Alla inlägg under mars 2012

Av bfalk - 13 mars 2012 11:30

Igår hade jag en sån där städdag på Södermalmen, sånt man måste göra efter att brorsan varit här. Fast det var inte alltför stökigt, men jag har märkt en rätt pedantisk sida av mig.. Så jag måste ändå. Sjukt.

Jag hann även med att slockna i soffan, shit vad skönt det var. Efter en hel vecka med jobb så är man nog lite trött i skallen och så förtjänade jag det, faktiskt. 


Det blev några timmar ledig, nu är jag på jobbet igen. Från att inte ha jobbat nått nästan, så kommer allt på en gång. Nå grymt skönt :) 

Jag har egentligen inget att berätta än att jag jobbar och inte har något liv. Jag försöker hålla mig borta från alla jäkla influensa och magsjukebaciller som cirkulerar hemma, på jobbet och överallt. Kanske ska jag lyckas?!


Imorgon ska jag klippa mig. Något jag inte gjort på typ 1 år. Eller mer. Det är lite snuskigt, men vad gör man inte för att sätta i lite thaihår i skallen, som så fint mor kallar det..


 

.. Från Bellis!

Av bfalk - 12 mars 2012 13:57

.. Av tumblr när jag blir asglad när den bästa av dom bästa väljer att följa mig!

Det var det bästa som hände igår. Det och att Roddan kom in i BB. 

Jag har fan inget liv alls.

Jaja, jag tar tag i det när jag har tid..


 


 

Av bfalk - 11 mars 2012 16:00

Så snart han har kommit upp på scenen så äger han den. Alla tittar på han och lyssnar intensivt på vad han har att säga, vad han har att skämta om. 

Och han gör då ingen besviken.

Även fast det är, för mig, ett mysterium hur bajsskämt mer går hem hos Sundsvallspubliken än sånt som kanske skrivs i tidningarna. 

För att gilla Magnus Betnér måste man nog vara insatt i vad som händer i världen, politik, veta vilka människor han pratar om. För annars är man lost och skämten betyder inget då. 

Och han blandar allt det här perfekt, han tar allvarliga saker som egentligen ingen annan svensk komiker vågar ta upp och säger sanningen; och blandar in humorn perfekt. 

Precis som alltid. Och det är då han är som bäst. 


För att förstå och gilla Magnus Betnér måste man förstå ironi. För han spelar vääldigt mycket på det. Och jag tror, tyvärr, att alla inte förstod det riktigt. Ibland var det knäpptyst i Tonhallen att man kunde höra en nål falla. Och det berodde verkligen inte på han som stod på scenen.

Under 80 minuter hann han ta med allt som händer i Sverige, Norge och Arabvärlden. Vad han gjorde när han var ung, hur han föräldrar är och hur ledsen hans barn blev när han inte tackade ja till Let's dance. Just det med hans mamma och pappa, hans barn och flickvän, blev jag förundrad över. Han var riktigt personlig och jag kände ibland hur skrattet fastnade i halsen och funderade vilket jäkla liv han måste ha haft. Jag ser det som en enorm styrka att faktiskt erkänna hur man haft det, att det inte är strålande sol trots att man nu är en framgångsrik människa. Man ska inte dölja det dåliga, tycker jag.


Det är inte förvånande att just skämten om Sundsvall går hem mest, han tycker att det är Sveriges tråkigaste stad och att stenstaden är värdelös. Hur fyllegubbarna står och väntar utanför Bishops Arms och att Casinot suger. Han träffar mitt i prick hur jag känner inför staden. Men han tillägger ändå med glimten i ögat "ja, fast jag tror säkert att det är fint här på sommaren..".


Betnér gör en fantastisk show, för det blir en show. Man märker hur han gillar det. Och då gillar man det ännu mer.


Magnus Betnér. Fotograf: Tage Rönnqvist

Av bfalk - 10 mars 2012 12:15

I drömmarnas värld är jag nog kung. Eller vänta, drottning. Förlåt, ibland glömmer jag vilket kön jag tillhör.. 

Jag älskar att sova och att drömma, fast inte mardrömmar. Men nu har jag turen att ofta få drömma om sånt som jag älskar.

Jag älskar rockstjärnor.

Varje natt får jag en glimt av dom, precis som att dom skulle vara vanliga människor och hänga med mig. Jaja, i drömmarnas värld kan faktiskt allt hända. Jag älskar hur jag klarar av att drömma allt så verkligt - att jag vaknar helt nöjd och glad. 

Inatt fick jag träffa både Dregen OCH Slash. Jäkligt ballt. 

Och ja, en nöjd och fridfull Bella som vaknade utsövd och.. Nöjd. Precis så. 


 


Idag fick jag sova ut enda till 10.30 Skönt like hell! Idag ska jag bara slappa, måste nog städa mitt rum, sedan börjar allvaret.. 

AIK's första slutspelsmatch spelas mot Luleå, borta. Ooooh, dessa nerver, hur ska jag klara det?!


Jag ska även hinna med lite jobb. Börjar klockan 7 och fortsätter dygnet som en annan vikarie påbörjat, rätt najs att komma så sent för att några timmar senare få sova, haha.

Jag vet inte om det är för att jag jobbat rätt mycket i veckan eller vad det är, men har inte ens fattat att det är helg. Det måste ju betyda att jag inte missar så mycket. Kanske missade Nicke Borg, det ska väll vara det. Men hur stor är chansen att den mannen vill roa sig i den här skit stan.. Fattade ingenting.


Jaja, nu ska jag DAG-drömma om mina NATT-drömmar. Jävligt härligt.

Ni pojkar kommer aldrig komma upp till den här nivån, rockstjärne-nivån (det här är anledningen till varför jag fortfarande är singel.. JÄÄÄ!)


Pusspuss på alla söta!


PS. Ska skriva en recension om Magnus Betnér uppträdandet jag såg igår.. Kommer upp ikväll, imorn eller måndag. LÄNGTA DÅ!


 


Av bfalk - 10 mars 2012 11:47

Av bfalk - 9 mars 2012 15:15



Ikväll får jag se, förhoppningsvis, framsidan av den här mannen.

Sundsvall gästas av Magnus Betnér, många skratt och hemska sanningar kommer komma fram. Jag tror det är 4de gången jag får se den här karl'n. Like it.

Skratt är nog det jag behöver just nu, och det är ju den bästa medicinen har jag hört.. :)


Av bfalk - 8 mars 2012 17:45



"För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar"

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards