Alla inlägg under april 2010

Av bfalk - 15 april 2010 12:47

Åhh, jag fick vara glad i en dag iallafall! Nu är jag dyngsjuk. Dagen då jag visst skulle laga mat till mamma och Staffan.

Aja, jag ska slänga mig i sängen nu, försöka käka lite och sova som ett tok. Jäkla hals  

Eran dag spenderas väll med att tycka synd om mig? Himla gulligt.

Puss!

Av bfalk - 15 april 2010 12:30

"Jag föddes under ovanliga omständigheter.......

Så börjar "Benjamin Buttons otroliga liv" som bygger på F. Scott Fitzgeralds novell om en man som föds som åttioåring och sedan åldras baklänges.

En man som likt alla vi andra är oförmögen att stoppa tiden. Filmen börjar i New Orleans 1918, i slutet av första världskriget, och sträcker sig ända till det tjugonde århundradet. Det är en berättelse om en ovanlig man, de människor han möter och platser han upptäcker; kärleken han vinner och förlorar, livets glädjeämnen, dödens sorg och något som existerar bortom tid och rum."


Jag har väntat alldeles för länge för att se den här filmen, om ni gjort som jag så bör ni se den snart!

Jag blev alldeles varm i hjärtat, man tycker så synd om Benjamin som föds gammal, ingen förstår och han vet ju att om han säger något så kommer han behandlas illa.

Jag håller verkligen med alla recensioner jag läst och Brad Pitt är helt strålande! Han har inte riktigt fått den credit han förtjänar, han är ju en av de bästa trots allt. (Jag har ibland dissat hans talang pga hans yttre, han tillhör ju de snygga skådisarna - alldeles för många har ju bevisat att man inte kan vara snygg och vara en bra skådis samtidigt).

För vissa kan filmen bli långtråkig kan jag tänka mig, den är lång men det behövs för att visa alla stunder, alla tankar.

Fantastisk film!

Av bfalk - 14 april 2010 23:00

 

   

   

   

   

     

Av bfalk - 14 april 2010 17:00

Jag har precis städat mitt rum, IGEN. Känns som man inte gör annat. Jag har även rensat kläder, en hel hög. Högen borde anses vara normalt intag av kläder för en person, men fortfarande så syns det inte i mina garderober. Jag tror jag ska kasta allt och gå naken!

*

Jag fixade mig lite innan jag startade och då började jag fundera på saker som människor sagt till mig, oftast är det killar som sagt det.

Deras (eras) ideal måste ha förändrats drastiskt. De flesta killarna nuförtiden säger till mig att de vill ha en tjej som ska gå osminkad, inte stajla upp sig alls - för det är fult. Att vara sminkad innebär att man har dåligt självförtroende och bara vill visa upp en annan sida, en sida man egentligen inte är.

Som tjej så måste jag ju bara säga emot sånt. Nu kan jag ju inte tala för alla brudar här i Sundsvall eller världen men de flesta tjejer sminkar sig för sin egna skull, för att de tycker att det är fint. Visst finns det tjejer som sminkar sig bara för att de tror att de är fula utan och inte vet något annat.

Jag sminkar mig för jag älskar det, jag har mycket bättre smink nu än när jag var yngre och jag tycker själv jag blir lite finare. Men jag kan lika gärna gå osminkad. För jag är nöjd med mig själv. Inte bryr jag mig om andra brudar, hur dom ser ut, sminkad eller osminkad. Om man är hyffsat nöjd så brukar man oftast bara bry sig om sig själv och sitt eget yttre. Och är det inte ett plus i kanten att man kanske fixar till sig istället för att bara skita i allt?


Men att ha ett krav att en tjej ska vara ostajlad förstår jag inte riktigt, är det för att andra inte ska kolla på henne?

Fan, låt oss tjejer sköta oss - ni brukar ju stå i oändlig tid till att fixa frillan, kolla så skosnörna sitter rätt, fundera på om skjortan ska vara ute eller inne i byxan..

Av bfalk - 14 april 2010 11:00

  

Nej, det är tydligt. Aldrig får jag som jag vill, aldrig får man vara glad.

Bitter som ett riktigt mongo.

Jag mår bättre idag, jag vill gå på The Umbilical Brothers. Jag trodde vi skulle gå. Men som vanligt blir jag besviken och det blir inget. Fan, jag borde ju vara van vid det här laget och anta att det faktiskt blir såhär varje gång.

Jag fattar inte hur jag ska överleva i denna lägenhet senare.


"Vi åker så du inte blir ledsen" Det är precis man behöver höra.

Aja, det hade ju kunnat vara värre antar jag. Och vi får se vad som händer, kanske blir nöjd tillslut ändå!

Och sånna har inlägg är jätte tråkiga och bara bittra att läsa för er, för så brukar iallafall jag känna. Ryck upp dig förfan och se det goda i allt.

Jag har fått Slash's skiva oxå (tack Fredrik), ska lyssna lite på den och kanske återkomma med en liten recension.


Föresten, drömde om ormar hela tre gånger inatt. Varje gång vaknade jag, satte mig upp i sängen och skrek. Slog med benen och armarna för jag trodde de var i sängen. Usch, otäcka djur det där. Tydligen betyder det otur att drömma om dom. SEDÄR. Nej, jag är inte bitter. Snart går det över.

 

Puss.


Av bfalk - 13 april 2010 21:15

"Vi bör gläjda oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare."

/Lucius Seneca

Av bfalk - 13 april 2010 17:45

  

Inatt blev jag sjuk. Som vanligt när jag är på jobbet. Jag blir alltid irriterad i ögonen, nyser osv när jag är där, luften där är inte okej alltså.

Jobbet i sig gick jätte bra, men blir så himla less på människor som inte gör ett skit. Skaffa ett kontorsjobb och ta hand om en dator istället för levande människor! Hevlete.

Jag ska bara ligga i sängen idag, vilket jag hittills har gjort. Jävligt skönt. Jag ska vila så jag kan vara superfrisk imorgon! Jag måste vara frisk tills imorgonkväll, för jag vill så gärna se The Umbilical Brothers. Jag måste, måste. Sådärja.

Nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen med mitt halsont, ögoninflammation och allmänt vackra jag och lyssna på musik.

Min mor vägrar ju komma hem och göra mat, så jag kommer nog svälta ihjäl snart oxå.

Och varför är Classe's blogg stängd, IGEN. Hur ska jag klara av detta...


Yes, fortfarande kär i Pharell.

  




Av bfalk - 13 april 2010 16:30

Hämningslöst drag

 
Aveny: Hoffmaestro & Chraa
Betyg: 5


"När Hoffmaestro & Chraa går på scenen strax efter midnatt på lördagskvällen så är det inför ett redan kokande Aveny. Det elva man starka bandet går in på scen en efter en och när alla är på plats så är det inga pretentiösa intron som gäller. De drar i gång direkt och har publiken med sig från första ackordet. Lokalen fullkomligt exploderar!


I ett hiskeligt tempo bjuder Hoffmaestro & Chraa på en blandning av Manu Chao och ett speedat Infinite Mass med svett och party som ledord. Den sexiga MTV-dans som fram till för bara en liten stund sedan förpestat lokalen är som bortblåst. Nu är det våldsam rytm som gäller och golvet bokstavligt talat gungar under oss. Frontmannen och sångaren Jens Malmlöf hoppar runt och gastar i gång publiken. Jens, som också går under artistnamnet Jerry Hoffmaestro, klättrar på högtalarna och gör allt han kan för att piska upp stämningen till max, och han lyckas.


Vid ett tillfälle ropas en av låtarna ut som ett ”nummer”, och det är precis vad Hoffmaestro & Chraa bjuder på. Nummer som tillsammans utgör en show där låtarna i sig inte är det viktigaste. Basen, trummorna och framför allt festen är det som ska ta plats. När bandet efter några låtar får gå av scenen till förmån för det akustiska solonumret ”So you do” framfört av Jens Hoffmaestro känns det mer som en taktisk halvtidsvila hämtad från sportens värld än som något som passar konserten i övrigt.


Sedan fortsätter det hämningslösa draget med fulltaligt band igen. Gång på gång får vi höra den pinsamt uttjatade klyschan ”Kom igen nu Sundsvall!”. Men vad gör det om den är pinsam när den fungerar? Orden faller ner som poletter på publiken och Hoffmaestro & Chraa checkar in precis mellan hets och euforisk glädje.


Med den fantastiska kavalkad av blåsinstrument, rytmer och energi som Hoffmaestro & Chraa bjuder på så finns det inget som kan förhindra högsta betyg."

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards