Direktlänk till inlägg 16 september 2012

You know I treat you like a joke, but you can't tell when I'm joking

Av bfalk - 16 september 2012 21:15

Oj vilken helg jag har haft! Jag tror inte ens jag har hunnit landat riktigt efter Stockholmsdagarna för jag har fortsätt att vara igång hela den här helgen. 

Äntligen sitter jag i fotöljen, glor på partaj och dricker vatten. Dock med en väldigt ond mage.. Så allt är inte tipptopp.


I fredags så mådde jag som jag förtjänade, min mage är ju så otroligt känslig och den kände nog av alla dagar av luncher och middagar man äter när man är bortrest. Jag trodde en stund att jag åkt på magsjuka, men det försvann nog isåfall. 

På kvällen hade jag jätte tråkigt, precis då hör min bror av sig och berättar att han kommit till stan med en av hans militärkompisar. Han vill att jag ska komma och dricka vin med dom, så jag fixar mig lite snabbt och åker sedan dit. Vi lyssnade på musik, glodde på youtube och surrade. Ett liiitet psykbryt och prat med min Jessica så var vi redo att gå ner på krogen. Vi hann med tre krogar och jag blev bjuden på massa drinkar eftersom jag fyllt år. Sista krogen vi var på, dallan, så träffade jag min fina gudfar som jag kramades en massa med. På natten så fick jag skjuts med en taxi för han inte ville att jag skulle gå hem själv, haha.


På lördagen mådde jag rätt hyffsat, mamma kom förbi med lite saker hemifrån. Jag fick även ett tvättställ, eftersom jag inte kan/vill hänga tvätt nere i tvättstugan.

Jag gjorde sedan det dumma valet och somnade i soffan = blev bakis. Några kräkningar senare så lyckades jag ta mig till Jessica, som fyllde 23 år!! Hon fick presenter av mig, sedan åt jag några mattuggor och sedan var festen igång. Det var rätt mycket folk där, dock så skiljdes vi åt när det var dax för krogen (som det oftast blir). 

Jag fick i mig väldans mycket alkohol men kände inte av det, väldigt konstigt! Detta var då väldigt skönt eftersom jag inte alls var bakis idag. Det var en helt konstig känsla... 


Vi har mest svullat i oss väldigt mycket chips, dricka och godis idag. Samt tjockismat. Men jag tror man får det på söndagar och är med fina vänner! 


Så, helgen blev lyckad tillslut även fast min mage har krånglat väldigt mycket. Jag ska ta det lugnt nu och förhoppningsvis varva ner lite så man får ordning på det här.

OCH bäst av allt denna söndag, föresten: AIK tog Djyrgården idag med 3-0!!! Så otroligt underbart! Sista derbymatchen på Råsunda.. AIK ligger just nu 2 poäng från första plats i Allsvenskan. Härligt.

Avslutar dett söndagsinlägg med en bild på Malmgren och min gulliga bror!


 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards