Alla inlägg under augusti 2010

Av bfalk - 4 augusti 2010 14:00

  

   

   

 


     

Av bfalk - 4 augusti 2010 10:00

En serie om överklasspojkar på någon internat/elitskola i ett somrigt USA. De har filosofstunder, spanar på tjejerna som går i skolan i närheten och håller på med rodd. Det handlar främst om fem personer, varav två tjejer. En av tjejerna (Kate Moenning) har smitit över till killskolan, utklädd som kille. Hon heter Jacqueline men kallar sig för Jack på skolan.

Vad hon inte förväntar sig är att klasskompisen Hamilton (Ian Somerhalder) som hon spanat in har spanat in henne också – fast han tror verkligen att hon är en kille. När hon kysser honom blir han förvirrad. När Jack tillsist, efter flera avsnitt, avslöjar sin ”rätta identitet” så blir Hamilton sur för att han redan har outat sig som gay. Men sen tänker han typ AHA JAG VAR INTE BÖG – JAG ÄR INTE ENS BISEXUELL! (ELLER OJ TÄNKTE JAG ENS ATT DET VORE EN MÖJLIGHET? BISEXUALITET FINNS JU INTE! HAH!) NU NÄR ALLA VET ATT JACK ÄR EN TJEJ KAN JAG VARA EN LYCKLIG HETEROSEXUELL MED HONOM… EH, JAG MENAR HENNE.
Men skitsamma! Man ser verkligen homoerotiken flöda mellan dem. Det är hett och Hamilton tänder på Jack oavsett kön. Och Katherine Moenning ser verkligen ut som en androgyn kille.

  


Ian Somerhalder syns just nu i Vampire Diares och Kate Moenning är mest känd som en av tjejerna i The L Word.

Av bfalk - 3 augusti 2010 19:15

Nu mår jag någorlunda bra, om man bortser från baoutastora förkylningen och min huvudvärk. Inatt var jag jätte rädd, har nog aldrig varit så rädd - jag trodde att mitt huvud skulle sprängas, eller att det var en tumör där inne eller nått. Jag hade så sjukt ont, jag är inte en sån där som brukar ha huvudvärk men nu hade jag det.

Så fort jag bara rörde mig så följde värken efter och efter typ en halvtimme så gjorde det ont även fast jag låg blixtstilla - och det är då jag självklart börjar hosta.


Jag hoppas verkligen att jag kan sova inatt eftersom jag jobbar dygn imorgon. Jag är inte speciellt sugen men jag har inte många pass i augusti + att jag sumpade ju hela helgen, så jag måste ju ha några kronor. Jag hoppas att det blir lugnt.


Dagen idag har iallafall varit helt okej, jag skulle tvätta men hade ju bokat igår, men jag var säker på att det var idag. Fick kånka tillbaka all tvätt hem igen. När mamma kom hem så hade hon varit på ica och hämtat ett paket till mig, innehållande ett par skor och lackleggings. Sjukt nöjd!


  


Nu har jag precis käkat, innan dess så städade jag på rummet, vilket behövdes. Det är skönt att ha gjort det innan Stockholm så man för engångsskull kommer hem till ett fint rum. När jag har tid, nångång nästa vecka, så tänkte jag rensa som fan. Men det är då.


Ikväll ska jag kolla på någon film, kanske på Jersey Shore. Ganska halvful serie, men ja, underhållande på något sätt. Måste ju spana in The Situation och Vinnie, såklart.

Nej, nu har jag inget mer att berätta.

So long! 

Av bfalk - 3 augusti 2010 16:00

Gene Simmons


"Låt oss erkänna - det hade inte varit riktigt samma sak om jag var tandläkare. Jag är den fulaste killen du kan hitta och ändå är jag King of Pussy. Det är en jävla kick."
Gene Simmons

Av bfalk - 3 augusti 2010 14:45

Handlade in lite underkläder, kan vara bra att ha när det mesta är utslitet eller för litet.

  

BH - 129kr/st

Trosor 59,50/st

Från Lindex.

Av bfalk - 2 augusti 2010 23:00

Daily Mail har listat dom mest förvirrande filmerna någonsin.

På första plats kommer Vanilla Sky med Tom Cruise, Penélope Cruz och Cameron Diaz i rollerna.

Jag har själv inte sett den, jag tycker den mest verkar tråkig och byter oftast kanal efter 10 minuter (trots att Mr. Cruise faktiskt är snygg i den här filmen).

Av dom jag har sett så tycker jag att Matrixfilmerna är mest förvirrande, jag förstår ingenting. Men ju mer förvirrande filmen är = ju mer koncentrerad och fokuserad måste man vara, vilket jag inte alltid är..



Såhär ser listan ut;

1. Vanilla Sky

2. Mulholland Drive

3. Donnie Darko (måste ses)

4. Matrix revolutions

5: Memento

6: De tolv apornas armé

7: Eternal sunshine of the spotless mind (måste ses)

8: År 2001

9: Revolver

10: A clockwork orange.


  


Av bfalk - 2 augusti 2010 18:15

Jag har blivit kär i tvillingarna Andrew och Brian, som är mer kända som Locnville. Jag vet inte hur många som känner till dom i Sverige, jag hoppas de spelas mer i radio och på tv, så kanske kanske de kommer hit och spelar.

För vilken musik de gör! De blandar elektroniskt och hiphop musik, vilket gör att soundet blir väldigt speciellt.

De är inte bara tvillingar, de låter likadant också. Med väldigt vuxna och basiga röster, sjunger de i exakt samma ton och det låter som det är en människa. Och jag blir väldigt imponerad.

Rösterna passar inte riktigt in i deras ungdomliga utséende (de är ju trots allt bara 90isar), men utséendet kanske inte är något att klaga på.. Eller är det bara min konstiga hjärna som älskar tvillingar..


Första singeln, Sun In My Pocket


6 Second Poison


Vem vill inte dansa till det här?


Deras platta är ute nu, "Sun in my pocket", lyssna på den och njuuuuut! 


Av bfalk - 2 augusti 2010 16:00

.. Hamnade jag visst på bild;


  

Grabbarna klädde på mig alla militärgrejer de kunde hitta.. Jag ville gå in med det på krogen, men det fick jag inte. Bara för att jag skulle spöa alla med min batong.


Och Mickes iphone är lite trasig så kameran ger av sig ett svart märke, som syns på båda bilderna.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards