Alla inlägg den 23 juni 2008

Av bfalk - 23 juni 2008 22:07




om ni läste inlägget under så vet ni att jag kollade på tv hela kvällen igår. bland annat så kollade jag på mtv, ett program som hette 'true life' och då var dessa gossar med. dom är såååååå bra! och sångarn har så skön stil så jag blir alldeles svag i knäna.  

Av bfalk - 23 juni 2008 21:38


shit så skadad i huvudet jag blev efter att ha jobbat i en vecka :p

i fredags jobbade jag kväll har jag för mig (kommer inte ens ihåg det). och i lördags jobbade jag 8-20. det var jobbigt men det gick! när jag kom hem fick jag jätte ont i tårna så mamma fick massera mig. jag tror jag blir övertrött oxå, för jag kan knappt sova fast jag är jätte trött.

på söndagen ville jag verkligen inte gå upp, då var jag less. började 7 till halv 5. det gick bra tills klockan blev 3, då fanns det INGET att göra. sjukt tråkigt. men tillslut så fick jag ju sluta. när jag kom hem så däckade jag i soffan, låg där som ett fån och bara kollade på tv. jag var jätte trött, men kunde inte sova.

kollade på tv i några timmar, sen så orkade jag ta mig upp. då såg jag att min tå var alldeles lila, jag hade ju känt av tårna då men det var illa då. den gjorde jätte ont så när jag satt vid datorn fick jag ta in en stol som jag hade foten på.

satt där en stund sen så såg jag lite på matchen, straffarna var jätte spännande, men som tur var vann spanien! :D pontus blev arg och blockade mig då, hahaha. fult.

jag somnade nån gång efter 1, med söt fritz. 


imorse vaknade jag klockan halv 9 av att jobbgubbarna skrek och höll på. hmm.. jag visste det! då gick jag och la mig i mamma's säng eftersom hon var borta och så är dom bara på min sida lixom.  jag vaknade när mamma kom hem vid 1, så då gick jag upp. var helt borta i huvudet, jätte seg och så hade jag ont i foten. men jag lyckades fixa mig och åkte ner på stan. det började just regna när jag skulle ut. jag som tänkte spana på jobbkillar men icke!

träffade matte där, han skulle handla åt sin bror så då följde vi med varandra. hittade en tröja, väst, skjorta, en ny kula till läppen och plackers till mig ^^ sen var jag nöjd. var in på den där nya rockaffären och såg en skit snygg KISS tshirt, funderar på att köpa den på onsdag. 

kom hem efter 5 nån gång, då lagade mamma lasagne! gott!

sen så har vi suttit och pratat om killar, hon vill att jag ska dejta en kille som jag såg på stan idag (nämner inga namn, men ack så snygg han är!) så jag måste väl försöka göra mamma glad ;) och så har hon bakat bröd och jag har smakat :p

såg nyss på CSI ny, hua vilket hemskt avsnitt, det var himla personligt idag.


nu sitter jag bara här, tänkte lyssna lite på ett nytt band (se nästa inlägg).  och så ska jag underhålla pontus, den lilla skiten.


puss! 


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards