Alla inlägg under januari 2013

Av bfalk - 20 januari 2013 19:30

Jag insåg nu att det faktiskt är söndag och ännu en helg är över. Eftersom jag jobbar som jag gör så har jag inte sån stor koll på helger och veckodagar, jag skiter i det rätt mycket. Är jag ledig är det bra och då spelar det ingen roll vilken dag det är, helt ärligt alltså.. Hah. Igår var det lördah och en bra dag!

Gårdagen spenderades först i sängen efter jobbnatten sedan så fixade jag lite i lägenheten sedan fick jag besök av en herre vid namn Matte. Det är en halvgammal bekantskap, vi har surrat lite och igår fick vi tillfälle att hänga lite och det var ju väldigt kul! Vi tävlade i att surra öronen av varandra tror jag.. Vi drack även vin och kollade på min favoritfilm. 

Klockan var väldigt sent när vi väl slocknade, men vi vann inte över mina äckliga grannar som valde att festa från kvällen till klockan 6 på morgonen. Om jag skulle ha jobbat hade jag nog tagit fram min bazooka. De lyssnade dessutom på dansband. Det är aldrig okej.


Idag så har vi glott på filmer, ätit frukost, skrattat åt grumpy cat 982738 gånger (kanske världens fulaste katt, men ack så skrattframkallande jäkel). 

Sedan beställde jag pizza och såg en jätte dålig "komedi"film, The Watch, fattar inte hur folk kan tycka att slem och penis humor är roligt. De kan inte göra komedier nuförtiden.. Det var bättre förr, eller hur Bella 78 år?


Nu ska jag väll försöka hålla mig vaken ett tag till, eftersom Kontoret börjar igen måste jag såklart se det. Sedan hörde jag nått rykte om att mamma hade köpt chips till mig.. :)


 

Vinet hann visst ta slut innan jag kom på att jag skulle knäppa kort..

Av bfalk - 19 januari 2013 12:45

Jag älskar att köpa böcker och framförallt biografier, här är två nya böcker som anlände till mig för ett tag sedan. Nu måste jag bara hinna läsa! (Jag har ju även böckerna jag fick i julklapp att beta av). Förut kunde jag läsa upp till 5 böcker samtidigt, men den förmågan har ju försvunnit..


 

Nu berättar äntligen Keith Richards själv om sitt stormiga liv.

Hur han var besatt av att lyssna på skivor med Chuck Berry och Muddy Waters, lärde sig att spela gitarr och bildade band tillsammans med Mick Jagger och Brian Jones. Om när Rolling Stones blev berömda och om de ökända knarktillslagen som förtjänade honom bilden som fredlös folkhjälte. Hur han skrev odödliga riff, som de i "Jumping Jack Flash" och "Honky Tonk Women". Om kärleken till Anita Pallenberg och om Brian Jones död. Om skatteflykten till Frankrike, ihärdiga turnéer över USA, isolering och missbruk. Om kärleken till Patti Hansen. Om det bittra uppbrottet med Mick Jagger och hur de så småningom blev sams igen. Om äktenskap, familj, soloalbum och Xpensive Winos, och "the road that goes on forever".

 

 

Unik inblick i fångenskapens psykologi. 
Den 2 mars 1998 blev tioåriga Natascha Kampusch överfallen och bortförd på väg till skolan. I över åtta år hölls hon inspärrad i ett specialbyggt ljudisolerat källarutrymme hos en man vid namn Wolfgang Priklopil. Fullkomligt utlämnad till förövarens nycker tvingades hon utstå såväl fysisk som psykisk misshandel, utan att veta om hon någonsin skulle bli fri igen. När hon som artonåring slutligen lyckades fly var hennes barndom över.

Av bfalk - 19 januari 2013 01:09

Jag har tänkt skriva det här jätte länge.. Men jag har som glömt bort det. Men nu kommer det!!


På nyår bara bubblade det ur mig, som allt när jag kommer på något, eller tänker på något och det kommer bara ut ur munnen på mig. Den fina charmen.. Oftast så är det mamma och hennes kille som får ta del av allt vackert som kommer ut ur min mun, även så denna gång.

Vi satt vid köksbordet och käkar middag, på nyår, då jag var sjuk och bedrövlig, visste att jag skulle jobba natt och tyckte allmänt synd om mig själv. Men jag hade en fin stund också.. 

Det stod en vas på bordet full med rosor.

"Visst är dom fina?" säger mamma så där moderligt som bara en mor kan säga.

"Rosor ser ut som kvinnliga könsorgan" svarar jag så där ärligt som bara en Bella kan svara.


För jag tycker det. VISST HAR JAG RÄTT! Nu har jag printat in detta i allas huvuden så nu när ni ser rosor kommer ni tänka på våra brudars könsorgan. Eller PUPPOR som vi säger här i la' Norrland. Nu fattar jag det där med köttros också.. PLING!


Och detta innebär ju då alltså att jag har framstjärtar tatuerade på mina underarmar. Fan vad fint.

"Hej Bella, vad vill du tatuera idag?"

"Jo, jag tänkte några kvinnliga könsorgan skulle nog sitta rätt fint där på armarna.."


Kolla djupt in i rosen och berätta vad du ser.. :)

Tack och hej, snygg tjej!


 



Av bfalk - 18 januari 2013 15:15

Så fort jag slog upp ögonen för dagen fick jag veta att Dick "Big Dick" Tärnström ska sluta i AIK. Han har varit så skadad så han har knappt spelat den här säsongen, så då väljer han att sluta att spela hockey.

Ååååh det här är så himla tråkigt, för han är verkligen en ikon i AIK. Jag är glad att jag fått se han hur han har kämpat på rinken, en sann Gnagare i kropp och själ!!

Imorgon när AIK möter Modo så kommer Tärnström att tackas av samt ge Patric Blomdahl kaptensbindeln. Jag är åter så sur för att jag inte bor i huvudstaden och missar det.

 

Tack för ALLA år, svett och tårar du har gett klubben, Big Dick!

 


Tärnström började sin karriär i AIK i början av 90-talet och gjorde debut i elitserien som 17-åring. Efter flera framgångsrika säsonger lämnade han för NHL, där han bland annat blev Pittsburghs enda back att vinna den interna poängligan, innan han återvände till spel i den svartgula tröjan 2008.

Klubben låg då i allsvenskan, men efter bara två säsonger var han bärande i att föra tillbaka klubben till finrummet 2010.

– Vi har gjort en fantastisk resa, från återkomsten till elitserien till semifinalspel med ett kokande Hovet två säsonger i rad. De senaste säsongerna är några av de absolut bästa i mitt liv, säger han.

AIK
Av bfalk - 18 januari 2013 00:01

Tidigare ikväll när jag gick till jobbet var det kallt. Riktigt kallt. Här snackar vi -20 och ingen människa i sikte förutom jag då, som var tvungen att gå till jobbet som en hederlig kvinna (?!).

Jag avundades alla hus jag gick förbi, alla människor som fick vara inne och värme sig vid brasor och element. Men eftersom jag är en hårding så ställde jag mig inte och grinade utan fortsatte att gå. Min halsduk frös till is, det blev istappar under min näsa och jag trodde mina fötter skulle frysa ihjäl. Men då såg jag att det snart skulle få ett slut. Precis innan jag kom fram så kollade jag på min mobil. Då märker jag att den har dött pga kylan. Bra gjort Iphone. Det är alltså för kallt för den så den inte ens pallar att visa vad klockan är?! 

Att det dessutom står att den måste svalna gör det lite roligare.. Det kanske var så kallt att den inte visste vad den skulle säga. 

Då slog det mig "här går jag, själv, en ung mö, när det är mörkt och kallt och min jäkla mobil funkar inte ens?!". Vilket utmärkt tillfälle att bli mördad på alt. ramla och bryta något så man inte kan ringa efter hjälp. Men hur gjorde indianerna nu igen?! Ja just det, röksignaler.. 


När jag kom in så lindande jag in den i en filt, mamma som jag är, så fick den liv igen. Jag var väldigt nära att göra mun mot mun metoden.

Jag orkar inte mer vinter nu, JAG VILL HA VÅR! Inte konstigt att vi är så bittra, vi fryser ju fan fast så fort vi går ut.


 

Av bfalk - 17 januari 2013 15:00

Idag vaknade jag av att brevbäraren verkligen kastade in min post genom dörren, jag vill ha en riktig brevlåda. Orkar inte. Tur att han hade snygga grejer att ge mig (det där om att vara fattig under januari verkar inte ha drabbat mig, eller så har det det och jag har inte märkt det bara.. Oops).

Äntligen hittade jag en rätt så billig BH med nitar, nu jäklar har jag nog allt med nitar snart. Jäääävligt snygg och otroligt skön, mina boobisar kommer må bra i den här snygga grejen.

Sedan fick jag även en bricka med Marilyn Monroe på, väldigt fin. Eftersom jag ser mig själv som en samlare på allt jag gillar så passar den ju in i mitt hem :)


Nu ska jag lägga mig tillrätta i min högst obekväma soffa (men jag lyckas ändå alltid somna i den..), kolla lite på seriemördare och sedan försöka vila inför andra nattpasset av tre! WOooooh! Snart lördag, snart ledig, snart lördag snart ledig!


   

Av bfalk - 17 januari 2013 02:48

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards