Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

White wedding

Av bfalk - 20 juni 2011 13:45

Har ju totalt glömt bort att skriva om Kim och Tomas bröllop som vi var på i lördags (11/6).

Jag fixade mig hemma, visste inte alls vad jag skulle ha på mig då jag inte visste om jag riktigt trivdes i den svart/vita klänningen jag köpt, men det fick bli den ändå!

Hade det jätte mysigt på stan innan med mamma, vi satt på Svensson's och drack kall cider och surrade med han som äger stället. 


När klockan slog fyra så satt vi i en fullproppad kyrka, det var svinvarmt! Eftersom deras bröllop hade fått sån stor uppmärksamhet (första gay bröllopet i stan), så kanske det inte är så konstigt. 

Det var så himla fint, inte ett öga var torrt! Man hörde hur människor snurvlade och tog fram papper för att torka ögonen, haha! Jag har extremt svårt att gråta inför så många okända ansiktet, så jag höll in allt. Och något som var så jädrans coolt var att killarna kom in till låten Sweet Dreams med Eurythmics, det blev party då kan jag lova!

Det var otroligt vackert, människor sjung och applåderade (som man aldrig får göra i kyrkan), prästerna var helcoola och i slutet sjung även makarna. 

När bröllopet var slut så var det fest på Våningen, det var inte riktigt vår grej. Vi tog lite champagne, pratade med Kim och Tomas och sen gick vi och käkade på Jack's bar och tog en sväng på Svensson's, där fick jag massa JD.. Därav bakfylleresan till Stockholm dagen efter, haha!


Äntligen fick dom iallafall varandra, loveli!


 

     Mamma med Kim och en skrattandes Tomas!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards