Alla inlägg under januari 2013

Av bfalk - 10 januari 2013 14:30

Det var längesen jag körde en sån här lista.. Jag har inte något att berätta om som händer i mitt liv då jag mest jobbar för jämnan (tack och lov, jag har haft sån ångest över just det..).


Polisen får kritik. Alltså jag undrar vad det är för pack som anser att det är fel av polisen att använda sitt TJÄNSTEVAPEN som dom FÅR ANVÄNDA VID FARA. Nu senaste gången handlar det ju då om rånarna i Södertälje, en polis sköt ena killen i huvudet (som senare dog) för de hade vapen riktade mot polisen. Jag har inte läst så mycket men tror det kommit fram att det inte var riktiga vapen och nu ska killens familj anmäla polisen som sköt.. JAG BLIR SÅ JÄKLA FÖRBANNAD så jag vill kräkas. Alltså, man blir ju inte polis för inget lixom. Om man ser någon med ett vapen så måste de ju agera. 'Vi mot dom'. 'Du eller jag'. Blir det ju. Och ändå så tycker folk att svenska polisen är för fjantiga, men när de väl gör sitt jobb och drar sitt vapen så är det så illa så folk bajsar på sig.

Jag skäms över er som tycker såhär.


Att vara alldeles för privat. Jag har märkt ännu mer än någonsin att folk använder, framförallt facebook, som något forum där privata saker ska ut. Och även om man tar bort så har säkert mååånga hunnit läsa det och det som kommer ut på internet stannar som sagt där. Jag har många gånger viljat kräkas ut hur less jag varit (som igår imorse..), kanske skrivit ut namn eller vilken jag menar om jag är arg eller ledsen på någon. Om jag har problem hemma osv osv. Men en liten gubbe med hatt som sitter på min axel säger åt mig att låta bli, jag kommer ångra mig. Men alla verkar inte ha en liten gubbe med hatt som säger åt en. Senaste gången jag blev förbluffad var hur en tjej i min ålder skrev att hon låg inne på 7an (akut psyk) och i detalj berätta hur hon mådde och så. Jag har väldigt svårt att tro på hur någon kan må så jäkla dåligt och ändå sitta på facebook..

Eller är det bara jag..


Det här är rasistiskt. Jag börjar få nog av allt som är rasistiskt. Vad man än gör, vad man än säger kan tolkas fel och man stämplas som en rasist. Jag vet inte hur många av er som har sett det men det florerar en bild på en misshandlad kille på facebook, där han skriver vad som har hänt (ett invandrargäng hoppade på honom när han sagt åt dom att vara tyst på bion). Och detta fick en vädigt aggressiv vän till mig att bli tokig. För det var rasistiskt att skriva att det var ett invandrargäng.

Att han blev brutalt misshandlad verkar inte vara så hemskt..


Mitt hår. För att övergå till något som inte är på lika blodigt allvar som samtalsämnena där uppe så måste jag säga att jag älskar mitt hår. Det var ett tag sen mina vänner! Trivs som fan. Det är så snyggt. Hoppas det växer lika snabbt som det hittills har gjort så kanske jag äntligen får samma frilla som min älskling Dregen! (Ja, jag vill se ut som en karl).


Vad har jag på väggarna egentligen. När jag stod och diskade, eller vad jag nu än gjorde, i min ensamhet, i en tyst lägenhet med bara tankarna som snurrade runt i skallen så började jag tänka på allt jag har på väggarna, alla tavlor jag har föreställer mestadels döda människor.. Döda kända människor. Marilyn Monroe, Elvis, Sid och Nancy, August Strindberg, Amy Winehouse, Marlon Brando, Che Guevara.. Jag vet inte.. Säger det här något om mig månne..? Och kommer detta ha någon inverkan, såsom de dödas möte när jag är borta..? Hmm..


Av bfalk - 9 januari 2013 05:44

 

Så.jävla.trött

Och.så.jävla.less

Jag skojar inte, jag har varit arg och irriterad EXAKT hela natten. Då är det inte kul att jobba. Men jag tror argheten har gjort så jag inte blivit trött iallafall..

Alltså vissa människor vill jag bara nita, usch vissa tänker inte alls innan de pratar. Och snillet som man är kommer man ju på allt efteråt, vad man ville säga tillbaka. Men ibland blir man så ställd på att folk är så puckade så man bara är tyst och står med öppen mun.


Jag hoppas verkligen jag lugnar ner mig tills jag kommit hem och hoppat ner i min säng, man ska inte somna arg var det någon som sa..

Kollade föresten på Carl-Einar Häckner's show på play inatt (i hopp om att få skratta lite, vilket jag gjorde), gu va gullig han är. Mums.

Jag ska skaffa mig en rolig trollkarl.

På tal om karlar så blev Dregen pappa i måndags, vaaaaaaaaaaad sägs om det. Trodde att det var jag som var mamman tills jag insåg att det bara var en chipsmage (gjorde en William och körde ultraljud med fjärrkontrollen).


Nuff' said.

SNART HEM OCH SOVA OCH INTE VARA ARG. 

Önskade att jag hade något (någon) att slå på när det blir såhär. Kanske ska karatesparka på väggen (nej, just då blir man ju utskälld av porrmuschisar - men det tar vi en annan dag!).


Av bfalk - 8 januari 2013 17:57

Av bfalk - 7 januari 2013 18:00

Jag har insett att dom där skullsen förföljer mig..

Efter att ha väntat i tusen månader fick jag äntligen mina döskalleshotsglaaaas! De är mycket större än vad jag trodde. 

Jag ska dock inte ha dom som shotsglas (hur tusan dricker man ur en döskalle?!) utan förhoppningsvis få plats med ljus i dom. De ska antagligen upp bredvid Sid och Nancy tavlan, kommer bli skitsnyggt!!


 


Ps. Gjorde en sockerkaka förut (hej infall), fytusan vad god den blev! (Ville bara skryta om det)

Av bfalk - 7 januari 2013 10:00

Efter 72 timmar på jobbet så såg jag att detta hade dimpt ned i min brevlåda. WOHO! Det känns fint att unna sig bra grejor :) Thåis och mördare är grejen..

Då ska vi bara se om jag faktiskt hinner titta något på det här idag, då jag måste tvätta, ta ner alla tomtar och få ut julgranshelvetet (detta innebär ju givitvis att jag måste dammsuga upp allt barr)..

Jag grinar inte för att tomtarna åker ned, nu får jag äntligen ta upp mina fina buddahgubbar igen!


 

Av bfalk - 6 januari 2013 15:45


Jag fick orden lust, power och money. Och vad sjukt att det stämmer!


Lust - Precis som det svenska ordet. Det är klart man måste ha det i sitt liv och man vill ju ha det dessutom. Utan en lust så blir allt så himla tråkigt..


 


Power - Jag strävar alltid efter makt, och inte alls på något dåligt sätt. Makt över mitt liv, att jag får välja själv när det gäller olika beslut i arbetslivet och privat.

 


Money - Ständigt i mina tankar. Jag älskar pengar och är sjukt beroende av det. Jag vet inte hur många gånger om dagen jag tänker på pengar.. Jag önskar att jag var ekonomiskt oberoende.

 

Av bfalk - 6 januari 2013 09:25

Av bfalk - 5 januari 2013 14:57

Jag var verkligen bambi på hal is igår när jag gick till jobbet. JAG HATAR NÄR DET ÄR HALT. Jag är så rädd att jag ska ramla och slå ihjäl mig, skojar inte. Jag är rädd att jag ska bryta nått så jag inte kan jobba och inte få pengar. Det var det där med att jobba på ångesten över allt.. 

Men det är inte så konstigt att man börjar tänka så när det verkligen är som isbanor precis överallt, att jag ens kom upp för backen (bilderna nedan) är ett mysterium.. Det tog ju vääldigt länge, för jag gled ner hela tiden.
Men kasta ut lite grus? NEEEEJ DÅÅÅÅÅ! Här får folk gå in med livet som insats eller (förmodligen) spendera sin tid på akuten efter att ha halkat.


Tack och lov gick det lättare att gå ner idag. 

Jag fick visst jobba tre dygn på rad den här helgen, de frågade förut om jag bor på jobbet. Nååå, vad gör man inte får att få ihop timmarna. Tur att jag jobbar med mamma, just nu är hon på apoteket och köper en salva till mitt öga. Jag har fått eksem. Jätte oskönt ska jag berätta för er!


Jag halkar väll vidare här i Norrland och hoppas på att var ni än befinner er, slipper ha ångest över att ramla :)

Ha en fin lördag!


Ps. HEJA SVÄRJE! TA GULD FÖR SJUTTON!!


   

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards