Alla inlägg under januari 2012

Av bfalk - 25 januari 2012 18:45

Av bfalk - 25 januari 2012 13:45

Jag blev lite osäker när jag såg att Johnny Depp skulle vara röst i en tecknad film, för jag gillar inte tecknade filmer så speciellt mycket och helst inte nya.

Men så kom jag av mig själv, Johnny Depp kommer ju alltid att vara just Johnny Depp. 


Det första jag slås av när jag ser Rango är hur fint tecknat allt är, det ser verkligen ut att vara på riktigt. Rango, som är en kameleont ser verkligen ut som en. Men det som är mest likt är nog grodorna, jag blir lika äcklad på riktigt av att se en som att se på den här filmen. Vilket är en sensation när det gäller tecknad film, jag trodde inte man kunde göra det SÅ verkligt (detsamma gäller den onda ormen..)


Rango hamnar i Mojaveöknen sedan han fallit ur sin ägares bil. Han kommer så småningom till Dirt, en westernstad befolkad av olika djur, som lider av den pågående vattenbristen i staden. Tillsammans med några kompanjoner bestämmer sig Rango för att göra något åt saken.

Men som vanligt slinker det in några lögner, för Rango vet inte riktigt vem han är - och skapar någon han tror de andra vill att han ska vara. 

Johnny Depp's röst passar perfekt och om man tittar riktigt noga så kan man tro att han är ödlan på riktigt, även fast det är animerat.

Filmen är riktigt söt och som med de flesta filmer Depp gör så har den en rå underton och man lär sig något utav den. Vad är rätt och vad är fel, egentligen?

Den är riktigt bra, jag blev förälskad i den och i Rango.

Och så älskar jag att de flesta av djuren har en härlig dialekt!



5/5


Av bfalk - 23 januari 2012 13:15

För några dagar sedan fick jag hjärtat i halsen. På riktigt. 

Thåström ska signera sin nya skiva i Stockholm. Det här hade ju inte varit något om det inte var så att jag är DÄR DÅ!! Det första jag gjorde var att skriva till Jessica, jag måste ju få träffa mannen!

Jag ville grina en liten glädjetår.

Jag kommer antagligen skita på mig och vara så nervös så jag kräks, men det struntar vi i :) Det enda tråkiga är att inte min mamma är med.. Men jag ska naturligtvis fixa nått till henne :)


 

Av bfalk - 21 januari 2012 15:00

 

Va? Vad skriver jag?

Jo, det är faktiskt sant. Ikväll står jag bakom baren och är bartender, istället för att stå framför och skrika att jag vill ha jack och cola. Det är en märklig känsla må jag säga, haha. 

Men det ska nog gå bra, tur att man hade Gisse en gång i tiden som lärde mig ett och annat :) 


Mindre kul ska det bli att jobba imorn oxå, lär vara hyffsat rolig att ha att göra med. Meeeen, som sagt; man får ju pengar för besväret. Det behövs verkligen i januarimånad!


Men det ska bli kul ikväll, få prova på! Jag skulle faktiskt vilja vara bartender, om det ger mersmak så vet man aldrig vad som händer..

Puss på er!



Av bfalk - 20 januari 2012 18:30

Eftersom jag jobbar natt inatt så umgås jag med dom fina hojåkarna.. Mysigt :)

Det var ett tag sen jag såg det nu, skäms på mig. Men nu jäklar!


Ha en fin fredag allihopa! :)


 

Av bfalk - 20 januari 2012 13:45

.. Jag hatar ljudet av toaletter när man spolar dom? Jag vet inte varför det är så, men jag är snabbt ute från toan. Ljudet är inte alls okej. (Konstig åkomma, jag vet..)

Av bfalk - 19 januari 2012 10:34

Vaknade med halsont. NEEEJ sa ja! Jag skall icke bli sjuk, jag har ett liv. Tror jag. Nånstans. 

Igår innan jag somnade så kollade jag på El Clasico och blev mer kär i Ramos. Helt. Jäkla. Otroligt. Jag är en tjejtjusare, fast med killar. Killtjusare. Like hell. 

Säg hej till min pojkvän Ramos;


Hejhejhejhejhej.


Över till något vettigt. Snart ska jag sminka på mig ett fejs, träffa mamma, knata upp på jobbet och ha möte, sedan handla. Sedan kanske sno mat av mamma för jag inte orkar laga mat. Vem vet? 

Idag är det en sån där dag man inte riktigt orkar vara seriös på, jag vet inte om det är illamåendet som fått min kropp att bli såhär, halsontet eller kanske Ramos. 


Så, vi hörs något.

Puss.

Av bfalk - 18 januari 2012 18:58

.. Jag har då aldrig "sett" så söta människor som på Tumblr. Alla skriver så söta saker och man blir faktiskt glad! Och ibland tar man åt sig mer än andra dagar. 

Jag gillar att göra folk glada, jag oxå. 

 


Nu har jag precis käkat grekmat, svajngott! Dock mår jag fortfarande jätte dåligt och jag börjar oroa mig, men imorgon ska mamma hjälpa mig med allt det där. Fixarmamma

Nu ska jag diska, duscha en snabbis sen sätta mig bekvämt i soffan och glo på Efterlyst och 'Det blir bättre', grina? Jotack. Tänk vad vissa människor får vara med om.


Puss på er, och var snälla med varandra - det kommer uppskattas.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards