Alla inlägg under februari 2010

Av bfalk - 1 februari 2010 20:47


Jäklar vad ont jag har i mina piercingar.. Jag antar att det blir så när man får smällar på dom, helgens äventyr brukar oftast visa sig på mina piercingar. Nu har jag en svullen läpp A La' Linda Rosing.

Nu kollar jag på Outsiders, en tjej som har fobi mot feta människor. Känns rättså mycket psykiskt. Stackars människa. Undra vad hon var med om när hon var liten (eller vuxen). 

Hela dagen har jag varit en latmask, jag har verkligen inte orkar gjort något alls, men sånna dagar får man ha. Imorgon ska jag tvätta och göra andra vettiga saker.

Jag har tänkt på Backyard konserten oxå, det kommer verkligen bli ett fint minne att ha i bagaget. Dom fick 4 plus i Aftonbladet. "00-talets bästa liveband."


Nu hoppas jag att mamma ska komma hem och massera min nacke, den vill dräpa mig. Helgens äventyr där med? Ja vem fan vet.

  

Av bfalk - 1 februari 2010 14:00

Det var sjukt längesen jag hörde den här låten, jag hörde den för nån dag sen och den har spelats några gånger nu.

Vad hände med Maroon 5, finns dom kvar..?

Bra låt är det iaf :)


Av bfalk - 1 februari 2010 13:45

Backyard Babies live @ Tyrol

 

   

   

   

   

   


Jag var helt chockerad över att det inte var snö på marken inne i stan, så jag var tvungen att knäppa kort på det, haha

  

Mamma var glad efter konserten

 

     

 

Vackra solna

   

   

Världens längsta rulltrappa, som var avstängd på kvällen. Man höll på att dö när man kom upp

    

Foten som gjorde att AIK tog Smguld 09'    

Lite shopping

            

Av bfalk - 1 februari 2010 12:03

Nu har jag äntligen fått tillbaka internet, det kom tillbaka en snabbis på lördag men försvann lika fort typ.

Det är bäst att börja skriva om min helg i Stockholm! :)

På torsdagen skulle vi ju åka, jag var skit rädd att bussen hemifrån inte skulle gå eftersom det var snökaos men som tur var så gick dom. Åkte ner på stan, köpte tidningar och go'saker och träffade mamma såklart. Bussresan gick jätte bra, chaffören körde så snabbt så vi kom fram tidigare.

När vi kom fram så käkade vi, handlade lite på systemet och träffade Leffe, han gav oss nyckeln till Solna och så åkte vi dit och fixade oss sen så var det att åka till Tyrol. När vi kom fram så hade Backyard redan börjat, men vi missade bara två låtar. Det var fullproppat med folk, överallt! Men jag brukar alltid hitta bra platser och gjorde det även denna gång. Jag kan inte säga mer än att konserten var helt underbar, jag har aldrig sett dom såhär bra. Dom bara malde på, utan att prata och jag tror att dom var helt slut sen. Jag rockade på för att sedan inse att det här kanske var sista gången man ser dom. När konserten var slut så kom Peder (trummisen) ut på scenen, gav bort trumpinnarna och började nästan gråta.

När vi var på väg till stan igen så fattade jag inte riktigt vad jag sett, allt hade gått så fort. Vi tänkte gå på Vasa's (en krog på Odenplan, där jag jobbat och vi har alla varit stammisar där), men dom skulle stänga så vi valde att åka hem. Låg och pratade ganska länge sen toksov vi.


På fredagen så tog vi det lugnt. Eftersom vi ska åka ner två gånger till så behövde vi inte alls stressa. Vi åkte ner på stan, shoppade lite, käkade på London, åkte på rockklubb och sen hem igen. Natten mot lördagen var jätte skum, måste ha fått kräkmedel i min alkohol.. Mer kanske jag inte behöver säga.

Vi råkade försova oss som faan, vaknade typ en timme innan bussen gick. Så det var till att snabba sig och vi hann som tur var. Bussresan gick även då jätte bra, även fast jag mådde lite illa och var dynghungrig.


När vi kom hem så fixade jag mig lite fort sen var det fest som gällde! Utgången var helt okej, efterfesten med. Tur att jag hade Jessican vid min sida!

Till veckan så ska jag jobba och så ska jag åka till Sthlm igen, denna gång för att se Thåström :)

Nu ska jag käka sen lägger jag in lite bilder från helgen.


Puss.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards