Alla inlägg under september 2011

Av bfalk - 19 september 2011 18:00

 


Årets sista derby i Allsvenskan 2011

AIK ligger tvåa i serien, och Djurgårn' är på väg ut. 


Derby, allt kan hända, alla står på tå, det är kärlek, det är hat. Det är allt. 

Nu kör vi, framåt stolta AIK! Spark och slå!

Av bfalk - 19 september 2011 15:15


Den här låten har jag inte hört på några år nu. Men, den är lika bra då som nu. Så himla.. Feelgood. Så bra helt enkelt!

Lyssnar vidare, och filurar på ett brev jag ska skriva.. Brev?! Skriver människor sånt längre, ja tydligen jag. Uppenbarelsen. 

Men jag har inget papper, så jag är 'normal' och skriver på datorn så länge.. 

 


Av bfalk - 19 september 2011 12:45

BLÅBÄRSTÉ



För ganska längesen sa en tjock gammal gubbe till mig, som ägde en choklad/té affär här i stan att blåbärsté är bra om man är förkyld. Det är dessutom jätte gott. Köp det hos en 'riktig' téhhandlare, skit i påsarna alltså, det är så mycket godare på lösvikt och det är säkert lite mer nyttigt :)


Av bfalk - 19 september 2011 10:45

 

..

Av bfalk - 18 september 2011 20:15

Jag ska bli någon annan,
Om du bara står ut en natt till, snälla sov nu 
Låt mig kyssa din panna, 
Som hallå, jag gör fel,
Vet jag lever så fel så förlåt


För idag
För imorgon
och för igår
Tills jag blir någon annan.

Av bfalk - 18 september 2011 15:00

På något konstigt sätt så började jag tänka på min älskade barnskådis, han som jag var så kär i när jag var liten - ÅKE. Ni vet Åke, i Bert serien/filmen. Åke åke åke. Min Åkeeee. Åke med maskarna. 



Jag satt och glodde på tv då jag helt plötsligt, ur det blåa, började tänka på honom, Oliver Loftéen, och bara var tvungen att ta reda på vad han gör nuförtiden.

Dock var det ju ingen trevlig läsning jag stötte på.. 


"Sedan mitten av 90– talet har han tidigare dömts för bland annat flera fall av misshandel, grov misshandel och olaga vapeninnehav. Under vintern 1999 dömdes han till tre månaders fängelse för att ha deltagit i misshandeln av en busschaufför."

"En svensk skådespelare i 30-årsåldern har åtalats misstänkt för snatteri.

Mannen misstänks ha snattat en whiskyflaska.

Skådespelaren greps på bar gärning när försökte snatta whiskyflaskan från ett Systembolag i centrala Stockholm.

Skådespelaren var under 90-talet med i flera populära svenska filmer."


Hoppas det går lite bättre för mannen, han var ju trots allt en väldigt duktig skådis. I Vägen Ut var han grym, och då blev jag lite mer kär. 'Synd på så rara ärter' som mormor och gamlingar säger.


 


Jag håller nog i förälskelsen jag hade när jag var liten, ändå.



Av bfalk - 18 september 2011 12:00


Hur hittade du just din stil?

/Louise


Svar:

Som alla andra i den ljuva ungdomen hade jag ganska svårt att hitta min egna, speciella stil. Det var mycket rosa, magtröjor och väldigt åtsittande låga jeans, dessa jeans gjorde att jag ofta fick extremt ont i magen, för åh så tajt de var. 

Jag brydde mig mer om kläder och så förut, inte för att jag inte gör det nu, men jag tror pressen var lite värre nu än vad den är nu när man funnit sig själv och skiter rakt ut sagt vad andra tycker. 

Ett tag så gick jag helt emot det jag egentligen gillade och färgade håret blondt och hade en rosa munkjacka som var min följeslagare ett tag. En ful piercing (muse) senare så var fjortisstilen fullbordat på något sätt.


 

      

fjortis..?     

Jag kände själv att jag svek mig själv på något sätt, men det är nog bra att ha fått gjort det där, att inte tänka på hur fan man såg ut egentligen. Det gör att man trivs mer och mer hur man ser ut just nu. 

När rocken slog revolt i min kropp på riktigt så gjorde även min stil på kläder och utséende det. 

Jag kastade alla färgglada kläder, som jag en gång burit med stolthet (nåja..) och kände hur befriande det var. 

Jag färgade håret till mitt vanliga svarta, hittade de snygga cheap monday jeansen och tillhörande svarta skjorta/tshirt/munkjacka, och fina döskalleskor. 

Min mamma har även här inspirerat mig mycket, eftersom hon alltid har varit rock, enda sen hon ploppade ut till världen, så har ju hon självklart mycket kläder och så som finns i garderoberna där hemma. Det var inte så svårt så att säga, att hitta det fina.. :)

Jag har ofta sagt att jag vill se ut som den kvinnliga Dregen, och när jag lägger manken till och verkligen piffar till mig med svarta kläder, smink, hår och smycken så mår jag extremt bra. Det är då jag har som mest självförtroende och det gör inget att man får blickar på sig, även fast det ofta är av avsmak, men det triggar ju bara igång än att vara mer sig själv än någonsin.


                  

                      

Eftersom jag bara lyssnar på rock så går kläderna åt rockstilen. Allt är rock på mig, och som jag ofta får höra så är jag alltså inte EMO, riktigt fullflodshårdrockare eller något annat. Rock. Det klingar bra i mitt öra och på min stil. 

Jag trivs utomordentligt i min stil, och jag hoppas alla andra i min ålder tar efter det. Man ska ha den man vill ha på sig, och om någon i sin närhet inte gillar det? Fuck them. Om dom aldrig skulle ta på sig en Metallica tröja, om det så gällde livet, så är det ju deras beslut. Men ge fan i det jag har på mig, det är ju mitt beslut. 


     

Men, även fast många tror att man lever sex, drugs and rock'n'roll livsstilen för att de bara ser utséendet så älskar jag även att gå i stora tshirts och mjukisbyxor, vilket jag alltid gör när jag bara är hemma. Eller när jag kommer hem. Det tillhör nog min stil oxå. 

Men kläderna, mitt avrakade hår, mina tatueringar och piercingar gör ändå mig till mig. 

Och jag trivs. Åh vad jag trivs.


      

    


    


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards