Alla inlägg under augusti 2010

Av bfalk - 26 augusti 2010 19:15

 

Nu har AIK landat i Sofia. Direkt på flygplatsen fick laget polisbeskydd.


" Efter publikskandalen utanför Råsunda efter första kvalmatchen mellan Levski Sofia och AIK har rädslan för nya oroligheter under returen varit stor.

När AIK landade i Sofia under eftermiddagen var säkerhetspådraget stort direkt.

Polis mötte laget direkt på flygplatsen och eskorterade bussen därifrån. AIK:s säkerhetsansvarige Henrik Koch har tidigare berättat om att klubben fört en dialog med bulgarisk polis om säkerhetsarbetet inför matchen.

- Spelarna ska givetvis känna sig trygga och säkra. Och jag hoppas att de kommer göra det. "

Ikväll möter Levski Sofia AIK.

Kl. 19.30 svensk tid

 

 

Av bfalk - 26 augusti 2010 15:15

Imorse fick jag kontakt med VC, jag berättade att jag har haft uvi sen i måndags, samt ont i magen och bak i ryggen (njurarna).

Jag fick sitta där och vänta väldigt länge men jag fick ju iallafall ta prover och få medicin. Allt gick jätte bra och dom var verkligen trevliga, tacka vet jag privata vårdcentraler.

Dock så blev jag hyffsat upprörd när läkaren började surra om mitt privatliv när han redan satt en diagnos och sett provresultaten. Det kändes som han ställde sådana frågor bara för att jag var ung (och då är man ju automatiskt dum).

Jaja, snart mår jag bättre hoppas jag! Jag har sjukt ont i ryggen och är jätte trött, så jag ska nog snart vila lite.


Jag har precis kommit och möttes av det här brevet från chefen när jag kom hem, jag blev lite glad :)


  


Av bfalk - 26 augusti 2010 10:28

Marilyn Monroe är tidernas bästa blondin enligt en undersökning som One Poll har gjort. Hon slog därmed alla levande blondiner så som; Scarlett Johansson, Gwen Stefani och Charlize Theron.


Det är oklart vad kriterierna var för att bli tidernas bästa blondin, men det har absolut något att göra med skådespel, tv och musik.

På andra plats kom Grace Kelly och trejde plats Britgitte Bardot - två andra stora namn.



Och det är klart Monroe förtjänar den här utmärkelsen!

(Jag själv är helt tokig i henne, det kan visas på mina väggar...)

Av bfalk - 25 augusti 2010 20:30


Fritidsresor har tagit hjälp av skådisen Mads Mikkelsen, och alla kvinnor jublar. Jag byter inte kanal när den här poppar upp :)

Av bfalk - 25 augusti 2010 18:00

Nu har jag äntligen sett Sherlock Holmes, det tog ett tag men nu så! Vilken bra film, Robert Downey och Jude Law är perfekt radarpar, jag älskar slowmotion slåss scenerna. Det är kvickt och roligt. 1800talets London har Guy Ritchie återskapat jätte bra.

Det enda minuset jag kan hitta är Rachel McAdams som spelar Irene, jag gillar inte henne som skådis då hon mest gör fjantfilmer (då är det svårt att se henne försöka vara seriös).

Om du har tid måste du självklart se den här filmen!


 

Sherlock Holmes är en amerikansk action, thriller film från 2009. Regisserad av Guy Ritchie. Filmen är baserad på Arthur Conan Doyles fiktiva karaktär Sherlock Holmes.

 

"Hela rikets säkerhet står på spel när Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) och Dr. John Watson (Jude Law) följer spåren efter en skurk utan samvete, vars planer kan störta hela det brittiska imperiet. Sherlock Holmes mäter gärna sin skarpa hjärna mot sjuka brottsgenier, men om det krävs så slåss han mot skurkarna med ett mer handgripligt och kraftfullt sätt."

Av bfalk - 25 augusti 2010 16:18

Idag så blev jag attackerad av virus. Hela 9 st ville förstöra min dator. Men med min snabbtänkande hjärna så hittade jag (efter typ en timmes letande) min installationsskiva, så nu är datorn förhoppningsvis bra igen..

Så, jag har mest suttit och skrikit åt datorn idag. Och försökt få kontakt med vårdcentralen som inte har gått så bra. Så jag har skrikit lite åt telefonen oxå.


Nu ska jag fortsätta fixa lite sen käka maaat!

  

Av bfalk - 25 augusti 2010 12:30

Glömde lägga upp bilder på nya kläder jag fick i fredags, jag hade på mig spetsbyxorna och linnet när det blev utgång oxå. Allt kommer från Modekungen.

Jag är väldans nöjd, nu väntar jag bara på en Lil' Wayne tshirt (mitt favvotryck på han valde jag).


 

   

    

Av bfalk - 24 augusti 2010 17:30

..Jag nuförtiden nästan aldrig har på mig jeans?

Jag får så ont i mina höfter av dom och det är få jeans som passar mig, det där därför jag har ett helt gäng med strumpbyxor, leggings och sånt istället. Det är dessutom ganska mycket skönare!

  



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards