Alla inlägg under oktober 2012

¤

Av bfalk - 9 oktober 2012 16:07

Av bfalk - 8 oktober 2012 22:00

Idag (komiskt nog när mamma och Staffan var här) så kom brevbäraren med post. Och massor med kort. Kort som mamma skickat när hon var i Stockholm i helgen. Hon ville väll att jag skulle få annat än reklam, min lilla knäppmamma :)


 

Av bfalk - 8 oktober 2012 18:00

Jag är en rätt rädd människa. Jag vet inte alls varför det är så.. Och det är väll nog något jag måste leva med. 

Jag är rädd för hajar, timråbor, att göra illa mig, bli våldtagen och/eller mördad, dansbandsmusik, äckliga toaletter, jag är rädd för mina leder en dag ska få nog och göra så jag inte kan röra mig alls, skräckfilmer, grannar, att inte få jobba = inga pengar = kan inte försörja mig osvosv. 

Men det jag är mest rädd för är att mina nära och kära, de jag bryr mig mest om i hela världen ska försvinna eller bli sjuka.

Av bfalk - 8 oktober 2012 12:00

JAAAAAA, jag lever! Åter tillbaka till verkligheten och såklart min dator. När det är helg så skiter jag i allt sånt här pillande. 

Jag har förövrigt haft en helt fantastisk helg!! 


I fredags så åkte jag och Jessica och shoppade upp pengar, det blev rätt sent så när vi kastat in allt hos mig så åkte vi till henne och Alex och käkade go' mat. Sedan knatade jag iväg till pappa och Katarina, där vi lyssnade på nya KISS skivan, drack vin och surrade. Och helt plötsligt var klockan 2 på natten och jag hoppade ner i sängen.. 

På lördagen var jag lite grå, precis som vädret. Men efter lite donken mat så kände jag mig bättre! Det blev lite shopping även på lördagen med min fina vän. 

På kvällen var jag en husfru och fixade mat till oss, jag gjorde små pajer, vitlöksbröd och så åt vi kräftor! Såååå himla gott! Tillsammans med rosé, ac/dc vin och cider så blev det en perfekt lördag! Vi visste inte vad vi skulle göra men tillslut då så gick vi ut, där det var den längsta kön till krogen på hur länge som helst. Och visst var det kul även där! Träffade gamla killkompisar och blev kramad på :)

På natten fick jag och Jessica den smarta idéen att ha efterfest hos mig och dricka Morberg vin.. Och en kompis till mig och hans kompis följde med. Det blev rätt mycket vin där, men jag hade skit kul! Efter väldigt många om och men somnade vi tillslut, efter många tillsägelser haha. 

Det är nog som Alex säger - om man varit med mig och Jessica en gång gör man det aldrig igen..


 


Jag vaknade jätte tidigt och kände ett enormt sug att glo på William Spetz, haha. Jag skrattade lite sen däckade vi igen. På dagen kom Alex, alla tre låg i sängen och glodde på film och käkade pizza. Hur mysigt?!


Sedan.. Sedan skulle jag bygga ihop min nya fina IKEA lampa. Det gick sådär. 

Jag hatar IKEA och deras jävla bilder om hur man bygger ihop saker. Efter en halvtimme kände jag hur arg jag var och insåg att om jag fortsätter så kommer jag göra sönder den. 

Fans skit. 

Så snart kommer mamma och ska försöka bygga ihop den, haha. Antagligen kommer min morbor i släptåg och berättar hur dålig jag är att bygga ihop saker. Hoppas den kommer upp så jag får lite mer ljus i mitt hem.

Nu ska jag nog börja plocka undan här, det blir ett mindre bomnedslag när man har haft människor hos sig.


 

Fack you you fackin' lampa!

Av bfalk - 7 oktober 2012 17:00

 

När jag tänkte på den här 'frågan' så blev mitt svar lätt: INTE SHOPPA SÅ MYCKET och HÅLLA I PENGARNA. Jag vet inte om jag redan har brutit det då jag har gjort av med hemskt mycket pengar i helgen.. 

Men ja, jag tror jag håller på det lite ändå. Jag har shoppat det jag behöver så kanske, kanske lyckas jag hålla i pengarna. 

Jag ska även söka lite mer jobb den här månaden. 

Sedan må bra, såklart! :)

Av bfalk - 6 oktober 2012 09:15

Den här har jag en förnimmelse av att jag gjort förut. Vem fan orkar höra hur mycket skit jag har i min väska?

Ofta har jag inte ens en väska då jag trycker ner allt i mina jackfickor; mobil, mp3, plånbok, nycklar, cigg och andra värda saker.


Vilket roligt svar va?

Av bfalk - 5 oktober 2012 19:15

               

 

 

 060-61 00 29

Av bfalk - 5 oktober 2012 13:15

Åååååå min arma hjärna vad du är seg idag, segare än vanligt. Blä.

Men nu har jag fixat mig själv, käkat och snart ska jag ta min vän Jessica ut på äventyr. Idag är hon min privata chafför så jag får storhandla, ska även svänga förbi hos söta mormor :)

Vi får låna mammas bil, efter många om och men. Och eftersom inte jag kan köra, ja då tvingar man sin vän helt enkelt!


Det kommer säkert bli mycket fnitter och tok, som vanligt. Och som vanligt lär ju folk uppskatta det jätte mycket..


 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards