Presentation

URL:    http://bfaalk.bloggplatsen.se
Registrerad:    2007-08-22 00:06
Senast inloggad:    2013-10-28 17:50
Bloggtitel:    Det är ni som är dom konstiga - det är jag som är normal
Förnamn:    bfalk
Efternamn:   
Län:    Västernorrlands län
Kommun:    Sundsvall
Ort:   
Intressen:    Musik, Shopping, Fester, Vänner, AIK, Mode - osvosv
Här ska man tydligen skriva lite om sig själv, vem är jag, varför finns jag, varför skriver jag en blogg som heter Det är ni som är dom konstiga - det är jag som är normal .. ?

  • Bella, går under aliaset bfalk på internet. Jag tyckte namnet var skitfränt när jag var yngre - "BFAAAALK!". Enda tills någon tokig brud kom fram och frågade om jag var bfalk och hur jäkla frän jag var. Sedan dess brukar jag mest dryga mig om att jag kallas bfalk.
  • 22 två ljuva år har jag vandrat på denna jord. Jord = Sverige, Sundsvall, där jag bott hela mitt liv. Jag växte upp med en underbar familj bestående av min fina, kloka och världens bästa mamma och min idol, militären och även kallad brorsan. Jag har växt upp med massor med djur, kärlek och rockmusik (jag föddes till Joakim Thåström's ljuva toner.. Och bloggens namn tillhör en av den mannens fina texter) Jag har bott i samma lägenhet i 20 år (!!!) men nu har jag fått flytta in i brorsan's lägenhet, som jag delar med han.
  • När jag upptäckte kärleken till musiken förändrades jag radikalt, kärleken till rockmusiken kommer alltid ha en plats i mitt hjärta (mitt favoritband är Backyard Babies och den största idolen är Dregen, bli inte förvånad om det står en rad om den mannen här i min blogg..) Kärleken till sporten också, då AIK är mitt favvolag - vilket inte är så uppskattat bland alla.. 
  • Jag älskar min lilla blogg. Jag har haft den sedan 2007 och den har utvecklats tillsammans med mig. Här skriver jag allt mellan himmel och jord: om mig själv och min vardag, tankar och åsikter, sport och galenskap. Men lägger även upp grejer med musik, tips, recept och massor med gott och blandat!

Sköt om varandra!

Eran, bfalk.


 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013
>>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det är ni som är dom konstiga - det är jag som är normal med Blogkeen
Följ Det är ni som är dom konstiga - det är jag som är normal med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se