Alla inlägg under april 2012

Av bfalk - 17 april 2012 15:00

Av bfalk - 17 april 2012 10:15

Det är nått fel på detta hus.

När det är kallt/dåligt väder ute så blir det sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinkallt här inne. Och om det är varmt och härligt ute blir det som en bastu här inne. Antingen svettas man eller fryser röva av sig. 

Och eftersom det snöar ute nu så sitter jag här i min one piece och huttrar. 

Ja, jag är fortfarande sjuk. Blir galen på allt snor. Och alla dessa mardrömmar! Jag drömmer så hemska saker när jag är sjuk och vaknar hela tiden helt vettskrämd. Usch.


Igår kollade jag på Bajen matchen som visades på tv. Shit vad superettan är tråkig, den var så tråkig så jag tog bort allt mitt löshår.. Det såg inte bra ut, dessutom hade mitt vanliga hår börjat tvinna sig (ser ut som dreads, kan ju knappast va så bra va). Eftersom jag inte har sånt stort tålamod så började jag bli hyffsat arg och less när jag inte ens fått bort det när matchen var slut. Men med lite arghet, skrik och jävlar anamma var det borta iallafall. Nästa gång tänker jag INTE göra det själv. Lär väll inte ha nått hår kvar, vågar inte titta.


Just nu glor jag på Efter tio, kollar på nån rektor som försvarar sin älskade skola även fast en liten brud sitter där och säger att hon blivit mobbad och tvingad byta skola. Alltså, mitt hat mot skolan och alla inom den bara ökar mer och mer. Jag blir så förbannad så det inte finns ord. Precis som att den som blir mobbad ber om det. Nog om det. Ska tusan göra ett inlägg om detta. Vänta ni bara.. Man får hoppas att nån gammal söt lärare till mig läser det då :)


Nej men vafan, nu blev jag ju arg oxå. 

Nu ska jag se gamla mördare komma tillbaka till livet! 

Puss.

Av bfalk - 16 april 2012 14:30

Jag anser fortfarande att man inte kan födas ond. Ett litet barn vet aldrig i vilka händer den hamnar, hur den ska växa upp och vilka idéer och handlingar den senare kommer utföra.

Man blir ond. Man växer sig till att bli en ond människa. Något går fel. Något är fel i hjärnan.


Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på första dagen av rättegången av Breivik, han som så kallblodigt mördade 69 människor och skadade flera stycken.

Av respekt till offren och deras familjer så tar de ibland bort ljudet vilket gör det lite osammanhängande och svårt att förstå ibland, även norskan kan ibland bli lite svårt för mig. Trots detta är det väldigt svårt att lyssna på, se på bilder men framförallt att se den här mördaren som verkar så oberörd, han bryr sig inte det minsta. 

Han är ledsen - ledsen för att han inte hann göra mer, sa hans advokat inför ett tv-team för någon vecka sedan.


Det här är stort, och att visa Breivik i egen hög person - direktsänt för alla som kan se, ger han en enorm chans att visa vad han går för. Vilket han gjorde på en gång. När han kom in i salen gjorde han en extremhälsning (hailade), men något jag själv tog åt mig var när rätten spelade upp samtalet han ringde till polisen. Han log. Ett nöjt och glatt leende, som att han var riktigt nöjd över vad han gjort.

Är det det här vi vill visa upp?

Vi blir bara förbannade, hatar han ännu mer och undrar hur han kunde bli såhär. 

Trots allt detta, hur vi än känner inför mannen som tagit så många liv, så måste han trots allt få en rättegång.


Han är ju inte dum den där. Jag vill egentligen inte skriva hans namn, alla vet ju vad han heter redan. Han vet precis hur han ska göra för att få uppmärksamheten han så starkt törstar efter. Och media och annat folk bara ger han den. Det kan vi bli förbannade på. 

För mannen är ju redan ond, och jag tror inte man kan bota ondhet. Det finns där, det börjar växa och tillslut har det tagit över hela ens värld. Och att han dessutom har haft sin mamma som en fast grund enda sen start gör det bara värre. 

Jag tror han använder sig mycket av det nazistiska, för han vet att så många människor blir illa berörda av det och man syns ännu mer om man har någon slags tro, 'det var pga min tro jag gjorde detta' - och man tar bort all sin iblandning i det hela.


Rättegången kommer hålla på en lång tid och jag läste att det skulle kosta flera miljoner att hålla den. 

Jag hoppas de visar den respekt offren förtjänar, det är dom som ska få uppmärksamhet, inte den kallblodiga mördaren som så snabbt tog deras liv alldeles för tidigt.

Av bfalk - 15 april 2012 19:01

Men vad hemskt, jag ska försöka att inte klaga. Men jag är hyffsat less på mitt bajsimmunförsvar och jävla skit leder som gör ont VARJE dag. Det är inte "oj det gör lite ont i handen för jag råkade slå i den" nej det gör så ont att man vill hugga av sig händerna. Och fötterna. Och höfterna.

Dessutom har jag feber, är supersnorig och har ont bak i ryggen - som jag alltid får när jag får en bacill som inte är välkommen i min kropp.


Men nog om mig. Så själviskt jag är.

Hur är det med er? Tycker mina läsare (eller är alla påhittade...?) är så tysta. Skrämmer jag iväg er med min enorma charm tro..?


Nu ligger jag i sängen på Södermalmen. Så skönt trots alla åkommor. Jag glor på hockey lite slött, hoppas Brynäs tar guldet nu, chansen är nog rätt stor. 

Förut fick jag se AIK bortaslå ful-Syrianska med 0-1, trodde det inte skulle gå nå bra då hela Black Army bojkottat matchen (tack vare dom i Syrianska klacken som AIK gick bet på guldet 2011..) men det gick ju ändå och 3 fina poäng denna söndag!

Sedan har jag nog inget mer att berätta. Jag bosätter mig härmed i sängen, OM nu någon skulle komma på besök så vet ni var jag är så att säga. Imorgon kommer mamma med förnödenheter. Sjukt glad att jag har den damen. Vad skulle jag göra annars.. 


Puss.


 

Jag och mamma var på Plantagen tididigt idag och jag köpte rosor till mig själv. Eftersom jag inte har någon älskare, eller en älskarinna för den delen, så får jag älska mig själv istället och ge mig själv fina blommor.

Av bfalk - 15 april 2012 11:28

Finns numer i vårat hem!
Jag tänker till och jag tror inte något annat supporterlag har EGEN snus, så stort och fränt.


Black Army störst i Sverige, även på nikotinhyllorna!

Nu har man ju då en stor anledning till att varför man ska börja snusa.. Och på tal om snus - det ska man använda om man vill gå ner i vikt. Och nu har ni lärt er nått nytt!


 

AIK
Av bfalk - 14 april 2012 22:09

.. Hur sånt här kan funka. Hjärnan är då wierd.


 

Av bfalk - 13 april 2012 16:21


Jag vet inte varför alla fasar över den här dagen. 

Jag tycker jag har otur mest hela tiden. 

Igår fick jag snor fulla näsan, säkert så har min käre mor gett mig det. "Undra varför du inte blivit sjuk tidigare..?" undrade damen. Jo, det har väll legat och grott och bara väntat på att sprängas ut! Jäkla skit. Känner mig konstig i skallen och fryser och svettas som en jude omvartannat. Men, om jag har tur kanske jag INTE blir sjuk. Ljuva tanke. 

Igår var även min bror här, vi käkade och glodde på fotbollen som tyvärr slutade 1-1 mot IFK fiskrens. Kändes som AIK förlorade. Hata hata hata göteborg.

Med snor fulla skallen gick jag sedan och la mig och läste min skräckbok, skiter på mig för varje ord men kan ändå inte sluta läsa.. Va konstiga vi är, vi människor. Eller är det bara jag..?


Idag vaknade jag väldigt sent, förmodligen sovit för länge för mina ögonlock är som stenblock.

Jag har kikat på Alcatraz, ätit fruktsallad med glass och städat mitt rum (under sängen oxå, applåd till mig). Och såklart snorat. Känns som jag inte riktigt kan släppa det där. Med snoret. Blir lika förvånad varje gång bacillerna hoppar in i min kropp nuförtiden.


Imorgon spelar Maskinen i stan och jag vill så gärna gå, men det är inte så kul att gå själv. Jävla skitbajs. Men jag går tamefan ensam om det ska vara så, om jag mår bra. Jag älskar Frej och Herbert så mycket.

Och så var det med det.


Snorpuss, från mig till er. Hoppas ni ramlar, slår er och tappar bort er denna fredag den 13de :)

Av bfalk - 12 april 2012 21:44

 


Ta mig med till Norra Stå
Där vill jag dö för AIK
Våra sånger mot deras batonger
AIK - sparka slå!

AIK

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards