Alla inlägg under augusti 2012

Av bfalk - 25 augusti 2012 07:03

  

Idag fick jag ett otrevligt uppvaknade. Jag drömde om en hemsk sak om min familj, något som har hänt förut och som kan hända igen.. Jag vaknade av jag att jag storgrät i min säng. Yr, kollade på klockan, försökte tänka på något annat. Jag slapp den drömmen och det fortsatte med att nån galning jagade mig i Stockholm. 

Jag tror inte jag är riktigt i fas just nu. Synd att det ska släppas ut i drömmarna. Vissa drömmar kan bli sanna och jag vill verkligen inte att den här ska bli det. 

Jag ska försöka släppa det nu, käka upp min frukost och pallra mig till jobbet.. Lördag och söndag pass kvar nu, innan jag får vara ledig en dag.. Jag är så trött så jag vill avlida. 


Puss.



Av bfalk - 24 augusti 2012 20:45

Jag har väntat huuur länge som helst på den här tidningen, mest bara för att Rick Genest är med. Eller zombie boy som han kallas. Special beställde den då den inte längre fanns i butik.

Men den som väntar på något gott..


 

Av bfalk - 24 augusti 2012 12:45

Hej! :) Jag har läst din blogg ett tag och sätt att du har rätt många piercingar.. Hur många har du? Hur tar du hand om dem? Har du nånsin fått nån infektion eller så?
Tusen frågor, men är sugen på att pierca mgi.. Hoppas du kan svara på mina frågor!! :)

/S.


Svar: Hej! Jo, jag har ju skaffat mig några under årens lopp.. Med öronen inräknat så har jag 10 st piercingar. Jag har även tagit bort 3 stycken. Jag har haft en jäkla tur och aldrig fått en infektion som kan drabba väldigt många, jag vet inte om det är för att jag har väldigt bra läkkött eller om jag tar hanad om dom så bra. Kanske både och?! Jag blev väldigt sjuk precis efter jag gjort septum piercingen, jag sket helt enkelt i att ta hand om den vilket gjorde att den är sné. Men jag fick inte någon infektion alls, trots att jag inte tog hand om den. 

Jag har gjort likadant med alla mina piercingar: tvättat de 3 gånger om dagen i några veckor sedan har jag trappat ner tvättningen och tillslut blir det ingen alls (förutom när man duschar då det blir rent). Det beror helt på vart man piercar sig och hur länge man måste tvätta det, men oftast märker man ju det själv! Jag köper oftast rengöringen hos min piercare eller så köper jag något på apoteket, jag har även gjort koksalt själv. Jag använder tops och kompresser när jag gör rent. Det sista jag gör vid rengöringen är att lägga på kompresserna över piercingen (jag klipper till den så staven åker in i kompressen, självklart med medlet på) och jag låter de vara kvar ca 10 min så det verkligen blir rent. Det verkar bara vara jag som gör såhär med mina piercingar, haha. Det tar sin lilla tid men är lätt värt det! Eftersom det är ett ingrepp, ett sår, måste man ju ta hand om det.

Jag måste även påpeka att jag är vääääldigt rädd för nålar, tur att de två piercare jag varit hos varit väldigt noga med att inte visa den för mig. Tillochmed en chicken klarar av detta! Det går så himla fort, på några sekunder bara!


Jag hoppas du blev nöjd med svaren! :)




Av bfalk - 23 augusti 2012 18:15

Det finns vissa osynliga regler som man helst inte ska bryta. Om dessa bryts så kollar människor liiite snett på en. Men eftersom jag inte är den som är den så bryter jag helst regler. Och helst osynliga regler. Man ska inte vara som alla andra. 

Idag åkte min studentmössa ner i soporna. JAAAAAAAAAAA. FY VA HEMSKT. Världen går under och allt det där. 

Det kändes förbannat skönt. Jag har väntat i flera år på att göra det men har tänkt "jag måste behålla den, bara för att". Jag hade den gömd i min garderob och så fyllde jag den med nagellack. Alltså, den är inget direkt jag är stolt över. Hur man nu kan vara stolt över en ful jäkla mössa. 


Mamma säger till mig att man inte ska behålla något man mår dåligt över. Och jag som hatade skolan av hela mitt hjärta, påminns av skolan varje gång jag ser den. Jag har inget ont alls mot mina klasskompisar, men jag avskydde att gå dit, plugga, sitta stilla, lära sig saker som jag ändå glömde bort lika snabbt, lärarna som skällde på mig.. Sånt blir jag påmind av när jag ser på studentmössan. 

Och jag var inte heller den som orkade lägga flera hundratals kronor på den heller, jag tog den billigaste, hade den på mig i en timme sedan kastade jag in den i garderoben.

Jag var nog den lyckligaste i hela Sundsvall när jag fick ta studenten, och det var ju inte direkt mössans förtjänst att jag faktiskt stod där och vrålade som en skållad katt.


Jag knäppte ändå kort på den för att påminnas av de söta meddelanden jag fick av mina klasskompisar. Hoppas de också menade vad de skrev, annars kastar jag er i sopkorgen också :)


På nått sjukt konstigt vis är det så skönt att jag är av med den. Nu behöver jag inte tänka på den eller skolan något mer va!


           

Av bfalk - 23 augusti 2012 14:23

Å jag kan inte se den.. :( Ska försöka googla mig fram och se om jag kan hitta, men klarar nerverna det?!

AIK möter CSKA Moskva hemma på Råsunda i den sista kvalomgången till Europa League. Moskva är riktigt vassa men jag hoppas att mitt älskade lag är ännu bättre!!

Framåt stolta AIK!



UPT. 16.42: Matchen visas på Eurosport och jag hade visst den kanalen.. VILKEN BRA KOLL JAG HAR!!

AIK
Av bfalk - 22 augusti 2012 13:00

 


 

Av bfalk - 21 augusti 2012 19:00

Igår kom ett litet paket hem till mig med olika smycken, allt är från Style By Tyra som hade rea. Jag tror jag betalde 40 kr för det - en ring, fjädrar till håret, ett halsband och örhängen.


Och så fick jag dessutom en tavla på M.M av mamma, en till tavla till min enorma samling.. Börjar bli lite fundersam hur alla tavlor ska få plats hos mig.. 


   

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards