Alla inlägg under november 2010

Av bfalk - 16 november 2010 21:56

Gu vad härligt med ännu en seger! Framåt stolta AIK!


Experterna räknade ut nykomlingarna AIK inför säsongen.

Efter en knackig säsongsstart har Stockholmslaget dock kommit igång ordentligt – på tisdagen säkrade de sin sjätte raka seger.

AIK
Av bfalk - 16 november 2010 17:00

"En bra sak med egocentriker: de springer inte omkring med en massa skvaller"

Lucille S. Harper

Av bfalk - 16 november 2010 15:09

Det kanske inte är det smartaste valet men när man inte orkar åka nånannanstans så blir det så. Jag träffade Jessican på stan som hjälpte mig handla, hon tyckte jag såg lost ut. Och att jag måste sätta upp en budget. Holy crap, hur ska det gå?


Nu är det kallt i Norrland, höll på frysa knäna av mig. Kul att det är lika kallt i lägenheten.

Innan jag gick ner till stan så kom Staffan med lite mat och smörknivar, samt en väggklocka. Sånt där som man behöver alltså.


Nu måste jag ta in all mat i kylen, och kanske göra rent där. Det luktar lik. Inte okej.


Av bfalk - 16 november 2010 03:00

 

" Jag vill kramas och kyssas - men du vill knulla mig "


 


Av bfalk - 15 november 2010 18:15

Det har blivit mycket musik i min blogg de senaste dagarna, men det är inte fyskam. Jag älskar musik. Jag lever och andas musik. Jag älskar konserter.

Kontrasterna i helgens konserter har varit hur stora som helst, men det gillar jag. Hårdrock till soulig pop. Love it.


Just nu sitter jag och hostar lungorna ur mig, jag visste att jag skulle bli sjuk. Jag var ju inte direkt så pigg i Sthlm men jag höll in det så att säga.

Nu sitter jag här med världens förkylning och feber.

Snart måste jag försöka göra någon form av mat innan magen krashar totalt.


Imorn kommer Staffan hit med olika soppor och annat gott, nej, jag har nog inte klippt navelsträngen än. Typ äckligt skönt att när man är sjuk så får man allt man pekar på, haha.


Nu hoppas jag att den här skiten försvinner snart så man kan börja leva normalt i den här lägenheten, peppa massa fester och massa fina människor som kommer hänga här. Wiho!


Snorpuss!

Av bfalk - 15 november 2010 16:11


Jag önskar att jag någon gång får se dom live, och de förtjänar verkligen priset på EMA.

Av bfalk - 15 november 2010 14:49


 

Aveny, Sundsvall
Oskar Linnros
Betyg: 4/5


" Snart får Rockbaren sig ett oväntat besök tänker jag och ställer mig stabilt, redo att rasa ner i någons pint. Hundratals popfrälsta entusiaster, taggade till tänderna står och hoppar upp och ner på Avenys övervåning så att golvet bokstavligen talat gungar.


Det är första versen, i första låten, på Oskar Linnros första spelning i Sundsvall.


27-åringen från Sundbyberg som tidigare utgjorde ena halvan av Snook har

dominerat den svenska popscenen i år sedan debutskivan Vilja bli släpptes. Ett välförtjänt och självklart faktum kan tyckas en kväll som denna när de soulsmekta poplåtarna avlöser varandra. Uppbackade av ett starkt band och publikens hängivna allsång når de redan kraftfulla melodierna nya, mer dramatiska dimensioner. Och Linnros sångröst, som fick många att höja på ögonbrynen när den först blottades visar sig fungera lika väl live som på platta (även om den är något raspig i kväll). Oskar Linnros starkaste kort är dock en kvarleva från hiphopdagarna -hans attityd.


Varenda ton Oskar Linros tar sig an genomsyras av en kaxighet vilket gör att även om han bjuder på ovanligt lite rörelse för att vara en av killarna bakom Alla som inte dansar (är våldtäktsmän), känns han aldrig oengagerad. Likt en amerikansk pastor på ett väckelsemöte pumpar han till synes oansträngt ut energi till åhörarna, som får dessa att besinningslöst ge sig hän åt musiken.


När extranumret Från och med du är inne på sluttampen är lokalens fönsterrutor igenimmade likt en ångbastu, medsjunget har nått sin högsta oktav och även om golvplankorna ännu inte gett vika är det som att försöka stå still i en hoppborg.


Fy fan vad skönt. "


Av bfalk - 14 november 2010 23:00

.. Var grym!

Jag är så glad att jag fick se Oskar Linnros! Det verkligen kokade på aveny och när han väl dök upp så flög man runt som en vante, alla var som galna.

Han hade en grym röst och en ustrålning och pepphet som var härligt att se. Synd bara att konserten var kort, han har ju trots allt bara en skiva. Men han spelade en låt med både Snook och Veronica Maggio, det var kul att höra.


Efter konserten så drog vi till en annan krog, träffade ett härligt killgäng, träffade en söt kille med bruna ögon. Idag vaknade jag jätte sjuk, hostar som ett as.


Men helt klart värt det, Oskar var så oerhört bra.





(fyfan vad skönt)


Dåliga bilder, det gick inge bra med kameran..     

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards