Alla inlägg under december 2012

Av bfalk - 8 december 2012 13:00






Idag blev jag tvungen att gå upp klockan 6, lika oskönt varje gång! Blev helt oväntat inkallad på jobb igår, då måste man gå upp så tidigt när man jobbar dygn.. Puhh. Men trots det så gick jag en promenad till brorsan, hämtade fina bilder på El Drego, sedan knatade jag till affären och hem igen. Det är fan inge kul väder här, det snöar och man kan inte ens gå där det är plogat för det är alldeles för halt. Jag ska hålla mig i inne resten av dagen och kvällen..

Duktig som jag är gick jag inte och la mig utan började tvätta lite som jag hade här hemma, slog in julklappar till toner av Frank Sinatra och så pimpade jag även några apelsiner med kryddnejlikor, så nu luktar det såååå gott här hemma!!


Ikväll ska jag bara slappa, jag har jobbat och flängt runt nu så mycket så jäklar i mig måste jag slappna av lite. Bröllopsfotografen går visst ikväll, den måste man faktiskt se!


    

   

Pimp my apelsiner.

    


        

                 
 

Av bfalk - 7 december 2012 16:00

Dagen började inte alls som jag hade tänkt det. Jag och Jessica åkte iväg från Sundsvall tidigt med bussen, eftersom det var "snöstorm" efter vägen så skulle det såklart vara en krock eller avkörning eller vad det nu var efter vägen och vi stod stilla i 2 timmar.. Med en väldig stress flög vi, kändes det som, runt Stockholm. Väl framme så är linjen vi ska åka med jätte sen = mycket mycket folk. Man får fan panik när det är så mycket folk på t-banan. Inte blev det roligare när dom som skulle gå av skulle gå ut.. Allt detta för lite snö. JA LITE!! Fan, här i Sundsvall går det snö upp till knäna och blåser nå djävulskt. Det är storm. Jävlar, var så himla arg för att de är så oförberedda i den där stan.

Men tillslut kom vi fram till våra vänner i Rågsved, fixade oss lite snabbt och åkte sedan vidare till Globen området. Där käkade vi och gick sedan en bar för att lugna nerverna med lite vin!

Sedan var det dax för konsert, på Hovet. Eftersom jag är seg så hade jag ju inte fattat att både Manson och Rob Zombie var på samma turné men man ska inte alltid vara lika snabbtänkt.


Manson var iallafall först ut.

Det pirrade till i hela kroppen när jag insåg att jag skulle få se en av mina favoriter. Det första jag märker är att det är otroligt mycket backup sång, förinspelad sång. Och så var ljudet väldigt dåligt, musiken var högre än hans mick. Fattar inte hur det kunde vara så på en sån stor artist?! Men det kommer igång ganska snabbt och Manson verkar pepp trots så lite folk (ca 3000 pers, det ekade tomt på läktarna). Både han och bandet spelade på bra, trots lite svajningar i rösten ibland. Han bytte kläder efter varje låt (det gick kanske på 5 sekunder, han lämnade inte ens scenen vid alla tillfällen). Det var roliga saker på scenen och han gjorde massor med olika grejer, precis som en show. Det var väldigt snyggt gjort när hela Hovet släktes ned och bara ett lampa riktad mot honom när han sjöng medans snö föll ner på scenen. Inspirerad av vädret månne?

Han sluddrade lite mellan låtarna ibland, men jag fattade inte alls vad han sa. Det öste på ett tag där, men de sista låtarna så spårade det ur. Jag vet inte vad som hände men antagligen började det han hade sopat i sig verka i kroppen och knoppen. Han blev helt förändrad och verkade inte förstå vad som hände, han log brett, kastade iväg slängkyssar och snöt ur sig sjukt mycket snor. Vad det snoret tog vägen vill jag inte veta.. Mannen som gick på scenen i början var inte mannen som gick av. Jag saknade vissa låtar, men eftersom det slutade som det gjorde det nog inget. 

Jag hade inte så höga förväntningar och det var nog bra, det får godkänt bara för att det var just han, men inte mycket mer än det. 


Jag tror han har tappat gnistan för allt, och han är ju tyvärr en missbrukare, det var så hemskt att se. Men det var så kul att äntligen fått se honom, även fast det hade kunnat vara bättre. Men kan karln inte låta bli drogerna så blir det nog inte bättre.

Om han inte hinner dö någonstans på vägen så har han nog gjort sitt snart.. Och det är så jävla synd då han är så himla äkta, vågar säga vad han tycker och gör grym musik. Jag kommer såklart att fortsätta lyssna på Manson en lååååång tid framöver!! Men en till konsert blir det nog inte.


                 


Efter Manson's framträdande var vi lite trötta i fötterna och satte oss på läktaren och vilade oss. Då fick jag nästan nackspärr av alla snygga pojkar och män jag såg.. Jag älskar att gå på rockkonsert, det är snyggisar överaalllttt!!

Efter ett tag var det dax för Rob Zombie och hans band. Jag hade aldrig hört något av den här musiken, men jag skulle nog gilla sa Jessica till mig innan. Och om jag gjorde!! Det var ju kul att det var så himla bra trots att jag inte alls hört något innan, det blir så speciellt då. 

De hade en himla show där på scenen, det kändes som att vara med i en film - i en skräckfilm. Det var robotar, läskiga gubbar och filmsnuttar med. När Manson hade gett upp så gjorde då inte sångaren och resten av bandet som stod på scenen nu det. Jäklar vad de röjde, från första minuten till sista. Sångaren undrade vart alla människor var, eftersom han hört att det skulle vara slutsålt, men var så tacksam att vi var där. 

Hela bandet verkade vara så peppade, så glada. De sprang runt och hoppade runt mest hela tiden, skrattade och flinade och älskade vad de gjorde.

Vid ett tillfälle så sprang Rob iväg och sprang igenom hela läktar sektionen, hur karln orkade röja som han gjorde är för mig ett mysterium..


Jag blev så glatt överaskad eftersom jag egentligen var där för Manson, som var sådär, och så får jag se ett band som verkligen öser arslet av alla. 

Det blev konfettiregn utan dess like, såpbubblor (på en rockkonsert?!) överallt och robotar som knatade runt där. Och underbara musiker.

Allt som allt är jag nöjd med konserterna, framförallt den sista såklart. Det var trevligt att se Manson men ännu roligare och uppskattande att se en sån bra konsert och show av Rob Zombie!

Det var dock synd att ingen av konserterna var så långa.. Jag hade velat sett och höra mer!


          

  

  

     


Aftonbladet recenserade båda konserterna, om någon är intresserad av någon annans ord så lägger jag upp det också.

Marilyn Manson's recension, HÄR.

Rob Zombie's recension, HÄR.


Av bfalk - 6 december 2012 20:49

Jag vill så gärna få mina tankar och åsikter ner på den här sidan om konserten igår men jag är så fruktansvärt trött! Jag känner mig helt lamslagen faktiskt. Jag tror det får vänta tills imorgon istället så får ni några fina bilder jag lyckades ta också.. 


Medans kan ni ju lyssna/titta på när Mr. Manson var på Pub Anchor i Stockholm på tisdagen och sjöng karaoke, varför var man inte där kan man ju fundera över i ungefär hundra år. 


Av bfalk - 5 december 2012 15:00

Jag har åkt ner till Stockholm en jätte snabbis för att se Marilyn Manson, denna gång höll han sig i skinnet och ställde inte in som han gjorde första gången jag hade en biljett. 

Så.. Jag har funderat väldigt mycket på hur han kommer vara live. Jag är lite orolig över det hela.

Det verkar som att han antingen är asbra eller är så påtänd så det är skamligt. Jag hoppas verkligen att han skiter i att sopa i sig massa grejer innan, kommer bli så sjukt besviken om han inte är bra. Det är nog första gången jag är så nojjig om det ska vara bra eller dåligt faktiskt.

Jag älskar verkligen Manson's låtar, de tilltalar mig nå så otroligt. De första plattorna är såklart bäst, då de två senaste är för mjukt, men texterna är som alltid bra. Jag älskar även Manson som person; så brutalt ärlig, smart och rolig. Bara för att han väljer att se ut som han gör (för att just det ska bli debatt om honom) gör att många dissar han, det tycker jag är synd.


Det bästa vore ju att det är svinjävlabra så man ångrar att man ens tänkt såhär överhuvudtaget.

Om han är dålig ska jag getta' min gun :)

Om hur det var och bilder kommer imorgon eller på fredag, jag åker hem redan imorgon då jag inte har råd eller sån stor lust att vara kvar i storstan. Må vädergudarna vara med mig..


Av bfalk - 4 december 2012 11:45

Igår när klockan ringde efter jobbnatten så fattade jag INGENTING. Det måste ha varit första gången sen jag började jobba natt som jag sov så himla hårt. Jag tänkte ställa in hela dagen men jag tog mig i kragen och drog ner till stan, jag gick till en hårsalong (där jag aldrig varit förut) för att raka sidecuten och så fick jag dessutom mer snaggat på håret, så snällt! Och denna stad är ju bra liten, det första jag hör från frisören är "du är lillfalken va?", hon var tydligen kompis med med min bror. Det var mycket trevligt, helst att få mer hår bortklippt än vad som vad meningen. 

Jag var väldigt glad när jag kom hem då det har varit så jäkla kallt ute. Jag vet inte vad det var med mig, istället för att sätta sig och vara trött på soffan så började jag städa. Och bygga pepparkakehus. 


ALDRIG IGEN!! Vad var det för jäkla nöt som kom på sånt där skit?! Orka att det ska vara så drygt för att göra ett hus av pepparkakor. Efter typ 40 min och sockret inte ens var i närheten av att smälta så sket jag i allt och tog superlim istället. Det funkade mycket bättre. När jag lyckats bygga ihop det insåg jag att alla delar var lite.. Fel.. Uppåner. Jag gjorde inte om det.

Sen vare glasyren.. Först fick jag inte upp den så det skulle gå att trycka ut det, jag blev förbannad och tog en sax och klippte av skiten och då gick det inte alls bra. Jag blev så himla less och fick ont i händerna så nu ser det ut som det gör. Det ser alltså inte ut som på bilden som delarna kom i.

Varfööööör är inte mamma hemma hos mig när man behöver henne?! Tur att jag lyssnade på soundtracket till Ensam hemma, annars hade jag fått ett psykbryt och kastat sönder skiten.


Aja, nu är den uppe och jag hoppas verkligen inte folk kollar in den i detalj.

Och så är alla tomtar uppe och äntligen är det juligt här, så mysigt! Nu äre bara julgranen som fattas, längtar tills den är på plats :)

Och nu byter vi ämne såhär plötsligt som folk gör i bloggar; vilken jäkla skitnatt jag hade inatt, jag var jätte trött men kunde inte sova för tatueringarna kliades och sved så in i helvete.. Vaknade vid ett tillfälle av att jag kliade på ena armen, att man inte ens har självdisciplin när man sover. Hoppas det har gått över tills natten som kommer.

Nu ska jag jobba vidare, en dag kvar tills man får se herr Manson i globen, spännande..

Tjohooo!


                                 

                              



  Mörka bilder, men vem tusan orkar bry sig om det.. Hähä.            

Av bfalk - 3 december 2012 14:00

  • Att tävla i tatueringar. Jag såg för första gången Ink Master Sverige inatt, det var såklart en repris då det går på en vettig tid på vardagarna. Lite roligt var att det handlade om porträtt, jag lyssnade med stora öron eftersom jag precis tatuerat just ett porträtt. Det verkar som det är lättare att göra fel än rätt, om man säger så (tur att min tatuerare är bäst). Jag har väldigt svårt att förstå hur man kan göra ett program att tävla i tatueringar.. Det är ju inte som att klippa av sig håret direkt. Jag tycker det är lite fel att göra det, men dom blir väll glada dom som får en tatuering gratis. Det känns som att man nuförtiden ska tävla i allt, inom allt. Jag tror jag är så jäkla less på sånna program överhuvudtaget. Sen sög ju programledaren ankballe, det kändes så dåligt gjort alltihop.


  • Hästar. Det har varit ett sånt jäkla tjat om den där galan när hästar har en rosett i manen och skuttar (kan hästar göra det?) runt och är "gulliga". Alltid när jag ser sånt + trav så tycker jag så fruktansvärt synd om djuren, enligt mig är det snudd på djurmisshandel. Stackars häst, den vill väll inte hålla på att springa runt sådär. Men allt för att tillfredsställa människans märkliga behov antar jag.. (Ni vet väll föresten att hästar inte finns, det är ett påhitt enligt några väldigt roliga filurer på fejset).

     


  • Mörker. Alltså jag hatar när det är mörkt ute. Det värsta är när jag går till och från jobbet när jag ska/har jobbat natt. FYFAN. Jag är så jäkla rädd att jag ska bli överfallen, våldtagen och hackad i bitar och bli slängd i en frys. Tack för den alla kriminalserier!!

 


  • Marilyn Monroe. Igår började jag titta på en dokumentär, som jag tyvärr inte kunde se klart för jag var så himla trött så jag somnade. Den handlade om fröken Monroe. Men det var då ingen solskens historia. Gud vad den damen hade många problem, ångest, depressioner och problem med att veta vem hon var. Det var en läkare som trodde att hon var schizofren då hon skapade Marilyn Monroe. Hon blev inte älskad som barn och gjorde allt för att bli det när hon blev äldre, men hon blev ju mer sviken och utnyttjad än älskad eftersom hon också var en stor stjärna. Stackars stackars lilla tjej. Hoppas hon har det bättre där hon är nu.

 


  • Sista Johan Falk filmen. Jag trodde det var lite av ett skämt när folk skrev statusar om de två sista filmerna i serien. Hur de borde vinna pris och att det var de bästa som sett osv. Nu har jag sett de två sista och jävlar vad bra dom var, framförallt den sista 'Kodnamn Lisa'. Jag vet inte vad som har hänt för att det ska vara så bra, för de förgående filmerna har det ju varit lite pajasvarning på, förutom undantaget Joel K som har räddat alla filmer med fantastiskt skådespel. I sista har vi både han och Jens Hultén (Seth Rydell) är så jäkla bra alltså. Jag har nog aldrig sett en svensk film som kritiserar dom svenska poliserna och politikerna så himla mycket som den sista filmen. Och med all rätt. Infiltratörer gör väääldigt mycket åt polisen, ja, de gör nog allt som finns att göra för att hjälpa dom och när de sedan blir påkommna av de kriminella kastas de ut som om de vore skit och de får leva sitt liv i flykt. Det är fruktansvärt hur det ska vara, för människor som faktiskt i det hemliga hjälper till och sätter dit bovarna. Extra fint var det att de tog med en kille som faktiskt lever sitt liv i flykt efter att ha varit infiltratör åt svenska polisen. Verkligheten är verkligen så kall och brutal som det visas i filmen. Bra gjort. Väldigt bra gjort. Här kan du läsa om en kille som värvades av polisen som tonåring och sen blev lämnad åt sitt öde när han ansågs förbrukad.

 

   

 

  • Puma Swede. Jag har precis läst ut hennes bok (det tog lite längre än vanligt att göra det då Gardell's bok kom i vägen). Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Först känns den väldigt amatörmässigt skriven, trodde först att hon själv skrivit den men hon hade tydligen en sidekick som var författare. Oavsett vem personen är brukar biografier av kända människor vara väldigt bra och framförallt bra skriven. Men jag vet inte om det har något med att det är svenskar? Nåja, eftersom hon är porrstjärna handlar ALLT om sex. Sex sex sex. Jag är väll inte så fin i kanten och jag visste ju att hon sysslade med porr innan jag började läsa den men det känns så jäkla brutalt det hon gör, mest utanför kameran. Hon låter folk sätta på henne med en dildo som är fastspänd på en leksaksbil, hon låter killar spruta på hennes strips som hon sedan får käka upp, hon överfaller (ja det är sant) killar på krogen och suger av dom helt plötsligt osvosv. Jag kommer på mig själv att jag knappast tänkt såhär om det var en kille (jag rynkade inte ens på näsan när jag läste vad Mötley och Manson kunde hitta på med sina brudar), vilket jag skäms över. Hon skriver att man som tjej också ska få ta för sig och göra precis det man vill och mår bra över. Och hon mår ju bra att leva så och det tycker jag är jävligt fränt, men jag tycker inte boken var så bra som jag ville. Och vulgär var väll ordet.. Jag tycker dock att det är bra att hon är stolt över det hon gör och vem hon är, även fast jag har så svårt att fatta att man vill spela in porr. Gör en lång text kort; boken lär inte få något bokpris över bästa bok direkt.

 



  • Och som sista punkt; på tal om vulgär. Jag pratade med en jobbkompis om att jag tycker att Maja i The Sounds är sjukt vulgär på scenen, det enda hon gör är att sära på benen (iallafall den konserten jag sett med dom). Jag tycker det är lite äckligt att komma ut med en topp och ett par trosor och anspela så mycket på sex. Jag är ju inte där för det utan för musiken och man glömmer som bort det när den som ska sjunga bara åmar runt sig. Han jag jobbar med säger då: Ja, men Marilyn Manson då?! (Vi hade precis innan pratat om honom). Ja. Jag tycker också han är jävligt vulgär, iallafall förut, nu har han nog lugnat ner sig lite. Grabbarna i Rammstein är också det, hur dom leker med dildos och grejer på scenen. Bara för att jag är tjej så dissar jag inte bara andra tjejer, musiken ska alltid vara bättre än att vara sexig eller äcklig på scenen.

   

Av bfalk - 2 december 2012 19:28

Fast jag har sovit ungefär hela dagen och kvällen så tände jag massa ljus nu, i väntan på att käket ska bli klart. Det är så himla mysigt! Och första advent är ju lite speciellt på något sätt.

Jag har dock inte hunnit julpynta alls, eller tomtarna är ju på plats men jag måste verkligen städa och så. Jag skyller på att jag har jobbat natt hela helgen, då sover jag istället. Det får bli imorgon istället, då jag även måste knata ner på stan för att köpa mer salva till tatueringarna. Jag försökte tvinga hit mamma idag med en tub men det gick inte alls nå vidare... 


    

Adventsljusstaken i vardagsrummet och så har jag en i köket.


Av bfalk - 2 december 2012 15:42

Idag blev min kusin pappa igen och jag har en ny liten släkting! Jag älskar deras familj, dom är så snälla och goa så det där lilla knytet kommer få det så bra så :) Jag hoppas jag snart kan få åka och hälsa på dom igen! (De bor i Stockholm). 

Pusspusspuss på lilla bebisen från Norrland!


       

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards