Alla inlägg under mars 2012

Av bfalk - 17 mars 2012 18:00

Jag hörde något om fest ikväll.. Klackarna i taket, nu kör vi!


    

Av bfalk - 17 mars 2012 12:45

Jag har tänkt på att kolla på den här serien länge, men det har aldrig blivit av: som det kan vara med vissa saker. Men när jag nu inte har någonting att se så har jag gett denna serie en chans. 

Jag vet inte riktigt vad jag tycker än, jag har trots allt bara sett tre avsnitt och måste se några till.

Vad jag vet är att det är sjukt snygga killar med, och jag älskar snygga killar. Och att det är väldigt läskiga spöken och 'monster' med. Trots att jag varit smart och kollat serien när det har varit ljust ute har jag ändå skitit på mig av rädsla. Detta på både gott och ont. 

Jag gillar iallafall den härliga sarkastiska tonen i serien och att det dessutom BARA spelas gammal rock!


Av bfalk - 16 mars 2012 21:23

Det har varit väldigt konstigt i min kropp. Igår var jag säker på att jag skulle bli rejält sjuk; frös och var snorig, hade lite ont i öronen och i halsen. Men det, tack och lov, försvann sakta men säkert. Dock så är jag rejält trött, precis som jag skulle ha jobbat natt. Helt kocko i skallen. Jag hoppas verkligen inte det här är början på något, utan kanske beror på att jag jobbat många dagar i rad eller nått.. 

Må jag vara piggare imorn, för då ska jag banne mig vara med mina kompisar!


Trots denna trötthet stoppade det inte mig att ringa Biteline och köpa mig en god pizza och ladda inför den fjärde matchen mellan AIK och Luleå. 

Och det slutade i glädjetårar, jäklar vad bra grabbarna spelade, är så stolt över mitt älskade lag!

Nu.. Nu är det en vinst kvar, så har AIK besegrat Lule.. Vi får se på söndag hur det blir. Nu är jag jag hög på energi, jag är så jäkla glad!

Det är ett perfekt slut på denna fredagkväll, nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen och jag lär somna gott :)


 


Det var dumt att välja Gnaget!

Av bfalk - 15 mars 2012 19:15

  • Person: That band sucks
  • Me: That band fucking saved my life and was there when no one else was. Their music is the most important thing in the world to me so you shut the fuck up.

Av bfalk - 15 mars 2012 13:00

Så fort jag nämner vårkänslor, eller bara känner dom - ja det är då det ska snöa.. Det är nog ett tag kvar innan Sundsvall får sin vår. Jäkla skit.

Igår fick jag en jätte fin frilla, nu åker löshåret in lite bättre i mitt riktiga hår. Lite senare under dagen blev jag bjuden på mat hos Jessican och Alex som hade födelsedagsfirande med några ur släkten. Det var trevligt! Det blev då väldigt intressant när jag sa att jag skulle hem och glo på AIK, haha.

Och jag har då aldrig kutat upp för backarna så snabbt, men jag hann! Och fick dessutom skrika tre gånger, matchen slutade 2-3 och just nu leder AIK i matcher. Men det slutar ju inte där så att säga..


Idag ska jag spendera hela min dag på jobbet, då det är möte i några timmar. Sedan ska jag pallra mig ner till stan för att jag köpa en ny hårtork. Blir fan tokig på den jag har nu, den är väldigt dålig, slutar när den vill och sånt.. 

Ja och det var ju en intressant sak att berätta idag kände jag!

Nu har jag inget mer att berätta,

över och ut.


Världens finaste tatuering!  

Av bfalk - 14 mars 2012 19:44

Idag fyller min fina mormor Elvan, hela 94 år!! 

Det är helt sjukt. Hon bor hemma, tar hand om sig själv, behöver ingen jäkla hemtjänst och är pigg och kry trots att hon nu faktiskt är rätt gammal. Men hon vägrar att använda rullator - för då syns det att hon har några år på nacken, haha.

Hon är så härlig min lilla mormor. Eftersom mamma är sjuk och.. vi inte kunde åka dit idag ska vi åka dit någon annan dag, jag ska köpa nått fint till henne. Och så ska jag göra något hon förhoppningsvis kommer bli glad över, men vad kan jag inte säga än. 


Hoppas hon har haft en fin dag damen, jag ska krama om henne så mycket nästa gång vi ses :)


 

                                  ♥ ♥ ♥ 

Av bfalk - 14 mars 2012 11:15

Vågar man hoppas, på det nästan otänkbara i min lilla stad..?

Idag när jag gick från jobbet så märkte jag att snön faktiskt är på väg bort. Det var bara grus där jag gick och jag fick en lyckokänsla i kroppen: snart kan jag kasta vinterjackan och skorna åt h-vete, mössan och halsduken är ett minne blott och snart snart blir det så varmt att man kan skutta runt i shorts.

Jag vet inte om det varit såhär länge, jag måste verkligen gå i min egen värld då jag blev så paff över att jag såg gruskorn istället för snö.

MÅÅÅÅÅ detta hålla i sig nu, jag vill ha vårkänslor, sprattlande känslor i kroppen och vara kär i alla. Eller nästan alla. Mest i Jessica. 


Nu ska jag snart käka mig några pannkakor och sedan pallra mig ner till stan, klippa mitt hemska hår sedan ska jag handla lite och ev. hinna med ett besök hos min tattooartist. Jag har en jäkla svår bild, är lite osäker på om han kan rita av den men han är så duktig så skulle inte bli förvånad.. Han ville iallafall att jag skulle komma dit, om inte mitt blodsocker sjunker ner till djävulen så pallrar jag mig nog dit.

Jaja, nog om det. 

Puss på er!


 

På en gata på Södermalmen.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards