Alla inlägg den 6 april 2008

Av bfalk - 6 april 2008 19:37


jamenhallådär.

nu tänkte jag sammanfatta helgen lite snabbt, orkar egentligen inte sitta vid datorn men jag lyckades ta mig upp och kika lite.

i fredags blev det förfest hos josse med massa bruds, där hade jag jätte kul men krogen var inte så himla rolig den här gången, vettefan vad det var. jag, linn och jessica gick och åt ganska tidigt sen så åkte vi hem med kvart över 2 bussen.

när jag kom hem satt mamma och rikard uppe och lyssnade på musik typ. drack lite bubbel och pratade med dom. somnade vid halv 5 ;p lite seeg jag var när jag väcktes av ett telefonsamtal. och hela lördagen var så, alltså seg. mr b kom på besök så vi käkade och hade allmänt roligt tillsammans, vi skulle festa men ingen av oss orkade ;p

det kommer nog nästa helg! på lördag ska det bli middag här, sen ville gisse ha ut med mig med micke, och roger kanske skulle hänga med :) det kommer bli kalas kul!


jag har faktiskt gjort lite nytta idag, jag och mamma orkade ta oss till ica och handla lite. jag har så fruktansvärt ont i mina ben så det tog ett tag att vandra fram och tillbaka, men jag orkade! sen har vi käkat värsta goda köttet och pratat lite, karlar säger så knäppa saker ibland. jag och mamma blir aldrig förvånade. och vad alla brudar säger med för den delen, herrejisses.

jaja, har kollat lite på sex and the city oxå och nyss ett criminal minds avsnitt, jag är beroende av mina boxar! dom är loveli.

imorn måste jag ta ett jobbigt telefonsamtal oxå, jag vill inte! men jag antar att jag måste.. det är bra surt ibland. 


mamma viskade i mitt öra att björn skulle vara med i parlamentet ikväll, hoppas det stämmer! lite ögon godis sitter aldrig fel. sen tror jag att jag ska se 'flightplan', har för mig att den var bra..

 

puss på er! 


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards