Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

On a kiss, I thought I'd save my breath for you

Av bfalk - 25 juni 2011 15:30

Tänkte göra ett liknande inlägg som när jag var i Stockholm för någon vecka sedan så here go!:


Tisdag - Going down town

Resedagen! Det gick faktiskt väldans fort, jag fick ett eget säte på bussen dessutom (LYCKAAA!!). 

Åkte till hotellet och lämnade väskorna, samt fixade oss lite. Tänk er Fawlty Towers, Pang i bygget när ni tänker på hotellet vi bodde på.. Jäklar i min låda vad dåligt det var, haha! Tur att man bara sover där. 

Åker in till stan i spöregn, tappar min mobil så den slutar fungera, får panik, träffar brorsan och Lena och käkar tacobuffé på Vasa's :) Det slutar regna, min mobil funkar igen och vi åker båten till Gröna Lund, för att se Flogging Molly. När vi är framme börjar det spöregna igen. Ooooohh.. Vi var där en halvtimme innan och jag trodde jag skulle avlida av tråkighet. Fattar inte hur man orkar med sånna där nöjesställen, det var barn och fjortisar överallt. 

Och snygga män, som tur var. 


Efter andra låten ungefär slutar det regna, så man kan stå och kolla 'på riktigt'. Dom var riktigt jävla bra alltså! Det kändes som man var på en irländsk pub och dom bara röjde och öste och hela publiken dansade, har nog aldrig sett folk dansa så, förutom på Hoffkonserterna. Det var riktigt ballt alltså, ett plus i kanten var att sångaren var så himla rolig. 

Han fick hela publiken att visa långfingret till Moneybrother som satt på vipgrädden.

Det var en rolig konsert, och jag är nog lite mer kär i Irand och musiken efter det!


 

Efter konserten drog vi till Harry B. James, där fick vi skåda två band till! Riktigt kul och bra! 

Andra bandet så hörde jag en röst.. En riktig fin röst.. Och jag tänkte; "jag måste se karln, han måste ju se ut som en riktig man som jag gillar!"

Jag går och kollar.. Och det är en brat. 

Alla fördomar bara kastade sig emot mig, jag fick se sanningen en aning, och pimplade därefter ännu mer rosé. Men visst är det nyttigt att få en realitycheck. Alla ser inte ut som Dregen. Tyvärr.

Blev jätte full, hamnade på donken, väckte Snuff på natten, pratade om konstiga saker, ville se på film, däckade.


       my kind of family



Onsdag

Jaa, jag vaknade INTE bakis.

Eller nu ljög jag. 

Jag var bakis som ett svajn! Mådde inte alls okej. Men tog mig i kragen, åkte till Söder och träffade mamma och Staffan, käkade en korv. Rökte som fan för att mitt humör var inte med mig. 

Träffade gullbrorsan och så åkte vi till Djurgårn' och picknickade, det var mysigt! (förutom allt bajs och myror + gråa moln titt som tätt). 

Jag var inte alls pepp inför konserten, var mongo trött, mådde illa och ville inte alls tänka på att jag skulle behöva stå i hundra år. 


     

Men tur som fan så försvann det rätt snabbt efter några glas vin och en jävla sprintur från bajamajan till sidan av scenen gick ännu snabbare. 

HELVETE vad bra dom var, Foo Fighters!

Det tog en liten stund innan de riktigt kom igång - men när de väl gjorde det ville de aldrig sluta. Dave Grohl är en riktig posör, man ser att det är han som leder bandet och peppar upp dom. Han var dessutom riktig rolig!

Mitt i allt så var det underbara gitarrsolon och trumsolon, det verkade aldrig som de ville sluta lira just så. Underbart! 

Något jag riktigt rös av var när låten Best of you slutade, och det blev allsång x2 i publiken. Dave skrattade och log (samt tuggade sitt tuggummi) och sa "när fan ska ni sluta?! vi har faktiskt fler låtar!"

Det var en grym konsert, de gick inte av scenen heller, utan öste över 2 timmar - "varför ska jag gå av scenen, stå bakom scenen 20 sekunder och andas lite, för att sedan gå upp igen? Då öser vi hellre!"

Det var hårdare än vad jag trott, då jag tycker att vissa låtar är riktiga meslåtar. Jag kan tänka mig att det blev lite väl hårt för vissa.. Men det var skönt att de bara öste på och inte fjollade sig, haha! 


Jag är glad att jag fick se dom, och skäms en aning för jag inte alls var pepp innan. Med lite nackont, drag i vaden (vaddrag!) och en fin ny tshirt rikare så somnade jag väldigt gott på den natten :)


             

Ps. Gitarristen Pat Smears hade svenska flaggan målad på gitarren. Ds. 



 
 
moa

moa

26 juni 2011 15:13

ÅH, fan vad roligt! Foo Fighters :'D

http://www.moathemoses.blogg.se

bfalk

27 juni 2011 09:45

Ja, det var ballt att se dom! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards