Alla inlägg under september 2011

Av bfalk - 25 september 2011 18:45

Varför håller du på AIK?


Svar: Den här frågan får jag gång på gång någon får reda på vilket lag jag håller på. Och det är oftast chockerande. 

Det är konstigt att i den här staden att hålla på något lag som inte är härifrån. Här ska man hålla på Timrå eller Giffarna. Annars blir man sur, förbannad och väldigt väldigt otrevlig.


Historien bakom varför jag håller på Sveriges finaste lag är ganska kort:

min bror's pappa spelade i AIK när han var ung. Så jag är helt enkelt uppvuxen med allt som har med AIK att göra. Och det är jag såklart väldans nöjd med :)



Leif Grahn gick den långa vägen från AIK:s pojklag, via juniorlag, reservlag och upp till A-laget. Han spelade 1976-79 totalt 34 allsvenska matcher, alla utom ett par inhopp som högerback, men en ryggskada gjorde att han var tvungen att sluta med elitfotbollen. Efter den aktiva karriären fortsatte Leif som tränare för AIK:s junior- och damlag.



Av bfalk - 25 september 2011 15:00

 

Av bfalk - 25 september 2011 12:00


Hör och häpna. 

Allt är Marilyn Manson's fel, för att ungdomar dödar varandra.

Hör hans svar.

Av bfalk - 24 september 2011 18:00

OjojOJ, vad duktig jag varit idag. 

Lyssna (okej, läs då) bara på det här:

Städat lägenheten

Gjort lunch 

Knatat ner på stan och shoppat smink och skit 

Hämtat ut ett paket

Lyckats göra kaos på bordet med alla grejer som jag la där

Gjort matlåda till jobbet imorn 


DAMDAMDAAAM och! Så färgade jag håret svart igen, back to black. Tillbaka till min vanliga färg. Varför gjorde jag det då? Jo, det ska jag berätta för er mina fisar. Jag var så urless på att alltid behöva färga det rött, jämt,hela tiden. Och så blev det aldrig färgen jag ville ha. 

Nu behöver jag bara raka det så är det snyggt igen :) 


Men nu ska jag röra på dököttet och knata ner till Jessica och Alex, vi brudar ska kolla på bussresor, boende och sånt till Sthlm nästa vecka.. Och så ska hon få en finfin present av mig, hihi!


Ha en trevlig lördag!

Av bfalk - 24 september 2011 12:15

Jag har inte sovit ett skit inatt, vilket inte är kul när man går upp så är man på jobbet = måste jobba.. Men det gick ju, med en härlig jobbkompis som man kan surra med så går det finfint! 

Jag drog därifrån vid 9, kommer hem, ringer mamma som vanligt, slår på datorn och försöker koncentrera mig på både datorn och mamma's prat. 


Och där, helt plötsligt läser jag hur jag vunnit biljetter till Royal Republic's spelning i Stockholm, nästa vecka!! Jag har även vunnit massa grejer med dom OCH så får jag träffa dom! Och det är inte bara jag som får åka, på den andra biljetten står det Jessica. 

Åååh, det här är så helt sjukt! Varför?

1. Jag vinner aldrig nått (som jag tidigare nämt), vad fan har hänt?!

2. ROYAL REPUBLIC!!! Ett av Sverige's bästa band just nu. Dom är ju så snorbra, och jag tror spelningen blir minst lika bra där i storstan som när vi såg dom här hemma. 


 

Nej, fyfan vad gott! :) En jätte bra lördag helt enkelt. Nu ska jag käka lunch och sedan knata ner på stan en sväng och handla lite, hoppar lyckliga steg, såklart.


 

 

Jag och Jessica hade äran att träffa Adam (sångaren), i April.

Av bfalk - 23 september 2011 16:00



.. Jag hatar allt som har med sjukhus att göra? Jag får faktiskt, lite sjukt (hähä) kanske, ångest över att behöva se på sånna program som går på tven. Varför vet jag inte, jag tänker 'jag vill aldrig jobba på sjukhus', vilket naturligtvis är mitt eget beslut men lite skumt är det ändå.

Jag har väll kanske inte så roliga upplevelser därifrån, och sjukhuset här i min stad luktar väldigt väldigt.. Äckligt. Och alla dessa nålar. Överallt!

Av bfalk - 23 september 2011 09:30

   

Dax att ta sig i kragen och dra iväg och jobba lite. Jobbar två dygnspass den här helgen. Jag har knappt jobbat nått den här månaden. Jag får ångest över det, men samtidigt inte. Lär få ångest när jag får min sämsta lön istället. Jaja, vad ska man göraaaaa.

Imorse vaknade jag en timme innan klockan ringde, normalt?! Tvingade mig själv att sova vidare och då hann jag med: att jaga zombies, gå upp och ner till jobbet i snöstorm, gå in i fel hus, hamna på sjukhus, svimma, när jag vaknade satt Daniel Adams Ray bredvid mig och precis när vi skulle börja pussas vaknade jag :) Det kallar jag för onödig dröm.


Tillbaka till den 'riktiga' världen. 

Fast min sängvärld är mycket bättre.


Är fetlycklig över min nya halsduk, som är som en mössa oxå. All in one! 

Och ser ni hur jag ser ut i håret.. Ser ut som en jäkla munk. MunkBella. Kanske därför jag inte får drömma om snygga män?!

Av bfalk - 22 september 2011 19:30

 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards