Alla inlägg under januari 2013

Av bfalk - 16 januari 2013 23:30

 

Nu har jag börjat min helvetesvecka. 

Vad menar jag med det då, undrar säkert ni. Jo, jag har tre ljuva jobbnätter att jobba. Klagar inte, men min min kropp gillar inte att vara vaken på nätterna längre. Jag har nog blivit för gammal för sånt. Tur att ett jobb ger en pengar. Pengar är gott. 
Sedan är jag faktiskt ledig på lördag, det är ju typ mysigt! Jag fick ett erbjudande om vad jag ska göra då, det är ju alltid trevligt (att någon annan bestämmer över mig så jag slipper tänka på det).

Nu ska jag faktiskt skriva massor med texter, har tusen tankar i skallen. Det gäller bara att få ner det i skrift också.. Om ni är snälla kommer det upp här.


Bilden är efter en konsert och träff med Crashdiët. Då kan man se ut sådär efteråt och bli nedklottrad. Alltid härligt när sleazegrabbar pimpar en.

Jag lovar att jag inte ser ut sådär i vanliga fall.. Tror jag..

Av bfalk - 14 januari 2013 18:29

Jag har precis slitit upp ett paket, med mycket fina saker i! Jag gillar den där karln. Japp.

(Applåd till Deaf and dumb också, det var en väldans snabb leverans!).


     

Av bfalk - 13 januari 2013 19:15

Den 20/1 2006 hittade man David Hellman död i sin lägenhet i Uppsala. Han var känd under namnet Dave Lepard för många, sångare och grundare av sleazeglambandet Crashdiët. David blev 25 år gammal.

Davids familj tror att han dog den 13/1 och därför tillägnas hela veckan åt att minnas och hedra och uppskatta det han gjorde för musiken. Enligt mig var han den bästa sångaren bandet haft, orginalen är som vanligt alltid bättre än de andra. Jag får alltid en hemsk klump i magen när jag tittar på kort på David, jag tror många demoner jagade honom. Hoppas han har det bra, där i sleaze himlen!



Av bfalk - 13 januari 2013 11:48

They don't make this kind of music anymore.


Lyssnade på Infinte Mass halva natten igår, glömde bort att jag skulle sova. 

Vaknade med en ögoninflammation from hell, fortsätter lyssnar på Infinite Mass.


Av bfalk - 12 januari 2013 15:45

  • me on my period: i hate all of you

 

  • me not on my period: i hate all of you

Av bfalk - 11 januari 2013 19:36

Jag är en sån här människa som när jag väl sitter vid datorn och lyssnar på musik så kan jag kolla igenom flera tusen (okej där tog jag i..) sidor. Jag hamnar på många tumblr sidor där många har sitt favoritband/artist som stor del av sidan och därav lägger upp mycket bilder och skit med det. 

Klickade mig in på en killes sida av en slump, kanske tänkte att han skulle ha något intressant, förutom massa skräckskit som man kommer få mardrömmar av så var det måånga bilder på två herrar. En påminde lite om Andy i Black Veil Brides (fast han hade tagit stilen och mosat ihop den till 10 gånger 'värre') och den andra var jätte snygg. Alltså såhär: OHMAJGAD du är inte ful du eller! Ett sånt moment fick jag. Och då måste jag ju givetvis veta vilka det är. Kommer på att det är ett band. Och jag får för mig eftersom han är så jäkla sjukt snygg måste det ju vara bra. Och så har jag förhoppningsvis hittat ett nytt bra band!


In på youtube, klicka på första bästa video jag ser. Det går 30 sekunder.

Sen börjar det!! PAaaaaaaa... 

NEJ.

FAN VAD DÅLIGT DET VAR! 

Jag blev så besviken så jag ville skrika. Seriöst. Det som såg så bra ut för ögonen var ren tortyr för öronen. Det var så jävla dåligt att jag ville kräkas och jag undrade vem fan som lyssnar på sån skit.

Jag kan helt seriöst inte tänka mig någon av mina nära, kära eller bekanta som lyssnar på det här. Och jag var tydligen inte ensam om att känna sånna här känslor. Men eftersom jag nu hittade det här så är det ju människor som gillar det.


Nu tänker väll ni lite såhär "men oj Bella! Vad har du nu hittat för hemskt, jag vill veta!" - jag tänkte inte skriva ut det men om ni vill tortera eran lillesyrra någon gång så har ni ju ett bra redskap; bandet heter Blood on the dancefloor.

NEJ! Kom ihåg att detta är en varning! Ni vet vad ni ger er in i!!


Och det här var ett helt vanligt inlägg en helt vanlig fredag av en helt vanlig snorig tjej i Norrland.


  Man får inte se ut såhär och göra jätte dålig musik. Det borde vara lag på det.




Av bfalk - 11 januari 2013 11:51

suckmypikachuuuuu:Love love love

Av bfalk - 10 januari 2013 19:45

Efter en jäkla dag på jobbet så var det med glädje jag slet upp kuvertet som hade landat på golvet idag, där jag fann en Backyard Babies skiva! "Har inte du alla skivor Bella, du som älskar dom?!?!?". Nej, den här har varit tokjäkla svår att få tag i, tror inte det finns så många exemplar. MEN ÄNTLIGEN! Efter att ha letat precis överallt fann jag en kille som ville sälja ett ex till mig. Och där var lyckan total.

Här har grabbarna samlat låtar som de gjorde innan de blev signade, när de var små babiesar "höhö" (så jävla rolig). Alla som har en favoritartist/band vet hur mycket sånt här betyder och hur ärligt glad man blir! Det är sånt här man ska lägga pengar på (kom ihåg lapp till mig själv). 


Jag skall sova med denna inatt.


 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards