Alla inlägg under juni 2012

Av bfalk - 3 juni 2012 23:30

Alltså, mina vänner och ovänner, jag måste bara berätta om allt med fläkten som står inne i lägenheten som jag delar med brorsan..

Det hela började med en läcka som hade spridit sig, det började i källaren och tog sig vidare till alla andra. Vi trodde vi var säkra, men icke. Hela köket är katastrof, alla lådor och sånt står mot skafferiet, så man kommer knappt in där. Hela golvet under diskbänken är borta och där har de satt en stor fläkt som blåser varm luft så det ska bli torrt. 

Och den fläkten alltså.. Den låter som en hel traktor, jag skojar inte. Men det värsta är att det blir så sjukt varmt, det är som en bastu. Man får panik nästan. Så det första jag fick göra var att öppna alla fönster så det blev korsdrag, tillslut gick det ju faktiskt att vara där inne. 


Jag ångrade mig lite att jag tagit beslutet att sova där under dagen, men jag orkade verkligen inte åka hem. Med fönstren öppna, tven på högsta volym och kuddar och täcke över öronen så lyckades jag somna. Helt otroligt.. Dock så känns det inte av nu, jag är redan trött. Hoppas det inte är så hela natten alltså. Mamma var snäll och kom och lämnade datorn, så jag klarar mig, haha.

Men det var nog sista gången jag sover i den där lägenheten, lite tråkigt.. Men jag ska ju dit och rensa kläder och packa ner allt. Jag ska även ta hem massa smutstvätt eftersom det ändå inte går att tvätta där inne. Den där jäkla fläkten gör så att allt luktar skunk. Lyllo brorsan som får tvätta precis allt sen.. :)


Innan jag slutar skriva detta inlägg måste jag bara kommentera BB finalen. Det var årets tråkigaste säsong, med årets tråkigaste människor (förutom Roddan, såklart) och årets tråkigaste vinnare. Jag fattar inte hur nån som städar 24/7 kan vinna en halv miljon. Och att folk tycker det låter normalt när hon säger attt hon gör det för sina barn.. En vanlig, vettig mamma/pappa skulle aldrig lämna sina barn för att vara med i big brother. När jag berättade detta för mamma, som själv var ensamstående och hade räkningar och lån att betala, så skrattade hon och sa att hon kanske också skulle ha varit med i en dokusåpa. Det låter så konstigt att man tycker det är 'bra' att en tjej är med bara för att ge sina barn det hon inte kunnat ge förut.. Nej du, sånt går jag inte på.

Nästa år ska jag vara med och ta över hela huset.


Över and out, nu ska jag se på en Titanic dokumentär!

Puss.

(Jag tänkte precis nu att jag skulle ju ha en bild på hur lägenheten ser ut, men det får bli nån annan gång.. Ni kanske inte kan ta in allt kaos)






Av bfalk - 3 juni 2012 13:00

Sakerna som jag klickade hem häromdagen kom jätte snabbt, trodde faktiskt det skulle ta någon vecka eller två men icke.. 

Med 4-5 veckor kvar så har jag fulla rummet med fina saker tills jag flyttar till min alldeles egna lägenhet! Jag kommer nog inte låta bli att handla ännu mer.. Man ska ha fint, och jag som älskar stjärnor kommer nog ha det överallt!

Det är skönt att jag även hittat saker som inte är så vanliga, som inte alla andra har. 



En väldigt stor och rymlig pall.

Kuddfodral med stjärnor, tog två av varje.

Krokhängare som är en djävul, tog fyra stycken.

En söt skål, perfekt för lite godis.. 

Av bfalk - 2 juni 2012 19:00

Jahaja, jag blev ett lättövertalat offer för fest igår. Jag kände att jag inte orkade sitta på min rumpa hela kvällen, så fixade mig och åkte till Hilda. Så mysigt att ses igen, kramas och snacka :) Det blev tillslut hon, jag och Robin som hängde under kvällen.

Det blev dock fest i hela huset lite senare, det var folk överallt!


Natten spenderades på tre olika krogar, det är mycket roligare att vingla runt så än att vara på samma ställe hela tiden. Jag hade svin kul, dansade och drack drinkar. Sedan var det en liten efterfest, samt en hunger som bara kunde mättas genom att knata till kebab city. Någon gång runt 6-7 så somnade jag gott bredvid Hilda i sängen..


Och idag då? Jag lyckades ta mig till Södermalm, var där ett tag sedan fick jag äran att jobba några timmar. Jag har inte mått så dåligt så då kan man ju faktiskt ställa upp! Jag hade inte gjort nått vettigt ändå.

Imorgon ska jag jobba natt, har beslutat att försöka sova där i lägenheten fast det står en fläkt som låter som en traktor i köket. Ska bli spännade att se hur det kommer gå, men orkar verkligen inte åka hem till mamma för att sedan åka till jobbet igen!

Ja, och nu vet ni det.

Hade en riktig kul fredag, tack och lov! :)


Nu ska jag återgå till arbetet.

Puss.

Av bfalk - 1 juni 2012 15:22


Halloooooo! Idag har jag hunnit med mycket även fast klockan fortfarande är barnet. 

Imorse åkte jag iväg till VC för att återigen lämna in massa blodprover, och som vanligt blev jag äckligt nervös. Det där med blod är ju inte det mysigaste. Jag kollade bort och hade två sköterskor som surrade öronen av mig, varav en har väldigt stor koll på mig, haha. Det blir så när man springer där jämt antar jag.. 

Efter det tog jag en promenad till lägenheten på Södermalm. Mötte även mamma där. Där i lägenheten var det TOKVARMT för det står nån grej där som ska göra att det ska bli torrt efter läckan. Det ser förjävligt ut alltså. Dessutom mådde mina blommor bajs och hade nästan dött.. Måste dit igen och vattna dom tror jag allt. Hoppas man får några nya blommor av sin käre mor sen.. 

Efter det åkte vi ner på stan, handlade lite och käkade lunch på City, sjukt gott! :) Sedan åkte vi till mormor och lämnade lite grejer. Hon var på jätte gott humör och skämtade mest hela tiden. Hon tyckte jag skulle gå till en "kuckiliku"doktor med mina leder.. Alltså en hokuspokus doktor. Ja, varför inte. Tror dock inte det finns sånna nuförtiden, haha. 


Efter många svängar hit och dit är jag åter hemma. Sitter i sängen och funderar på vad jag ska hitta på. Jag är så sjukt trött så kommer säkert somna snart, så rolig är jag.. Mamma frågade om jag inte skulle ut och festa nu när jag väl är ledig, "nu när jag är ledig är jag för trött för att göra något", blev svaret. Jag låter säkert jätte tråkig, men det är så skönt att slappa i mjukisbyxan. Och jag har blivit mindre sugen på alkohol ju mer jag varit ifrån det. Helt sjukt. Det trodde jag ju då inte!

Ja, man ska ju då aldrig säga aldrig man kanske hittar på nått vettigt ändå denna fredag!


Puss.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards