Direktlänk till inlägg 3 december 2012

Bella's funderingar och skit.

Av bfalk - 3 december 2012 14:00

  • Att tävla i tatueringar. Jag såg för första gången Ink Master Sverige inatt, det var såklart en repris då det går på en vettig tid på vardagarna. Lite roligt var att det handlade om porträtt, jag lyssnade med stora öron eftersom jag precis tatuerat just ett porträtt. Det verkar som det är lättare att göra fel än rätt, om man säger så (tur att min tatuerare är bäst). Jag har väldigt svårt att förstå hur man kan göra ett program att tävla i tatueringar.. Det är ju inte som att klippa av sig håret direkt. Jag tycker det är lite fel att göra det, men dom blir väll glada dom som får en tatuering gratis. Det känns som att man nuförtiden ska tävla i allt, inom allt. Jag tror jag är så jäkla less på sånna program överhuvudtaget. Sen sög ju programledaren ankballe, det kändes så dåligt gjort alltihop.


  • Hästar. Det har varit ett sånt jäkla tjat om den där galan när hästar har en rosett i manen och skuttar (kan hästar göra det?) runt och är "gulliga". Alltid när jag ser sånt + trav så tycker jag så fruktansvärt synd om djuren, enligt mig är det snudd på djurmisshandel. Stackars häst, den vill väll inte hålla på att springa runt sådär. Men allt för att tillfredsställa människans märkliga behov antar jag.. (Ni vet väll föresten att hästar inte finns, det är ett påhitt enligt några väldigt roliga filurer på fejset).

     


  • Mörker. Alltså jag hatar när det är mörkt ute. Det värsta är när jag går till och från jobbet när jag ska/har jobbat natt. FYFAN. Jag är så jäkla rädd att jag ska bli överfallen, våldtagen och hackad i bitar och bli slängd i en frys. Tack för den alla kriminalserier!!

 


  • Marilyn Monroe. Igår började jag titta på en dokumentär, som jag tyvärr inte kunde se klart för jag var så himla trött så jag somnade. Den handlade om fröken Monroe. Men det var då ingen solskens historia. Gud vad den damen hade många problem, ångest, depressioner och problem med att veta vem hon var. Det var en läkare som trodde att hon var schizofren då hon skapade Marilyn Monroe. Hon blev inte älskad som barn och gjorde allt för att bli det när hon blev äldre, men hon blev ju mer sviken och utnyttjad än älskad eftersom hon också var en stor stjärna. Stackars stackars lilla tjej. Hoppas hon har det bättre där hon är nu.

 


  • Sista Johan Falk filmen. Jag trodde det var lite av ett skämt när folk skrev statusar om de två sista filmerna i serien. Hur de borde vinna pris och att det var de bästa som sett osv. Nu har jag sett de två sista och jävlar vad bra dom var, framförallt den sista 'Kodnamn Lisa'. Jag vet inte vad som har hänt för att det ska vara så bra, för de förgående filmerna har det ju varit lite pajasvarning på, förutom undantaget Joel K som har räddat alla filmer med fantastiskt skådespel. I sista har vi både han och Jens Hultén (Seth Rydell) är så jäkla bra alltså. Jag har nog aldrig sett en svensk film som kritiserar dom svenska poliserna och politikerna så himla mycket som den sista filmen. Och med all rätt. Infiltratörer gör väääldigt mycket åt polisen, ja, de gör nog allt som finns att göra för att hjälpa dom och när de sedan blir påkommna av de kriminella kastas de ut som om de vore skit och de får leva sitt liv i flykt. Det är fruktansvärt hur det ska vara, för människor som faktiskt i det hemliga hjälper till och sätter dit bovarna. Extra fint var det att de tog med en kille som faktiskt lever sitt liv i flykt efter att ha varit infiltratör åt svenska polisen. Verkligheten är verkligen så kall och brutal som det visas i filmen. Bra gjort. Väldigt bra gjort. Här kan du läsa om en kille som värvades av polisen som tonåring och sen blev lämnad åt sitt öde när han ansågs förbrukad.

 

   

 

  • Puma Swede. Jag har precis läst ut hennes bok (det tog lite längre än vanligt att göra det då Gardell's bok kom i vägen). Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Först känns den väldigt amatörmässigt skriven, trodde först att hon själv skrivit den men hon hade tydligen en sidekick som var författare. Oavsett vem personen är brukar biografier av kända människor vara väldigt bra och framförallt bra skriven. Men jag vet inte om det har något med att det är svenskar? Nåja, eftersom hon är porrstjärna handlar ALLT om sex. Sex sex sex. Jag är väll inte så fin i kanten och jag visste ju att hon sysslade med porr innan jag började läsa den men det känns så jäkla brutalt det hon gör, mest utanför kameran. Hon låter folk sätta på henne med en dildo som är fastspänd på en leksaksbil, hon låter killar spruta på hennes strips som hon sedan får käka upp, hon överfaller (ja det är sant) killar på krogen och suger av dom helt plötsligt osvosv. Jag kommer på mig själv att jag knappast tänkt såhär om det var en kille (jag rynkade inte ens på näsan när jag läste vad Mötley och Manson kunde hitta på med sina brudar), vilket jag skäms över. Hon skriver att man som tjej också ska få ta för sig och göra precis det man vill och mår bra över. Och hon mår ju bra att leva så och det tycker jag är jävligt fränt, men jag tycker inte boken var så bra som jag ville. Och vulgär var väll ordet.. Jag tycker dock att det är bra att hon är stolt över det hon gör och vem hon är, även fast jag har så svårt att fatta att man vill spela in porr. Gör en lång text kort; boken lär inte få något bokpris över bästa bok direkt.

 



  • Och som sista punkt; på tal om vulgär. Jag pratade med en jobbkompis om att jag tycker att Maja i The Sounds är sjukt vulgär på scenen, det enda hon gör är att sära på benen (iallafall den konserten jag sett med dom). Jag tycker det är lite äckligt att komma ut med en topp och ett par trosor och anspela så mycket på sex. Jag är ju inte där för det utan för musiken och man glömmer som bort det när den som ska sjunga bara åmar runt sig. Han jag jobbar med säger då: Ja, men Marilyn Manson då?! (Vi hade precis innan pratat om honom). Ja. Jag tycker också han är jävligt vulgär, iallafall förut, nu har han nog lugnat ner sig lite. Grabbarna i Rammstein är också det, hur dom leker med dildos och grejer på scenen. Bara för att jag är tjej så dissar jag inte bara andra tjejer, musiken ska alltid vara bättre än att vara sexig eller äcklig på scenen.

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards