Alla inlägg under januari 2011

Av bfalk - 19 januari 2011 13:15


  • Vi älskar båda Elvis, Buddy Holly, The Beatles och all gammal musik. Utan den skulle det inte finnas rock idag! Hemska tanke!

  • Tokintresserade av historia, helst då första och andra världskriget.

  • Ungefär samma sjuka humor, antigen tycker människor att man är äcklig och grov, eller så hyllar dom hur rolig man är!

  • Vi tror båda på det där att man ska vara sig själv, har man en viss stil så är det "love it or hate it - i don't give a fuck!". Lev som du själv vill, gör det du vill. Gå din väg. Om någon inte gillar det, synd för dom.

  • Kärleken till Jack och cola.

  • Vi har båda festat med min morsa, Carin.

Men vem är det då jag egentligen pratar om?!




  Lemmy Kilmister såklart!


Hur jag nu kom på detta var genom den dokumentär om honom, som går under namnet "Lemmy". Där får vi följa mannen i fråga och hans band Motörhead, samt andra band/artister som pratar om honom (amerikaner är väldigt bra på att slicka arsle).

Jaja, hur jag nu kan ha så mycket gemensamt med en 64årig hårdrockare är en gåta, men ibland blir det så. Antar jag..

Han känns inte som en frontfigur i ett av världens största band, han känns mest som den där fräna grannen som ger en lite jack och cola och jammar framför en. Jag tror det är därför jag gillar Lemmy, det är inte värsta highfashion och slösa pengar, han gör precis allt för musiken och fansen. Tyvärr finns det inte många sånna nuförtiden.


Och jag är fortfarande sjukt avis för att mamma fått festa med honom TVÅ gånger. Hon sa att han var en bra karl, väldigt fin mot alla, öppnade dörrarna och så. Som engelsmännen är.




Av bfalk - 18 januari 2011 17:00

 

" You´ve seen him, definitely heard him. And if you´re Swedish, chances are even your grandmother knows who he is. Truth be told, if you´re into rock music Dregen simply don´t need a further presentation. "


Nu har El Drego skaffat sig en hemsida, väldigt snyggt gjort!

Och där fick jag även reda på att herrn kommer till Sundsvall i februari.. Kanske kan hoppas på en ajdolbild. Pirrpirr i magen! Längtar, awwooiii, ibland har man turen på sin sida!

Av bfalk - 18 januari 2011 13:29


Lyssnar på musica och inväntar mammsen :)


(fast snart blire SAW, den där nyaste. uuhhhuuu...)

Av bfalk - 18 januari 2011 12:04

 

boondock saints grapparna


Jag trotsar nu min onda hals och äter vindruvor. Jag har varit sugen på det aslänge, även fast det svider och gör ont så tvingar jag ner dom. Fan vilken hård norrlänning jag är.

Imorse lyckades jag sova hela 3 timmar, sååååå otroligt skönt!


Nu försöker jag få tag på chifen, orkar/vill inte jobba vaken natt imorn, vill inte riskera att bli ännu mer sjuk även fast jag fått medicin. Jag ska ju faktiskt jobba hela helgen oxå, tror nog hon fattar :)


Senare idag så kommer morsään hit, hon ska laga sin underbara potatissoppa, ge mig alvedon och bädda min säng. Jag är kanske lite curlad, men vafan, har ni provat bäddat när ni är sjuka?! Det är som att springa maratonlopp.

Föresten.. Beställde Dregen's "Bad Cop - No donut" tshirt nyss, vettetusan vad som hände med den där andra. Om den kommer ändå så får jag väll rama in den eller nått.

Nu ska jag glo på film!

Pöss.

Av bfalk - 17 januari 2011 19:00

 

Överdriv alltid - du har extra ont, mycket hög feber (dom är kåta på feber, om du inte har feber är du inte sjuk), klaga, ta där det gör ont, se ledsen ut.


Om du har tex ont i halsen (som jag alltid har) så ska dom alltid undersöka halsen, ta på halsmandlarna och göra ett halsprov. Ett plus i kanten om dom även lyssnar på lungorna och kollar öronen. Halsont kan sprida sig lite överallt.


Om du är sjuk ofta så bör du ta upp det, det är inte normalt (tyvärr förstår ju inte alla läkare det)


Att betala pengar för att sedan inte få medicin (virus = inga mediciner) kan kännas surt, men då vet man ialllafall vad det beror på, och hey! Du får tillslut ett frikort, jag betalar en gång till sen får jag mitt..


Ps. Idag fick jag veta att jag hade halsfluss, fick medicin och så kanske jag ska operera bort halsmandlarna. Om det är någon som gjort det vill jag veta exakt hur ont det gör när dom är borta. Har hört att det är fruktansvärt.

Av bfalk - 17 januari 2011 14:30

" I tolv år har Johnny Depp och Vanessa Paradis varit ett par.

Nu kan den 47-årige stjärnan ha tröttnat på sin sambo.

Han hängs ut för att ha stött på sin 19-åriga motspelerska, Kristen Stephenson-Pino i nya "Pirates of the caribbean". "


 


Det är ett hett skvaller nu, att Johnny Depp ska ha varit otrogen. Vad som har hänt, inte hänt, vad som är sant och inte, det vet inte jag. Jag bara läser.

Jag brukar oftast "skydda" kända män som är otrogna, även fast de är lika fula fiskar som Anders Svensson, 25, som går på den lokala baren och stoppar snoppen i fel hål även fast han har tjej.

Men på något sätt förstår man hur David Beckham och Johnny Depp faller för frestelsen, de är ju så sjukt vackra och kan få vem fan som helst. Är det inte lätt att ta emot det då?

Och är det inte liite skönt att de inte är några superhjältar som fixar allt, utan att de också gör misstag och är fula?


För ja, trots att Johnny är en av de vackraste skådisarna i världen så är även han ful. "Även solen har sina fläckar", är ett passande uttryck i just detta fall.

Av bfalk - 17 januari 2011 12:30


 

 

 


Av bfalk - 16 januari 2011 20:00

 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards