Alla inlägg under mars 2012

Av bfalk - 4 mars 2012 21:41

Och så var den helgen slut! Den har varit fylld med fest, fina kompisar, kramkalas med brorsan, dans och galenheter! 

Har haft så roligt, både fredag och lördag. Fast lite minnesluckor från gårdagen finns det allt.. Jaja, man får ta det som en man (?). 

Jag sov hos Jessica och Alex inatt och imorse så fick mamma äran att hämta upp mig. När vi ska hoppa ur bilen här hemma säger hon "ja det luktar ju inte direkt hallontårta om dig". Jag fattade ingenting.. 


Idag har jag mest legat i sängen, fått ett samtal om hur fisken Nemo dog inatt och käkat kebab. 

Jag skulle ha följt med på en försenad födelsedagsmiddag för bror min, men jag orkade verkligen inte stå och fixa mig och gå ut bland folk. Tur att han inte blev surig! 

Nu ska jag fortsätta min kväll och natt i sängen, jag ska försöka vara vaken ett tag så jag klarar av att jobba natt imorgon. Det känns lite konstigt, nu var det längesen jag jobbade igen. Usch, denna ångest.. 


 


Pusspuss från en sliten tjej i Norrland.. 


Av bfalk - 2 mars 2012 16:13

Whoopwhopp! Idag är det fredag and I'm feeling fine! Idag är dagen då min käre bror kommer hem, har inte sett han på 9 veckor!! Helt ofattbart. Så idag kom min mor och hämtade upp mig så nu är jag här hemma ett tag.. Så skönt!

Jag har precis sminkat mitt fejs, snart ska jag väll fortsätta med håret och sedan käka tacos. OCH SEN ska jag till Hilda, som jag inte träffat på hundra år heller. Ska bli mysigt att kramas och dricka lite vin. Och så måste jag komma ihåg att det är en dag imorgon oxå, kom ihåg!!!!


Jag tror det blir en riktigt rolig fredag, man kan ju hoppas iallafall :)

Pusspuss mina vännor.


 

Av bfalk - 2 mars 2012 13:30

Jag fick för mig att jag skulle låtsas att vara på krogen och äta en hamburgetallrik. 

Sagt och gjort, så fixade jag till det. Och (o)smart som jag är så gör jag alltid för mycket mat, så det nästan exploderar på tallriken. Men det är ju gott, även fast man inte orkar med allt.. 

Jag gör självklart egna hamburgare, för det är ju så mycket godare och väldigt lätt att göra. 


Allt du behöver är:

Färs

Gul lök

Kött-och grillkrydda

Och så blandar du i allt i en bunke, gör dom runda och sedan plattar till dom riktigt väl så de inte krymper ihop allt för mycket och steker på! Du kan även använda lite vitlök så det blir mer drag i dom. Jag brukar lägga på ost och grillkrydda precis innan det är klart.





Jag brukar verkligen ösa på grejer på burgaren, så valde att inte knäppa kort på det för då tycker ni jag är så äcklig.. 

Äter aldrig 'locket' på brödet för man blir alldeles för mätt för fort, man vill ju hinna njuta oxå!  

Av bfalk - 1 mars 2012 21:27

Lyssnar du på någon annan musik än rock, typ pop eller nått?


Svar: Ja, det gör jag faktiskt. Även fast mitt liv mest består av rock (jag lyssnar på olika genrer inom det, men jag kallar allt rock. Bara det är bra så skiter jag i vad det är i för kategori). 

Jag lyssnar mycket på svensk hiphop (tex: Snook, Maskinen, Afasi&Filthy, Timbuktu). Jag lyssnar dock inte längre på Britney Spears och Backstreet Boys, den tiden är förbi. Men jag lyssnar väldigt mycket på Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros, och det är väll det enda jag kan kalla pop som jag lyssnar på. 

Sen på fester och på krogen älskar jag ju att dansa till riktig dansmusik, men det är inget jag sätter på självmant när jag är ensam hemma.

Av bfalk - 1 mars 2012 09:54

.. Med att lyssna på dom här grabbarna. Och slappa gärnet.


 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards