Alla inlägg under september 2011

Av bfalk - 12 september 2011 13:00

Jag hatar kaffe. Jag hatar lukten och precis allt. Det var flera år sedan jag provade sist, och då öste jag ner ungefär 10 kilo socker men inte hjälpte det. 

För några dagar sedan var jag ute på jakt efter något gott i skafferiet, rotade och rotade tills jag såg ett paket Gevalia. 

Men det var inte vanligt kaffe utan det var med toblerone, så jag testade. 

Guuu så gott det var! Det passar mig perfekt, och till den som inte gillar kaffe och vill ha lite mer sött. Dessutom blev jag lite mer pigg, perfekt. 

Spring och köp!


     "Gevalia Cappuccino toblerone är en krämig cappuccino som innehåller små bitar av toblerone och med en smak av choklad, mandelnougat och honung."

Av bfalk - 10 september 2011 21:30

Av bfalk - 10 september 2011 19:11

Inatt drömde jag hur jag blev sjuk och mamma tog hand om mig. 

Idag vaknade jag med halsont och feberfrossa. Jag är så extremt trött dessutom, som jag varit huuur länge som helst. Inte så himla kul. 


Att brorsan är hemma och man vill umgås, festa och skratta gör ju inte saken bättre. Men han sa att man inte alltid kan vara på topp och gav mig en stor kram, det underlättade lite :)

När man mår såhär risigt är man inte sugen på nånting, inte ens datorn (?!), dessutom har vi inget internet. Men nu börjar jag fundera på om jag är en sann datahacker då jag lyckats hitta det ändå.. 


Jaja, nyss nyduschad och ska glo på lite film. Hoppas min kropp mår lite bättre snart. 



 
jag fick en BYB mössa av brorsan idag, för min är spårlöst borta.. fin va?!  

Av bfalk - 9 september 2011 17:45

 

min nya fina tshirt

399:- från Zoovillage.

Av bfalk - 9 september 2011 14:00

Eftersom brorsan kommer hem i helgen så åker jag hem till mamma och kramas med henne i helgen. Hon ska göra go'mat och förhoppningvis rå om mig, hihi :) Kanske man kan lura till sig lite massage oxå..

Nu ska jag städa undan lite här, och försöka bli klar i skallen efter jobbet och sen så knatar jag ner till stan och till bussen.


 

Ha en fin fredag mina vänner!

Av bfalk - 9 september 2011 00:00

Jag har inte orkat suttit vid datorn idag då jag varit väldans bakis. Jag har kräkts ungefär 8329 gånger (nödvändigt vetande, tyck synd om mig!), men funderar på om det är nått mer då jag fortfarande mår illa och har ont i magen.. 

Jaja, igår hade jag en jätte rolig födelsedag! 

Kom hem till mamma på dagen, käkade marängsviss, öppnade paket och sedan drog vi ner på Jop's och käkade planka, så sjukt gott men det var så överdrivet mycket mat. Det såg ut som jag knappt hade ätit nått. 

Sedan gick vi vidare till Dallan där jag fick världens största drink och fick den smarta idén att jag faktiskt ville ut. 

Jag träffade Jessican på kvällen, fick Dregen (jo det är sant) och ett änglahalsband, så nu har jag någon som vakar över mig med! 

Pappa och hans tjej kom till mig oxå, fick en tshirt, presentkort på KICKS, té, armband och ett halsband! :) Jag vet dock inte hur rolig värdinna jag var, men man kan väll inte vara rolig jämt..


Istället för bullätning blev det drickhävning istället, Hilda, Malin och Hannah kom till mig och så hävde vi tillsammans! Stackars Jessica var nykter och fick säkert höra roliga historier. 

På natta nångång drog vi till Irish och Jack's, på sistnämnda stället fick jag en brinnande drink. Usch, det var inget vidare. Det brann i hela kroppen, det kan ju inte vara riktigt bra va?

På natten red jag på gröna flubbergubbar och pratade strunt med Hilda, nånstans mitt i allt tvärdäckade vi. Vaknade av att hon håller om mig, jag säger att jag måste kräkas, "jag mår asbra jag!" får jag som svar.. Åh, varför blir jag jämt bakis?! Blir fan tokig. 


Jag har bara legat i sängen eftersom jag jobbar natt nu. Att jag aldrig lär mig, lär ju bli svintrött om en timme och vilja avlida. Hoppas kräket håller sig nere i magen så man inte behöver springa på toa. Mysig är jag.


före..

 

efter.. detta fick jag av mamma/brorsan och staffan

 

     


   lekaaaa på flubbergubben!

Av bfalk - 7 september 2011 11:30

För det är ingen vanlig dag - det är det Bella's födelsedag, hurraaa hhurrraaa hurraaa!


22 fucking' år. Nu går det bara utför, jävlar!

Nu ska jag åka hem till mamma och Staffan som ska fira mig med marängsvish, presenter och middag på krogen :) Rätt okej ändå!

Lite senare så kommer pappa och Katharina hit och käkar lite bullar (hoppas min mage får plats med detta), och så kommer väll snorJessican hit.

Bara för att det är min födelsedag så ska jag INTE missa efterlyst, kanske hjälper till att bura in nån fuling..


 

Av bfalk - 6 september 2011 21:45

 

Tucker & Dale vs Evil

Två hillbillies från landet reser på stugsemester för att dricka öl, fiska lite och ha det skönt. Väl där stöter de ihop med en grupp studenter som misstar killarna för mördare. Fler och fler dör och förvirringen stiger. Studenterna försöker skydda sig mot duon medan de i sin tur tror att ungdomarna ingått någon slags självmordspakt. Det vimlar av fördomar och missförstånd och killarnas stugsemester förvandlas snart till en av de blodigaste och hemskaste som världen har upplevt.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards