Direktlänk till inlägg 21 juni 2012

Igår var en bra dag

Av bfalk - 21 juni 2012 12:30

Här kommer det lite text och en bildbomb från igår. Tänk att jag faktiskt drog fram min kamera, gjorde om dom i mobilen sedan så de blev lite flashiga!

Gårdagen då? Jo, det var så skönt och så kul att få komma bort från stan och hänga med två Falkar! Vi är ju rätt speciella har jag insett, hela tjocka släkten.. Jag har inte träffat min morbor på länge heller, så det var extra kul. När jag växte upp var han en väldigt viktig del i mitt liv. 

Först åkte vi då till stugan, som är så litet nu när man är gammal och grå, när jag var liten var ju allt hur stort som helst?! Sedan for vi iväg, stannade för att käka glass innan vi åkte iväg på riktigt. Det var en lång biltur och jag blev lite uttråkad där ett tag, hade dessutom ingen täckning på mobilen så kunde inte pilla på den, haha. "Stadsjänta!" fick jag höra ett antal gånger. Jo, det har ju råkat blivit så.. 

"Jävlar vad fint det är här, snart äre vinter!!" skrek Janne till när vi började närma oss Huddik. För vi var där nånstans, fast i riktiga bondvischan och det var så himla vackert! Tänk att ens hjärta kan smälta för lite utsikt.. Jag kände hur den där känslan av ro började komma in i kroppen och jag ville inte ens åka därifrån. Jag älskar stressen och folkvimlet i stora Stockholm men jag älskar även lugnet och friden man känner av att vara ute bland naturen och vid havet. Det är så tyst och skönt. "Det är inga problem" passar nog inte bättre än såhär. 

Vi stannade till vid ett ställe där jag tydligen varit förut, där min käre morbror sa att han blivit psykiskt störd för jag varit så jobbig, haha! Jaja, jag kunde väll vara lite hetsig sådär i ung ålder.. Där var jag tvungen att doppa fötterna i det kalla vattnet, och upp med dom fort igen! Fattar inte hur man kunde bada i havet när man var mindre. Sedan käkade vi lunch och hade det allmänt gott!

Sedan åkte vi runt lite till, och vi var inte hemma förns vid 19 tiden på kvällen! Och då med en räkmacka rikare som vi köpte i Juniskär, ungefär vid våran stuga.

Jag hade en otroligt härlig dag! :) Det här behövde både jag och mamma kände jag!


På kvällen satt vi i soffan och glodde på en Travolta film, sedan somnade jag gott gott i sängen.


   

 

   

   

            

 

          

      



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards