Direktlänk till inlägg 9 november 2011

Dömda pedofiler hängs ut på svensk sajt

Av bfalk - 9 november 2011 14:30

Jag vet att jag har skrivit om det här i ett tidigare inlägg i min blogg, men det känns som det är värt att nämnas igen, då det nu har skrivits om det i tidningen.


I AB kan man läsa, den 2011-11-06:

"Hundra pedofiler hängs ut med namn, kontaktuppgifter och domar på en ny svensk internetsajt.

Ex-nazisten Mikael ligger bakom den olagliga sajten. Hans mål är tuffare lagar mot pedofiler.

På sajten kan man gå in landskap för landskap och se vilka personer som dömts för våldtäkt mot barn, barnpornografibrott och andra pedofil-brott. Namn, personnummer, adress med kartbild och ett utdrag ur domen finns med."


Jag har inte, sedan år 2009, ändrat åsikt i det här fallet. 

Jag anser att det är helt korrekt att hänga ut dessa människor. Varför? Jo, de har förstört så många liv, föralltid, och därmed ska de få sota för det i hela sina liv.

Jag tror inte en pedofil kan bli "frisk" eftersom det är något som är totalt snett i hjärnan. 

Mikael, som startat sajten, säger: "– I väldigt svåra fall förespråkar vi livstids internering på rättspsykiatrisk klinik."

Helt korrekt. 

Jag förstår inte varför man inte kastrerar sådana här männskor, som gör så grova brott. Är det för hårt sagt? Brotten lär minska drastiskt om man tar bort sexualdriften på dom.


"Dom". Jag vill skriva dom jävlarna. Jag är så sugen. Men jag vill att min blogg och mina inlägg ska tas seriöst. Nog om det.

*

En av de uthängda, dömd för våldtäkt mot barn, säger till Aftonbladet:

"– Jag har aldrig rört mina barn. Jag har mejlat sajten och sagt att det är skamligt att de lyssnar på en felaktig version. Men de har inte svarat."

Man kan väll inte hamna på en lista, där det står klart och tydligt att man är dömd för ett brott, och det inte är så?! 

Och han kanske inte rört sina egna barn. Men andras barn då..?

Brotten och rädslan för att bli utsatt för brott ökar för varje dag. Jag kan inte ens föreställa mig rädslan en mamma och en pappa har att ens barn ska råka illa ut. 

Även fast jag inte ens har barn skulle jag inte vilja ha i tanken att mitt emot mig bor det en pedofil.

Kalla mig vad ni vill, att jag dömer människor, men jag har inte en gnutta respekt för människor som utsätter barn för dessa handlingar. De njuter av det, medans barnet är skadat för livet med dessa hemska minnen.


Aftonbladets reporter som skriver det här inlägget tycker nog själv att det är jätte hemskt vad dessa människor får utstå - dom har gjort ett brott och sedan ska de hängas ut. 

Det slår inte denne, som skrivit artikeln, själv hänger ut Mikael, den som startan sajten. 

Jag vet inget om den här människan men man kan läsa: att han är ex-nazist, samt: "till nyligen var han med i den öppet nazistiska Svenska motståndsrörelsen men har nu gått över till Förbundet nationell ungdom, vars mål är att "återta vårt land"."

Jag sympatiserar inte alls med nazister eller nazismen, deras åsikter eller hur de framför dessa. Men, tanken slår mig plötsligt: tycker människor som läser den här artikeln att det är "hemskare" för dessa pedofiler att de hängs ut - för att den är skriven av någon som en gång varit nazist? 

Hade hatet, dom instämmande blickarna och nickningar varit fler om deras granne Kalle Svensson valt att starta upp en sån här sida?


*


Jag kan bara inte säga att det här är något dåligt, jag vägrar. Och jag vet att det är fler som håller med mig.


 
 
 
 
Ingen bild

Sarah

9 november 2011 16:11

Du får gärna lägga ut adressen till hemsidan. Vill gärna kolla om det går omkring några fulingar i "mitt" närområnde.

bfalk

9 november 2011 18:52

Åh, jag vet faktiskt inte! Jag kan leta mig fram, chansen är stor att dom kan ha stängt ner den (de har redan stängt ner den två gånger tidigare).

 
Ingen bild

Sara

9 november 2011 17:48

Jag håller helt med dig!
Vilken sida är det dom hängs ut på?

bfalk

9 november 2011 18:52

Åh, jag vet faktiskt inte! Jag kan leta mig fram, chansen är stor att dom kan ha stängt ner den (de har redan stängt ner den två gånger tidigare).

 
Ingen bild

Tuija

10 november 2011 16:01

Sajten ni pratar om är: http://www.stoppa-pedofilerna.se/

Den gillar jag :)

Btw, bra skrivet i din blogg.

bfalk

10 november 2011 16:51

Har precis hittat den själv :) Lägger ut den lite senare tänkte jag.
Tack! :)

 
Ingen bild

Snuff

13 november 2011 21:55

Han kommer alltid att vara en nazist, och varför kan man inte häng ut dem på nätet då, dem har också gjort många människor illa? och varför inte hänga ut alla som har gjort något brott? Jag tycker inte om pedofiler, MEN det finns faktiskt anhöriga till dem också. Och man har suttit inne för sitt brott. Jag förstår vad du med inlägget Bella, jag tycker det är bra att det är olagligt ändå att hänga ut andra människor indentitet på internet. Även fast jag hatar det dem har gjort.

bfalk

14 november 2011 07:11

Meningen till varför jag reagerade på det där med att han var nazist var ju att dom ansåg att det var så hemskt att hänga ut pedofiler men går emot sig själva och hänger ut han som startat sajten.
Jag kommer alltid tycka att det är bra, det krävs nog mycket för att jag ska tänka i andra banor måste jag säga.

 
Ingen bild

Tuija

17 november 2011 01:22

Till Snuff:

Fy fan vad trött jag är på folk som försvarar pedofiler. Menar du att pedofilerna gjort det dom gjort, med lagen på sin sida? Att det inte var olagligt?
Att förövarna har anhöriga, ja. Det är väl idioternas skyldighet att tänka på en sådan sak.
Att förringa dom som råkat ut för idioterna, är precis det du gör när du tycker synd om dom.

Hur annars ska folk få veta att dom har pedofiler som grannar om det inte är sidor som stoppa-pedofiler.se som upplyser om sånt?

Jag ber om ursäkt till blogginnehavaren. Inte min mening att använda din blogg som något ställe jag får ut mina aggressioner. Men jag gillar inte såna som försvarar pedofilerna

bfalk

17 november 2011 09:40

Bra svar, själv satt jag vid datorn på morgonen och kunde inte alls formulera mig.
Håller med dig, såklart :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards