Alla inlägg under juni 2012

Av bfalk - 24 juni 2012 22:17

Mina shoppingfingrar kan inte låta bli att klicka hem mer till mitt blivande hem.. Och såklart går det i stjärnornas tecken! Och äntligen hittade jag en USA kudde för ett rimligt pris, iih :)

Nu är det inte så himla mycket saker kvar att handla, det som det kommer gå mest pengar på är väll de stora möblerna.. Gu så tråkigt.


 

Av bfalk - 24 juni 2012 18:00

Efter att ha väntat i 3 lååånga år så är äntligen nya skivan av The Hives här, Lex Hives. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge passar onekligen väldigt bra in när det gäller denna skiva. 

Jag har alltid älskat Hives råa och roliga stil, hur de öser och öser och aldrig verkar bli trötta. 


På nya skivan är det inte lika hårt som det kan vara, det är mer stabilt - och inget ont med det. Jag kan tycka att det blir en smula jobbigt att lyssna när det spretar åt alla håll. 

Lex Hives innehåller väldigt bra låtar, Howlin' Pelle utmanar sig själv med att visa olika skepnader av sin röst samtidigt som resten av gänget spelar hur bra som helst och backar upp med sång. Ibland slår det mig att det låter otroligt likt Ramones ibland. 

Killarna har växt på sig vilket även märks på skivan. 


Den är oerhört bra och får såklart 5/5 djävulstecken av mig!

Nu önskar jag att killarna åker ut på en Sverige turné, de är sjukt otroligt bra live - något jag själv fått uppleva.


Av bfalk - 24 juni 2012 14:31

Eftersom dom som gör turlistan för bussar i den här stan är dum i hela huvudet så måste man gå hem varje söndag om man jobbar natt, eftersom det inte går just någon buss. Att det dessutom är en sommarturlista gör ju inte saken bättre, nu går de knappt alls. Sen när tror de att folk är ledig en hel jäkla sommar?! Jag längtar verkligen tills jag bor närmare jobbet och slipper tänka på bussar överhuvudtaget. 


Det var rätt mörkt imorse, jag trodde det skulle börja regna men det kom inget. Det var skönt att gå en promenad, men jag fick ont i mina fossingar. Det var dessutom mygg precis överallt!! Tydligen har jag gott blod igen för dessa blodsugare, då jag var väldigt populär. Så fort jag kollade ner på händerna var dom där och när jag kom hem såg jag att jag blivit biten på hela ryggen. Det ska bli spännande att se hur det kommer gå när det börjar klia.. 


På söndagar är det helt dött i denna stad, man tror att en zombie ska dyka upp när som helst och när man faktiskt möter en människa blir man rädd, haha. Det är nog många som ligger utslagna, alla utom Bella! Men jag fick ju äran att vara helt kocko i skallen efter att ha jobbat natt. Det är ungefär likadant som att vara bakis och det är skit drygt. Jobbet i sig gick helt okej, det är tur att man har datorn med sig som man kan roa sig med.

Idag ska jag nog bara sitta som ett fån, jag orkar inte göra något. Ikväll är det fotboll igen, en spännande match! Wihoo!

Och det här var nog allt för idag, jag har nog inget spännande att berätta. 

Puss.


         

 

Mördarbacken, upp å ner.. 




Av bfalk - 24 juni 2012 00:40



Bara för att man jobbar så måste man ju få unna sig lite gott såhär i midsommartider..


                   

Av bfalk - 23 juni 2012 14:30

Det har på riktigt exploderat med blommor där hemma hos mamma. Det är såkallade 'hundkex' överallt! Överallt! Och det läskigaste av allt: DE ÄR LÄNGRE ÄN MIG! 

Jag börjar på riktigt tro att någon kastat lite anabola på blommorna.. 

Nu är jag inte kortare än alla människor, utan av blommor också. Det är ju riktigt roligt.. 


"Vem är på andra sidan av blommorna? - Jag vet inte för jag är så kort, jag ser inget! Wääääh!"


 



Av bfalk - 22 juni 2012 19:00

Ikväll är jag lika knäpp som andra EM matcher: jag går till jobbet tidigare så jag inte missar något! Ja, jag är galen men det är ju fotboll!! 

Och ikväll är det inte vilken match som helst utan Tyskland mot Grekland.. Jag kommer vara sjukt nervös, varför? Grekland står ju mig nära i hjärtat och blod, och Tyskland har jag alltid hejat på. Jag är konstig och hejar på två lag och ett lag måste bort. Jag kommer bli glad och ledsen samtidigt. Ooh, för en rund boll.. Detta är på blodigt allvar, så ni vet. Och det är jobbigt, haha. 


Men jag tror att Tyskland kommer dänga Grekland, de är så otroligt bra i år. Bella the speltippar'n.


 VS.   

Av bfalk - 22 juni 2012 12:00

Undra varför man säger glad.. Eller ja, den ska väll vara glad, inte tråkig. Antar jag. 

Här i Söndsvall är det riktigt bra väder, så det är ju skönt! Själv ska jag jobba natt hela den här midsommar helgen, så egentligen hade jag velat ha skit väder så det går att sova.. :) Jag har aldrig firat midsommar så för mig är det perfekt att jag får jobba den här helgen, mycket OB och sånt gillar vi!

Idag vaknade jag dessutom till att jag fick se Backyard Babies på Gatufesten här i stan, och de sjöng 'Thunderstruck', varför vet jag inte men jag njöt. Har även låten på skallen nu.. Lalallalaaa..


Midsommar är väll en av många storhelger som det sups mycket, lova mig att ni tar det lugnt med flaskan. Vad som helst kan hända, och man vill inte vakna upp och det har hänt något eller att man ångrar något! Oj, så vuxen jag lät. Detta beror nog på att jag har sett så mycket av alkoholens baksidor på sistone.. TARE LUGNT! Som Ken sa en gång. 


Jag har precis ätit upp mammas räckmacka (snällt va?) och sitter här och funderar på hur jag ska lyckas somna. Det är många tankar i min skalle, det hände alltför mycket igår. Dåliga saker. Saker som hör till livet men som man ändå inte kan förstå. Usch. 


Nej, nu ska jag inte förstöra det här inlägget med tråkiga saker. Det ska ju vara en GLAD midsommar, käka mycket sill och ta det lugnt med nubben så löser sig allt!

Puss.

 

   

Av bfalk - 21 juni 2012 12:30

Här kommer det lite text och en bildbomb från igår. Tänk att jag faktiskt drog fram min kamera, gjorde om dom i mobilen sedan så de blev lite flashiga!

Gårdagen då? Jo, det var så skönt och så kul att få komma bort från stan och hänga med två Falkar! Vi är ju rätt speciella har jag insett, hela tjocka släkten.. Jag har inte träffat min morbor på länge heller, så det var extra kul. När jag växte upp var han en väldigt viktig del i mitt liv. 

Först åkte vi då till stugan, som är så litet nu när man är gammal och grå, när jag var liten var ju allt hur stort som helst?! Sedan for vi iväg, stannade för att käka glass innan vi åkte iväg på riktigt. Det var en lång biltur och jag blev lite uttråkad där ett tag, hade dessutom ingen täckning på mobilen så kunde inte pilla på den, haha. "Stadsjänta!" fick jag höra ett antal gånger. Jo, det har ju råkat blivit så.. 

"Jävlar vad fint det är här, snart äre vinter!!" skrek Janne till när vi började närma oss Huddik. För vi var där nånstans, fast i riktiga bondvischan och det var så himla vackert! Tänk att ens hjärta kan smälta för lite utsikt.. Jag kände hur den där känslan av ro började komma in i kroppen och jag ville inte ens åka därifrån. Jag älskar stressen och folkvimlet i stora Stockholm men jag älskar även lugnet och friden man känner av att vara ute bland naturen och vid havet. Det är så tyst och skönt. "Det är inga problem" passar nog inte bättre än såhär. 

Vi stannade till vid ett ställe där jag tydligen varit förut, där min käre morbror sa att han blivit psykiskt störd för jag varit så jobbig, haha! Jaja, jag kunde väll vara lite hetsig sådär i ung ålder.. Där var jag tvungen att doppa fötterna i det kalla vattnet, och upp med dom fort igen! Fattar inte hur man kunde bada i havet när man var mindre. Sedan käkade vi lunch och hade det allmänt gott!

Sedan åkte vi runt lite till, och vi var inte hemma förns vid 19 tiden på kvällen! Och då med en räkmacka rikare som vi köpte i Juniskär, ungefär vid våran stuga.

Jag hade en otroligt härlig dag! :) Det här behövde både jag och mamma kände jag!


På kvällen satt vi i soffan och glodde på en Travolta film, sedan somnade jag gott gott i sängen.


   

 

   

   

            

 

          

      



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards