Direktlänk till inlägg 20 september 2008

- LÖRDAG

Av bfalk - 20 september 2008 23:36


igår, fredag var jag oxå hemma. fattar inte varför jag mår som jag gör fortfarande.. vill bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv.

aja, jag vaknade typ tjugo i ett iallafall. gick upp, la mig igen och kollade på 'it's a boy girl thing'. den var helt okej :)

sen ringde mamma och sa att hon ville ha med mig på AIK matchen, så fixade mig lite snabbt och åt lite.

åkte ner på stan, gick på olearys och mötte brorsan och gisse, sen åkte vi ut till nordic hallen. när vi gick dit hade vi sällskap med tre väldigt fulla men ack så roliga AIKare ^^ skrattade som fan åt deras sånger och allt dom snackade om.

men vägen dit, huaa. den vill jag inte komma ihåg, trodde seriöst att hjärtat skulle komma upp i halsen på mig. så var det nästan hela matchen oxå ;s

tur att AIK vann med 4 mål mot 0, höhö. det var jätte många AIKare där, alla var skit trevliga och surrade med oss :) fast dom fattade inte varför vi bor i sundsvall, och det undrar jag oxå över nån gång ibland..


efter matchen ville familia så gärna att jag skulle hänka till nån krog och bara surra, så jag gjorde det. vi hamnade på bishops, hade skit trevligt! men mot slutet av kvällen blev allt bara jobbigt.. jag trodde att jag skulle spy upp allt jag någonsin ätit när jag kom hem oxå ;o naaat så frääsht, men så det kan gå.

letade upp en trevlig bartender när jag endå var igång, han hade världens snyggaste tatuering, en liten backyard babies logga.. mmmmm... mums alltså.

när jag tillslut la mig i sängen så ringde jag matte, vi pratade i en timme kanske sen toksov jag.


idag, lördag, vaknade jag kvart över tre!! sjuuukt. allt började med illamående. blev så rädd så jag ringde mamma som kom in i rummet med te ^^ jätte gulligt, men kunde inte dricka så mycket.

har inte gjort nått idag, har varit helt off.. jag har kollat lite på 'love guru' men den var då inge bra så kollade på 'hancock' istället, den var mycket bättre :)

jag funderar på att se på 'alpha dog' nu snart, jag gillar justin timberlake som fan i den!

snart kommer mamma hem från nån blues klubb, då ska jag sitta och grina över hur dåligt jag mår.

jag har lungor småa som pingisbollar.

hah, fult :(


imorn blir det nog middag på olearys och se på united matchen, med mama brorsan och gisela! 

--

om en vecka sitter jag på råsunda!!


på återseende pusspuss&kram


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards