Alla inlägg under april 2010

Av bfalk - 18 april 2010 11:30

Alldeles nyss kom mamma hemfarandes från jobbet med nässpray, jag var helt säker på att vi hade det hemma men tydligen inte. Jag har knappt sovit nått för nu har jag blivit riktigt förkyld och det är ju alltid värst på morgonen. Så fort jag vaknade till riktigt så ringde jag henne och nu har jag nässpray, gullmamma!

Nu kanske jag får andas riktigt ett tag, det blir nog så att jag måste gå och vila eftersom sömnen blev störd. Jag kan knappt svälja heller, så sjukt drygt.

Tycker det borde gå över snart eftersom jag varit sängliggandes så länge.. Jag ska ju jobba på tisdag oxå, måste bli frisk!


Ja jag ska väll inte göra så mycket idag, det enda jag vet att jag måste göra är att leta massa bilder jag framkallat på BYB. Som jag inte hittar, fattar inte vart jag lagt dom. Jag ska ju framkalla några till bilder (jaaaa, typ 200) och lägga dom i en stor tavla som jag har, det kommer bli fint det :)

Nu tror jag att jag ska göra några potatisbullar med lingonsylt.. Jag äter ju nästan inget när jag är sjuk, man kanske skulle vara sjuk hela tiden så tjockmagen försvinner! Jaja, men nu måste jag nog äta nått trots allt. Jag tänkte faktiskt gå ut i solen men så fort jag bara tänker på det så försvinner den ju, ja det är ju nån som bara hatar mig. Spö ska den ha.

Föresten, igår var ju brorsan här. Jag ska få en jätte fin present av honom, jag längtar tills nästa vecka då den är i mina händer! Och jag hoppas ni gör samma sak och köper denna grej.. Det är ett måste att ha!

Nej dax att sätta igång med lite mat.

Puss.





Av bfalk - 18 april 2010 10:45

"För att ljuset ska lysa så starkt, så måste mörkret vara närvarande."

/Francis Bacon

Av bfalk - 17 april 2010 17:30

Shoppat lite AIK kläder, det blir så när man inte har mycket annat att göra än att slösa pengar.. Hihi.

 

Två Tjerna tshirts (en till mamma oxå) och en tröja, fick ju en vit av brorsan och blev så sugen på en svart, så det blev en sån oxå! Nu blir jag ännu snyggare när jag går på Sundsvalls gator. 


Av bfalk - 17 april 2010 16:00

 


Nu heter han Dregen på riktigt.

 

I folkmun har han alltid hetat "Dregen".

Men nu kan forna Backyard Babies gitarristen Andreas Svensson skriva sitt smeknamn i passet också.

Han var en av alla svenskar som bytte namn förra året, enligt tidningen Södermalmsnytt.

 

Publicerat i Expressen.

 

 

 

Av bfalk - 17 april 2010 13:24

Jaaaa jag lever! Orkar inte skriva hur mina dagar är när jag är sjuk, lite tråkigt kanske. Därav alla andra inlägg :)

Jag har fortfarande ont i halsen, slembomb som fan, förkyld och halvdöv. Jag blir alltid döv i öronen när jag är sjuk. Trots dövheten så hörde jag nog knarkarna som skrek inatt utanför mig, trodde att det var krig. Jäklar.

Jag har hunnit se tre bra filmer iallafall; The Butterfly Effect, Inglorius Basterds (ja jag stavade säkert fel) och The Wrestler. Sen har jag sett på serier.

Eftersom jag fortfarande inte mår bra så blir det soff/sängläge idag oxå. Ska se MAN U matchen med mamma och brorsan. Hoppas han har med sig nått gott till sin stackars syrra..


Nu måste jag duscha tror jag, har hört att man inte luktar gott när man är sjuk.

Ha en mysig lördag gullisar!

Puss.

Av bfalk - 16 april 2010 16:00

Om pengarna tillåter och jag kan ta ledigt eller är ledig så måste jag bara till Gävle i sommar!

Getaway Rock Festival äger rum där 8-10 juli, med band som Motörhead, Mustasch, Corroded, Crucified Barbara, Megadeth och SLASH.

Mannen med stort M. Han är en ikon för mig, jag har tänkt hela det här året att jag så gärna vill se honom. Nu har jag kanske chansen? Fyfan vad ballt det skulle vara.

Biljetterna går på runt en tusing, och eftersom jag älskar musik, konserter så skulle det ju lätt vara värt det. Jag villjagvilljagvill!


”Slash är för många den ultimata gitarrhjälten. En perfekt kombination av okontrollerad rock n’ roll och musikalisk perfektion. One in a million är en fras som kanske känns sliten, men i det här fallet är helt berättigad”, säger en stolt Tomas Jernberg, festivalgeneral för Getaway Rock Festival.

 

”Slash är en av männen som skapat vår tids största hårsrocksband, hans låtskriveri och gitarrspel ligger till grund för Guns n’ Roses framgångar, men med tanke på att han just idag ligger etta på den svenska albumlistan så bevisar han också att hans storhetstid som artist är långt ifrån över. Det är därför extra kul att kunna bekräfta Slash enda Sverige-spelning i år till Getaway Rock, fortsätter Jernberg.

Av bfalk - 16 april 2010 11:15

Som alla vet så älskar jag ju Snabba Cash, och ena huvudrollen JW (som spelas av Joel Kinnaman). Igår läste jag att rättigheterna till filmen har släppts till USA och den som ska spela JW blir Zac Efron (fjolldisney filmer och 17 again) som också är producent för filmen. Och hur fel är inte det här? Jag har sett fram emot att se remaken på filmen med amerikanska skådisar, men nu är jag inte lika säker.

Jag har aldrig gillat Zac Efron och jag gillar han inte direkt mer nu, jag tycker inte alls han passar i rollen som JW. Visst, han är en helt vanlig kille med stora problem men det känns inte riktigt rätt att sätta in ett baby face i den rollen.


Nöjesbladets filmrecensent tror det kommer bli bra med den nya huvudrollsinnehavaren, men att han inte har lika brinnande ögon som Joel. Och det kan jag också hålla med om, man måste nog ha "det" och jag tror inte man kan finna det i någon disneystjärna.

Nu sågar jag detta ner detta till fotknölarna, men det är bara för att jag gillar Snabba Cash så mycket. Har inte de svenska producenterna eller Jens Lapidus något att säga till om? Det är ju fortfarande en svensk film, en svensk bok.

Vem som ska regissera filmen är ännu inte klart, jag hoppas på någon bra så de inte slaktar filmen totalt.


Vem jag skulle vilja ha som JW? Ja, Jim Sturgess skulle nog vara ett bra val.. Han är riktigt bra!


  Joel Kinnaman


Zac Efron är mest känd från ”high school musical”-filmerna.

Zac Efron

Vad tror ni, kan det här bli bra?


Av bfalk - 15 april 2010 20:45

  

Min nya serie   Eftersom jag är sjuk så är det väl hög tid att jag börjar se den, har även en hög med filmer som jag måste se på. Men helst så skulle jag vilja vara pigg och glad såklart, men turen är ju aldrig på min sida verkar det som.

Mamma har köpt nyponsoppa och sånna där blanddrycker.. Mmmm! Jag överlever nog trots allt.


För dig som inte sett serien:

Lie to Me är en amerikansk TV-serie från 2009.

Huvudpersonen, Dr. Cal Lightman (Tim Roth) och kollegan Dr. Gillian Foster, upptäcker lögner genom att observera kroppsspråk små ansiktsrörelser med hjälp av Facial Action Coding System. De använder detta för att hjälpa klienter t.ex inom polisen.

Rollfiguren Dr. Cal Lightman är baserad på Paul Ekman, som är psykolog och expert på kroppsspråk och ansiktsrörelser.

 


 


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards