Alla inlägg under november 2011

Av bfalk - 10 november 2011 12:45

Nu har jag sovit några timmar efter nattens jobb, ska käka lite och snart kommer min mor och hämtar upp mig för att skjutsa mig till en tatuerare här i stan! :)

Det bara började klias i hela kroppen och jag insåg att jag måste ha en till tatuering i mitt vita skinn..

Denna gång ska jag bara göra en liten text, resultatet (bild) lägger jag upp lite senare!


Hepphepp, nu kör vi igen dååå!  

Av bfalk - 9 november 2011 14:30

Jag vet att jag har skrivit om det här i ett tidigare inlägg i min blogg, men det känns som det är värt att nämnas igen, då det nu har skrivits om det i tidningen.


I AB kan man läsa, den 2011-11-06:

"Hundra pedofiler hängs ut med namn, kontaktuppgifter och domar på en ny svensk internetsajt.

Ex-nazisten Mikael ligger bakom den olagliga sajten. Hans mål är tuffare lagar mot pedofiler.

På sajten kan man gå in landskap för landskap och se vilka personer som dömts för våldtäkt mot barn, barnpornografibrott och andra pedofil-brott. Namn, personnummer, adress med kartbild och ett utdrag ur domen finns med."


Jag har inte, sedan år 2009, ändrat åsikt i det här fallet. 

Jag anser att det är helt korrekt att hänga ut dessa människor. Varför? Jo, de har förstört så många liv, föralltid, och därmed ska de få sota för det i hela sina liv.

Jag tror inte en pedofil kan bli "frisk" eftersom det är något som är totalt snett i hjärnan. 

Mikael, som startat sajten, säger: "– I väldigt svåra fall förespråkar vi livstids internering på rättspsykiatrisk klinik."

Helt korrekt. 

Jag förstår inte varför man inte kastrerar sådana här männskor, som gör så grova brott. Är det för hårt sagt? Brotten lär minska drastiskt om man tar bort sexualdriften på dom.


"Dom". Jag vill skriva dom jävlarna. Jag är så sugen. Men jag vill att min blogg och mina inlägg ska tas seriöst. Nog om det.

*

En av de uthängda, dömd för våldtäkt mot barn, säger till Aftonbladet:

"– Jag har aldrig rört mina barn. Jag har mejlat sajten och sagt att det är skamligt att de lyssnar på en felaktig version. Men de har inte svarat."

Man kan väll inte hamna på en lista, där det står klart och tydligt att man är dömd för ett brott, och det inte är så?! 

Och han kanske inte rört sina egna barn. Men andras barn då..?

Brotten och rädslan för att bli utsatt för brott ökar för varje dag. Jag kan inte ens föreställa mig rädslan en mamma och en pappa har att ens barn ska råka illa ut. 

Även fast jag inte ens har barn skulle jag inte vilja ha i tanken att mitt emot mig bor det en pedofil.

Kalla mig vad ni vill, att jag dömer människor, men jag har inte en gnutta respekt för människor som utsätter barn för dessa handlingar. De njuter av det, medans barnet är skadat för livet med dessa hemska minnen.


Aftonbladets reporter som skriver det här inlägget tycker nog själv att det är jätte hemskt vad dessa människor får utstå - dom har gjort ett brott och sedan ska de hängas ut. 

Det slår inte denne, som skrivit artikeln, själv hänger ut Mikael, den som startan sajten. 

Jag vet inget om den här människan men man kan läsa: att han är ex-nazist, samt: "till nyligen var han med i den öppet nazistiska Svenska motståndsrörelsen men har nu gått över till Förbundet nationell ungdom, vars mål är att "återta vårt land"."

Jag sympatiserar inte alls med nazister eller nazismen, deras åsikter eller hur de framför dessa. Men, tanken slår mig plötsligt: tycker människor som läser den här artikeln att det är "hemskare" för dessa pedofiler att de hängs ut - för att den är skriven av någon som en gång varit nazist? 

Hade hatet, dom instämmande blickarna och nickningar varit fler om deras granne Kalle Svensson valt att starta upp en sån här sida?


*


Jag kan bara inte säga att det här är något dåligt, jag vägrar. Och jag vet att det är fler som håller med mig.


 
 
Av bfalk - 8 november 2011 23:40


Bella Gubler..? Ja, fan, det passar som ett smäck! 

Var vänlig kommentera detta inlägg om ni vill komma på bröllopet :)

Av bfalk - 8 november 2011 21:23

Idag var jag på Sundsvalls Nails och fixade mina naglar. Har tänkt göra det jätte länge, men det har aldrig blivit av. Men nu så! :) Kände att jag förtjänade något fint till mig själv.. 

Och jag blev jätte nöjd!


 


Bilden är rätt dålig, men lite syns det ju. Fick även mina älskade stjärnor på två naglar.

Här hittar du sidan, där du kan boka tider, kolla priser å sånt :)

Av bfalk - 8 november 2011 13:00

Igår vann en Gnagare pris på Fotbollsgalan. 

Grattis Alexander!


Årets nykomling

Alexander Milosevic, AIK


AIK
Av bfalk - 7 november 2011 22:30

Och så det där om Zlatan då. 

Jag skapade ramaskri bland alla "män" på facebook, genom att skriva att han inte var värld den där jäkla bollen (aka priset) och att han faktiskt kan se lite glad ut över den. (Använde två svärord: 'jävla', 'din jävel').

Jag gillar att svära, jag tycker en text kan bli bättre om man svär. Med detta menar jag inte att jag hatar Zlatan (jag har faktiskt gillat han jätte mycket en gång i tiden, när han var bra..), att han absolut inte förtjänar den här bollen (eller jo, eller nej, han förtjänar den inte). Det finns såååå många andra duktiga fotbollsspelare som kunde tagit hans plats. Och nu säger jag sanningen.......

Är ni beredda nu då?!?!? FÖR HAN ÄR JÄTTE JÄTTE DÅLIG I LANDSLAGET.  

Punkt.

Åh, det var skönt. 

När han inte är med på planen, så kan de andra spelarna spela så sjukt bra - de gör det tillsammans, de gör mål. Zlatan är ego, han vill bara ha allt för sig själv. Och den som inte märkt att det går sämre med han på planen, är blind. Jo. 

Han är säkert bra i Milan, vad vet jag. Jag kollar inte på italiensk fotboll. Men jag kollar på det svenska landslaget. 


Och detta mina damor och herror, blir "männen" arga på, att jag skriver alltså. Skriver min egna åsikt på min egna sida. Jag blev kallad bitch, "du vet ingenting", "det var inte du som gav priset". Shit, vuxna människor. Orkade inte med det där så tog bort inlägget för de förstör min sida. Och dessa "män" tycker väll att jag inte vet ett skit, vilket är ännu värre och gör min ännu argare.


Men tydligen så ska man älska Zlatan. Annars är man rasist.


Sug på din guldballe du, men du kan ju iallafall låtsas vara lite glad.

Av bfalk - 7 november 2011 18:30

Idag, den 7de november skulle min fina, underbara moster Lillan ha fyllt år. 

Det är nu flera år sedan hon hastigt dog i sömnen, utan det minsta tecken på att vara sjuk. 

Min värld åkte upp och ner, jag var bara en liten plutt då - men hon betydde oerhört mycket. Hon ställde alltid upp, helst för mamma. Vi brukade baka bullar, vara ute och leka och jag var ofta hos henne i Bollnäs och härjade med henne och hennes man. 

När jag var som mest kär i Backstreet Boys och Nick Carter så gick hon alltid och köpte kort på dom åt mig. En dag ser jag hur min favoritbild på Nick har gått sönder. Och hon köper kort tills den bilden är med, och jag får den igen. Detta kan i nuläget verka så 'töntigt' men det är ett väldigt kärt minne, jag kommer ihåg hur glad jag blev när väl bilden var med i alla dessa högar. 


Så var min moster. Jag önskar verkligen att jag hade fått fler minnen med henne. Men jag är glad att jag fick några minnen. Jag hoppas jag har gjort henne stolt, att jag blev den hon ville.

Vi var hos henne på Minneslunden idag, jag skuttade till henne och skrek "jag kommer moster!", jag vet inte, jag fick bara något luckorus. Och det fick jag alltid när hon levde, hon gjorde mig så glad och lycklig.

Hon kommer alltid förbli saknad. Vi i Nangijala, moster! :)


  

                                   ♥

Av bfalk - 7 november 2011 13:30

Idag ska jag hänga med min käre mor. Hon ska skjutsa runt mig så jag får handla nya hörlurar (typ 943957 gången dom går sönder..), panta och handla mat! Sedan ska vi käka mat tillsammans, hon bjuder på kräftor och vitlöksbröd, så sjukt gott! Kommer nog äta ihjäl mig.

Jag hoppas jag inte avlider av trötthet bara, fick jobba dygn + vaken natt.. Jag hoppade verkligen runt av lycka. Har knappt kunna sova idag heller, blir så less på mig sjäääälv.


Såhär pigg kan man vara när man inser att man måste åka hem till Norrland..  Ungefär så pigg är jag just nu.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards