Alla inlägg under december 2011

Av bfalk - 11 december 2011 02:58

 

Av bfalk - 10 december 2011 18:15

Min familj gör mig lycklig.

Och chips.

Och musik.

Och Stockholm.


     

  

  

Av bfalk - 10 december 2011 13:15

Höll seriöst på att skratta på mig när jag såg det här, sån sjukt rolig brud! Hon har gjort jätte många videos, men det här är mina två favoriter. 

Hon har även gjort vad tjejer tänker på, men det var liite roligare med killar (för det antagligen är jätte sant..)


"What Boys Do On The Internet"


"What Guys Think About During Sex"


Av bfalk - 9 december 2011 23:45

Mina absoluta favoritplatser här i världen är stugan och i Solna, Stockholm.

I stugan finner man allt man annars inte finner, ett lugn man glatt tar emot, man känner ingen press, och man är långt borta från allt. Det är så skönt att bara få knata runt där i mjukisbyxan, tänka lite, och knata vidare. Det är inte som livet i vanliga fall; man måste elda för att få upp värmen, det finns inget varmvatten eller en riktig toa. Jag skulle finna detta oerhört frustrerande OM jag inte älskade det stället så mycket.

   


I Stockholm känner jag mig hemma, jag tycker det är så skönt att få vara en i mängden på nått sätt. 

Det kanske är en självklarhet att jag älskar Solna extra mycket, då AIK spelar där. Men jag gillar även Solna för att det är så sött där, jag trivs oerhört bra där och allt finns; fotboll, affärer och roliga matställen. Jag önskar att det är där jag får bo om jag flyttar till Stockholm.


 

Av bfalk - 9 december 2011 15:47

Imorse vaknade jag av att det var storm här. Jag blev så less för jag visste att jag måste ge mig ut i det. När jag kom till nagelsalongen så var jag dyngblöt + hade sminket lite överallt.. Tur att hon vet att jag är rocker och vi får faktiskt se ut lite hur som helst!

Fick iallafall sjukt fina naglar, den här gången med svart glitter och nya stjärnor (som hon beställt bara för min skull.. Haha, så sött!).

Efter det så shoppade jag två tröjor, blev ännu mer dyngsur, fick veta att min beställda one piece hade kommit - och det var bara att åka och hämta den.. 

Jag var så lycklig när jag kom hem, fick kasta av mig alla blöta kläder och hoppa i mysdressen :) Nu jäklar ska jag hålla mig inne, tända några ljus och käka lite tacos. Och kanske glo på mördare.. 

Den här helgen är precis lika rolig som alla andra - jag jobbar. Men det är ju bättre än inget. Jag är så tråkig ändå, då jag knappt kan röra på mig. 

Jaja, man kanske skulle göra nått vettigt.. Surfa vidare?!


Puss.


Detta slösade jag pengar på idag;


 











            

Av bfalk - 8 december 2011 23:30


Linkin Park @ Globen, Stockholm 14 Juni 2011  

Av bfalk - 8 december 2011 18:00

I flera dagar har en video cirkulerat på Facebook, en video med en liten kille som heter Jonah "What's going on..?" (om jag minns rätt). När något blir populärt bland människor så lägger alla ut det, det är inte svårt att missa.

Jag behövde inte ens kolla på videon för att förstå att den här killen är mobbad, lagt ut en video med sina känslor och fått stor uppmärksamhet. 

Jag är absolut ingen känslokall jävel, mer tvärtom, jag hatar att se människor som mår dåligt och skulle göra allt så dom fick må bra igen. Jag har själv aldrig blivit mobbad, visst har man blivit retad då och då, men inte så att man mår så dåligt att man vill ta livet av sig för att mobbarna är så elaka. 

Jag blir så fundersam över sånna här videos som kommer upp då och då, har man verkligen mod och lägga upp en sån här video, om man är så hemskt utsatt och man mår så dåligt..? 

Jag säger inte att dessa människor som gör sånna här videos ljuger, men min erfarenhet av mobbade människor är att dom är så små som personer, så nedtryckta - att de inte vågar få fram ett pip, inte framför någon och absolut inte inför en kamera. Denna video kommer sedan ses av tusen, kanske miljoner människor, är man så tuff att man vågar det? 

När man inte känner att det finns någon återvändo på det mörka, oavsett vad det är. Är det sista man tänker på att göra en video, där man gråter ut,  berättar det hemska och väntar på en respons. Även fast man så längtar efter denna respons så måste man ju lämna ut sig till en hel ny värld, istället för att vara i den där bubblan man byggt ihop. 



Jag säger inte att denna video som nu blivit så känd är fejk. Men är det inte konstigt att någon dag senare sitter samma pojke, med en kompis, och filmar en ny video där han berättar att allt bara var ett påhitt och att han faktiskt har många kompisar och är omtyckt..? 

Detta kan naturligtvis vara ett självförsvar, men att så drygt sitta där och skita i alla som faktiskt har tagit åt sig av han och historian han berättade är.. Åt helvete. 

Jag tänker på alla som faktiskt är mobbade, som mår så dåligt, kanske kände tröst av att han sa något, och sen sitter med ett hånflin och säger att allt faktiskt var ett skämt. Jag kan tänka mig att det känns.

Den mobbade mobbar andra mobbade. 

Så känner jag när jag såg hur han drygt tuggade sitt tuggumi, hur han hade lite tråkigt en dag och ville att alla skulle tycka synd om honom. Jäkla unge.


Man ska inte hoppas att så unga människor råkar illa ut - men dock så hoppas jag att han kommer få sig en riktig tankeställare över dessa två videos han lyckats skapa.

Det är förjävligt att det finns mobbing och det är fruktansvärt att det finns några barn som bara gör det värre.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards