Alla inlägg under maj 2010

Av bfalk - 19 maj 2010 16:15

Vad jag är trött! Sitter här och lyssnar på The Dead Weather och försöker hålla ögonen öppna.. Trots mina 6 timmar som jag sov när jag kom hem imorse känner jag mig helt stenad. Men det kanske inte är så konstigt, när man varit vaken hela natten.

Natten gick jätte bra, bättre än vad jag trott. Runt halv 4 var jag väldigt väldigt trött, jag fattade inte filmen jag kollade på, så illa var det! Tur att det gick över. Jag har förmågan att bli övertrött så jag blir pigg på något sätt istället.


Det lär inte hända alltför mycket idag, tydligen är jag poppis hos en människa som vill hänga idag/ikväll men jag orkar fan inte. Känns inte som jag är så där jätte social. Jag ska kolla på Efterlyst ikväll sen så hoppas jag verkligen att jag kan sova inatt, eftersom jag måste till jobbet vid 9 (fick börja en timme senare för mami, gull!).

Jag måste erkänna att jag inte är så sugen på dagjobb efter att ha jobbat natt. Jag ska försöka sova som en idiot i helgen, haha!


Jag får se om jag lyckas göra något roligt inlägg idag, annars vet ni vad det beror på!

Puss.

  

Av bfalk - 19 maj 2010 12:00

Detta är till människan som sminkar sig varje dag och behöver en bra concealer, Cover All Mix är den bästa jag har provat! Den täcker jätte bra och det blir jämt och bra. Eftersom den inte är flytande gör det hela bättre.

Använd en penna för att ta ur så mycket du behöver av concealern, lägg det på handen och blanda med penseln.

  

Det tog ett bra innan jag kom ihåg hur jag skulle göra, men nu kan jag det!:

Ta det beiga för ögonlocket.

Blanda beige och rött (det står att det är orange på hemsidan, men rött i mina ögon), det är till för under ögat och 'ögonhålan' där finns blåa toner i ansiktet.

Blanda beige och gult för finnar och ojämnheter.. Jag täcker även mina födelsemärken med den beiga och gula färgen.

 

Cover All Mix kostar 265 kr och finns på Make Up Store.

Av bfalk - 18 maj 2010 22:00


Fyfan vilken frän video! Hevlete. Får ståfräs.

Jack White är ju så enormt cool.

Av bfalk - 18 maj 2010 18:33

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, har mest gått hemma, tvättat lite grann. Runt tretiden så gick jag och la mig, eftersom jag snart ska ta en promenad till jobbet för att jobba natt. Hela 10,5 timmar har jag räknat ut att jag jobbar.. Det kommer bli drygt, men tur att jag har med mig tidningar och filmer. Och att man får en bra slant för det, haha!

Jag blev tvungen att jobba på torsdag oxå, det var kris på jobbet tydligen så jag fick hoppa in. Jag ville gå på en konsert med Moto Boy och kammarorkestern på torsdag, menmen.. Jag hoppas han kommer fler gånger, jag diggar den mannen!


Det ska bli riktigt skönt att få vara ledig i helgen måste jag säga. Det blir en konsert på fredag, sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Nej, nu ska jag käka och fixa lite här hemma innan jag ska börja vandra mot jobbet.


Puss.

  


Av bfalk - 18 maj 2010 17:00

Awsome..!!


 

   

  

   

       

Av bfalk - 18 maj 2010 11:15

Äntligen får man vara lite glad i kroppen!

Jag pratar naturligtvis om AIK's seger mot Åtvidaberg igår på Råsunda, över 21000 fick se fem mål varav AIK gjorde fyra. Hjälten Miran gjorde tre stycken, en på straff. Sedan fick den gamla Sundsvallspojken, Kevin Walker ett snyggt skott rakt i målet!

Jag hoppade glädjeskutt här hemma kan jag lova, det var längesen man fick gå lägga sig lycklig och glad när en match med AIK varit över.

  


Detta kommer perfekt nu när det är slut, alltså, det är uppehåll i 2 månader för att det är VM. Jag hoppas nu att de får tillbaka självförtroendet och spelar som de gjorde igår! Det var det riktiga AIK jag är van att se.

Synd bara att Miran Burgic lämnar nu.. Men det var ett perfekt slut på sagan!


Av bfalk - 17 maj 2010 20:30

"Erfarenhet är en brutal lärare, men du lär dig. Herregud, vad du lär dig."

/C.S. Lewis

Av bfalk - 17 maj 2010 19:45

Nu har jag äntligen köpt den här boken, Keith Richards biografi. Jag har beställt den två gånger men båda gångerna har den varit slutsåld och inte kommit.

Det blir nog till att läsa detta såfort jag läst ut Slashboken!

  


"Keith Richards är en av rockhistoriens störste rumlare och samtidigt en stilbildande gitarrist och Rolling Stones hjärta och själ.

Victor Bockris klassiska biografi presenterar världens mest elegant nergångna människa och är baserad på exklusiva intervjuer med Keith Richards och personer i hans absoluta närhet. Här får vi full inblick de stormiga kvinnoaffärerna, sprit- och heroinmissbruket, livet med familjen och maktkampen och turbulensen inom Rolling Stones.

Här passerar även stjärnorna revy, alla från Marlon Brando och Tom Waits till Gram Parsons och Chuck Berry."

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards