Alla inlägg under september 2011

Av bfalk - 22 september 2011 17:00


Så sjukt jävla bra.

Fortsätter bete mig som - galen.

Av bfalk - 22 september 2011 14:45

 


Nu var det längesen jag skrev 'vanliga' ord här i min kära blogg.

Sanningen är väll att jag egentligen inte har något att skriva. Efter min enorma förkylning så har det gett med sig en smula, men det verkar sluta precis som det började: med en trötthet som inte är av denna värld och rejält med illamående. Jag försöker gång på gång att inte kräkas, usch. Så snuskigt. 

Fast nu måste jag försöka ta tag i det här igen, alltså att försöka vara en normal människa. Jag har gömt mig i mitt lilla bo så länge nu. 

Jag hörde någonstans att man måste få må bra oxå. 


Jaja, nu har jag precis sett klart en film. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen.. Kanske glo lite mer på tven, bara slappa. Det är fulväder ute, så jäkla skönt. Då får man inte ångest över att man bara ligger i sängen. - "Som om man inte har det ändå."


Puss på er!


Av bfalk - 22 september 2011 11:15



Skådespelaren Reine får nog av sitt jobb på teatern när hans jobbkompis blir varslad om uppsägning. På arbetsförmedlingen får han erbjudandet om jobb som fritidspedagog på Kumlaanstalten. Han vill sätta upp en pjäs i fängelset trots motstånd från fängelseledningen. Fångarna är måttligt intresserade tills de inser att genom att delta i pjäsen ges de en möjlighet att rymma.   

Av bfalk - 21 september 2011 18:30

– ”I always tell the truth. Even when I lie.”


Scarface.

Av bfalk - 20 september 2011 17:45

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag hatar grannar. 

Jag skulle vara evigt tacksam om alla bara kunde ta sitt pick och pack och dra ifrån mig så jag får lite ro, någonjävlagång.


Här är en lista på varför man skall hata grannar, förevigt:


- De går så jävla hårt deras golv, så man tror att de ska dimpa ner från taket vilken sekund som helst och SJÄLVKLART landa på tven/datorn/en själv/allt som betyder något. ALT. att alla glas i skåpen ska gå sönder.


- När de får för sig att börja renovera. Jämt. Hela tiden. Och helst ska det börjas klockan 8 på en söndagsmorgon när man är ledig/sjuk/bakis. Jag ska fan komma och slita sönder era jävla verktyg.


- De "glömmer" att klockan är 04.57 på natten och sätter igång svinhög musik ala LSDtripp så man får hjärtattack och avlider X antal minuter.


- Hur den manliga grannen (som man trodde var bög) skaffar sig en flickvän. Som fnittrar HELA tiden. Och det bästa av hela situationen är ju naturligtvis att de har satt sängen vid väggen så man inte bara hör fnitter.. 

-- Varför samma granne ALDRIG kan prata i normal ton, utan skriker hela jävla tiden. Undra hur han låter när han är arg. Då rasar väll huset.


- Hur det 'äldre' paret som har en hundjävel som aldrig slutar skälla. Det spelar ingen roll om det är 07.00 på morgonen eller 01.00 på natten, så står den där ute och skäller. Jag har aldrig haft sån lust att skjuta något som när den där sätter igång.


- Att INGEN granne man har är snygg. Inte ens så man kan fantisera och skämmas efteråt om varför man fantiserade om en sån ofin människa. WTF!!


- När grannarna sätter igång världens jävla rejvparty med 20 pers, som sedan tar festen ut i trappuppgången. När festen efter 5-6 timmar ÄNTLIGEN är slut så lämnar de små rester, så som ölburkar, tidningar, cigg och oidentifierade saker i trappan..


- Att bo i ett hus med BARA killar som grannar. Behöver jag säga mer?



PS. Jag är världens bästa granne. DS.

Av bfalk - 20 september 2011 16:00

Av bfalk - 20 september 2011 13:30

Ja, dagens match igår? AIK spelade skit dåligt och förlorade. Det var som typiskt att dom spelat så jäkla bra och möter Djyrgårn' som är sämst och så måste dom bara förlora då. 

Guldet är lååååångt borta, 8 poäng till HIF och jag tror deras segertåg går vidare, tyvärr. 

Dock var det bra tryck på matchen igår, och som vanligt mycket nerver.

Jag önskade att jag var där, för i början av de 10 minuterna var alla (nästan 25.000) människor som var på plats knäpptysta. Supportrarna ville ge ett tydligt exempel på hur fotboll är när publiken är tyst under en match i allsvenskan. - Läs mer här.

Man hörde allt annat, hur spelarna och tränarna skrek.


Efter 10 minuter så brakade det loss, jävlar vilket tifo Black Army hade! Så sjukt häftigt! Då hörde man att det verkligen var derby. 

När andra halvlek skulle börja så tändes det bengaler från båda håll. 

Jag tyckte det var ballt att från båda håll, även fast man ska hata varandra, kunde gå ihop och göra något gemensamt.


Så, idag är det ett nytt derby. Den här gången i hockey.. Må de svartgula ha lite mer tur, och spela lite bättre än igår! Kom igen Gnaget!


   "Trots alla lagar och alla hot så kan dom aldrig släcka vår passion"


 

AIK
Av bfalk - 19 september 2011 23:27

Har kollat på Lonley Island klipp nästan hela dagen, alltså killarna är fan underbara. 

Dom har gjort asmycket förutom alla kända videos. Det finns hur många klipp som helst där ute på youtuben.





Jaaaaa, det här är min humor i ett nötskal. Helst när det är kväll och jag är lite trött.

Och den sista; så går man in på krogen i Sundsvall. Har jag hört. 


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards