Direktlänk till inlägg 10 januari 2013

Bella's funderingar om saker och ting.

Av bfalk - 10 januari 2013 14:30

Det var längesen jag körde en sån här lista.. Jag har inte något att berätta om som händer i mitt liv då jag mest jobbar för jämnan (tack och lov, jag har haft sån ångest över just det..).


Polisen får kritik. Alltså jag undrar vad det är för pack som anser att det är fel av polisen att använda sitt TJÄNSTEVAPEN som dom FÅR ANVÄNDA VID FARA. Nu senaste gången handlar det ju då om rånarna i Södertälje, en polis sköt ena killen i huvudet (som senare dog) för de hade vapen riktade mot polisen. Jag har inte läst så mycket men tror det kommit fram att det inte var riktiga vapen och nu ska killens familj anmäla polisen som sköt.. JAG BLIR SÅ JÄKLA FÖRBANNAD så jag vill kräkas. Alltså, man blir ju inte polis för inget lixom. Om man ser någon med ett vapen så måste de ju agera. 'Vi mot dom'. 'Du eller jag'. Blir det ju. Och ändå så tycker folk att svenska polisen är för fjantiga, men när de väl gör sitt jobb och drar sitt vapen så är det så illa så folk bajsar på sig.

Jag skäms över er som tycker såhär.


Att vara alldeles för privat. Jag har märkt ännu mer än någonsin att folk använder, framförallt facebook, som något forum där privata saker ska ut. Och även om man tar bort så har säkert mååånga hunnit läsa det och det som kommer ut på internet stannar som sagt där. Jag har många gånger viljat kräkas ut hur less jag varit (som igår imorse..), kanske skrivit ut namn eller vilken jag menar om jag är arg eller ledsen på någon. Om jag har problem hemma osv osv. Men en liten gubbe med hatt som sitter på min axel säger åt mig att låta bli, jag kommer ångra mig. Men alla verkar inte ha en liten gubbe med hatt som säger åt en. Senaste gången jag blev förbluffad var hur en tjej i min ålder skrev att hon låg inne på 7an (akut psyk) och i detalj berätta hur hon mådde och så. Jag har väldigt svårt att tro på hur någon kan må så jäkla dåligt och ändå sitta på facebook..

Eller är det bara jag..


Det här är rasistiskt. Jag börjar få nog av allt som är rasistiskt. Vad man än gör, vad man än säger kan tolkas fel och man stämplas som en rasist. Jag vet inte hur många av er som har sett det men det florerar en bild på en misshandlad kille på facebook, där han skriver vad som har hänt (ett invandrargäng hoppade på honom när han sagt åt dom att vara tyst på bion). Och detta fick en vädigt aggressiv vän till mig att bli tokig. För det var rasistiskt att skriva att det var ett invandrargäng.

Att han blev brutalt misshandlad verkar inte vara så hemskt..


Mitt hår. För att övergå till något som inte är på lika blodigt allvar som samtalsämnena där uppe så måste jag säga att jag älskar mitt hår. Det var ett tag sen mina vänner! Trivs som fan. Det är så snyggt. Hoppas det växer lika snabbt som det hittills har gjort så kanske jag äntligen får samma frilla som min älskling Dregen! (Ja, jag vill se ut som en karl).


Vad har jag på väggarna egentligen. När jag stod och diskade, eller vad jag nu än gjorde, i min ensamhet, i en tyst lägenhet med bara tankarna som snurrade runt i skallen så började jag tänka på allt jag har på väggarna, alla tavlor jag har föreställer mestadels döda människor.. Döda kända människor. Marilyn Monroe, Elvis, Sid och Nancy, August Strindberg, Amy Winehouse, Marlon Brando, Che Guevara.. Jag vet inte.. Säger det här något om mig månne..? Och kommer detta ha någon inverkan, såsom de dödas möte när jag är borta..? Hmm..


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards