Alla inlägg under juli 2012

Av bfalk - 18 juli 2012 17:50

Jag har (o)vanan att köpa alldeles för mycket av allt. Och då menar jag allt: skor, kläder, smink, örhängen, hårprodukter och parfymer. Efter många om och men har jag nu fått upp allt småskit som är väldigt drygt att packa upp.

Till min förvåning inser jag när jag öppnar luckan på toaskåpet att jag har väldigt många parfymer. Jag använder bara en av dom hela tiden, de flesta är halvtomma men jag kan för mitt liv inte göra mig av med någon.. Jag samlar inte bara på mig saker utan kan inte göra mig av med det heller, även fast jag kanske inte använder det eller så. 


Detta var dagens i-landsproblem. Jag ska vara glad att jag har saker, men min plånbok skulle vara ännu gladare om jag kunde låta bli vissa grejor..


OBS! Man ser inte alla, då jag lyckas paketera ihop dom väldigt bra. Och även fått ställa dom på varandra..   

Av bfalk - 18 juli 2012 14:15

Hur funkar det där nya sminket du köpt? Funderar själv på att köpa det där märket..

/Ida

 

Svar:Jag antar att du menar det här sminket. Jag lyckades faktiskt köpa rätt produkter, fast det var inte så svårt då det fanns ljus, medium eller mörk att välja på. Eftersom jag är väldigt ljus så blev det inte svårt att välja. Duo concelarn var helt klart bäst! Den täcker precis allt, och om man blandar de två färgerna blev det ännu bättre täckning. Det var mest vardagsmakeup jag köpte, det känns/syns knappt att man har på det vilket är skönt. Jag brukar inte ha så mycket smink, jag öser bara på när jag ska festa. Jag vill iallafall inte se jätte sminkad ut. 

Slutsatsen av det hela är att jag tyckte allt det jag beställde var väldigt bra! Det håller hela dagen och man ser fräsch ut! Ett stort plus i kanten är att det var väldigt billigt.


Här kan du köpa sminket, eller något annat du behöver!

 

Av bfalk - 18 juli 2012 07:25

Jag orkar inte vänta läääängre..


Av bfalk - 17 juli 2012 09:00

 

Tjohooo, ny dag och nya tag! Efter en godnattssömn så sitter jag här och fikar. Jag ska strax gå till jobbet, sjukt skönt att nu och föralltid slippa bussen när man ska dit, haha. Men jag lär väll råka ta längsta vägen dit, det är så typiskt mig. Hoppas jag hittar någon genväg, man vill ju inte direkt gå längre. Men om jag har tur hinner jag gå lite tidigare. 

Igår så kom farsan och hans brud hit och kollade in lägenheten och surrade lite. Nu har vi jätte nära till varandra, så jag ska allt gå ner dit när min mage kurrar, haha. 


Nu ska jag ringa morsan och surra lite, sedan njuta av varje minut för denna vecka kommer jag typ bo på jobbet!

Pusspuss.

Av bfalk - 16 juli 2012 19:30

Såååååååååå, äntligen sitter jag i fåtöljen (jag fick den av Staffan, min älskade fåtölj!!) nyduschad och fräsch. Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt, fixat matlådor och hängt med Jessican. Vi fixade låset vid min dörr, jag har en sån där som alla i USA har (jag vet att ni vet vad jag menar..).


Jag har precis fört över några bilder från mobilen som jag tagit lite snabbt. Det är fortfarande väldigt tomt på väggarna och det är kartonger/IKEA kassar överaaallt. Jag har även förstört min halvfula walk in closet med massa skit.. 

Jag längtar tills man får till det som man vill!


            

 



Av bfalk - 16 juli 2012 11:29

Jag är tillbaka mina små kyckling ungar!! Jag hoppas ni inte har lämnat mig!

Jag har fram tills nu varit utan internet i 3 hela dagar!! Igår kände jag hur abstinensen slog in. Jag sitter hellre vid datorn än pillar på mobilen. Tack vare min fina sillstrypare i Göteborgland så har jag nu internet, jag ska även få massa kanaler på min nya tv. 


Nu sitter jag då alltså här, I MITT NYA HEM!! Trivs sjukt bra här, det är riktigt stort för att vara till en männska. Jag har fått hjälp av mamma, Staffan, Micke och Jessica den här helgen. Det har verkligen varit guld värt! Tack till er. 

Den här natten var den första som jag verkligen sov ut och kände att här ska jag sova (nästan) varje natt. Jag har stressat som en idiot för att få allt att funka, få alla saker och så. Men nu är jag faktiskt strax klar, jag har några saker hos mamma fortfarande. 

Igår så packade jag upp 5 stora svarta säckar med kläder, jag trodde aldrig det skulle vara så jobbigt.. Jag bråkade även med tvättmaskinerna och torktumlarna nere i tvättstugan, vettetusan hur jag ska lyckas tvätta alltså. Kanske får köra på det gamla hederliga viset och tvätta nere vid bäcken?!


Jag har sjukt ont lite överallt. Det slog mig att jag nog inte ska flytta något mer - att springa upp och ner för trappor är inte min starkaste sida. 

Så, välkommen hem Bella, det känns fortfarande lite skumt! Som jag skrev tidigare så bor jag sjukt nära min vän Jessica nu, hon kom förbi i lördags så vi käkade godis, dansade, pratade skit och kollade på en mycket störd film.. Tänk att man är granne med sin bästa bästis?! Hur awsome är inte det?!


Jag återkommer lite senare med några bilder jag knäppt.. Nu ska jag steka pannkakor like a boss!


Pusspuss! 


Av bfalk - 13 juli 2012 07:22

Som jag har väntat och väntat. Efter lite strul så fick jag äntligen veta att idag kommer jag få nycklarna till min alldeles egna lägenhet!! Wihooo! Jag är så himla glad, jag kan knappt vänta längre. 

Så i helgen bokar jag upp min familj och hyr in dom som flytthjälp! :)

Jag kommer nog inte vara kontaktbar via the internet, jag hoppas jag inte får en flyttlåda på mig och kolavippar ba.. 

Nu måste jag bara packa ner allt skit, jag har ju knappt börjat för jag var så inställd på att få den senare nu. 


Det är fan nu jag känner mig vuxen på riktigt. Och folk har redan börjat bju hem sig till mig på finmiddag.. Jahaja.


Trots att jag knappt har sovit inatt så är jag så glad och längtar tills nycklarna är i min hand (vilket inte sker förns jätte sent.. Wääh).

Tänk att något faktiskt går min väg, tack för det. 

Nu blir jag granne med min älsklingstjej också, kan det bli bättre?!


  

Lika glad som jag var när jag träffade Backyard Babies är jag nu också,

tjolololooo.


Av bfalk - 12 juli 2012 16:00

Hörru Hamrén, här har du lösningen på hur landslaget ska lyckas. 

Den där Strömstedt är inte så dum som han ser ut.


 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards