Alla inlägg under mars 2010

Av bfalk - 14 mars 2010 17:19

Nu är helgen (äntligen) över, haha. Jag har haft så sjukt kul! :) Igår så var jag hos Josse med en hel hög människor, fast jag och Hilda åkte ner på stan vid 23 och gick på Allstar/Dallan. När vi kom till Dallan så blev vi stupfulla eftersom man känner dom som jobbar där.. Jäklar vad vingligt det var att ta sig därifrån!

Sedan så var vi på Allstar hela kvällen, träffade som vanligt trevligt folk och så kom brorsan.

Nu har jag ont i höfterna igen, jag rör nog på mig alldeles för mycket när jag är ute och yrar på.

Helgen har varit kung, så nu kan jag vara lugn nästa helg, då är det fullt med jobb.

Dagen har spenderats framför tven, då AIK spelade sin första match för iår. Nu är det igång igen! Känns lite knepigt, firade jag inte nyss guldet..? Ja, dom mötte iallafall Mjällby, det blev 0-0 och matchen var jätte dålig. Blev lite besviken.


Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Eagle Eye och invänta middag som består av kött och gratäng + beasås, sjuuuuuukt gott!

Jag lägger nog upp roligare inlägg under kvällen, sen så kanske bilder från lördagen kommer, får se hur det blir.

Ha't bra!

Puss

Av bfalk - 14 mars 2010 17:15

Såg det ut i fredags:

  

   

   

   

   

   

    

  

  

  

  

Av bfalk - 13 mars 2010 15:30

Nu är jag tillbaka i verkligheten.. Tror jag iallafall. Sitter här som ett fån med Staffan och pratar lite, jag är dyngtrött och har så sjukt ont i ena höften. Nu börjar jag bli orolig, måste verkligen ringa till VC nu..

Men trots det här måste jag faktiskt rycka upp mig eftersom jag ska till Josse på födelsedagsfirande med alkohol och gott sällskap! :) Senare kanske jag drar till krogen om jag orkar, jag hoppas jag blir mer pepp när jag väl kommer till Josse.


Ja, gårdagen då? Det var helt otroligt jävla skit kul!! Jag och Jessica satt här hemma och drack, lyssnade på musik, dansade och hade sådär roligt som vi brukar ha. Sen åkte vi ner till Stadshuset för att kolla på Andreas Grega. Vi kramades lite med han innan han gick upp på scenen, haha. Han var helt otrolig! Fan så bra han var! Jag är jätte nöjd att jag fick se honom. Han bjöd dessutom på saft, hoho.

Vi gick nånstans sen, vettefan vart vi hamnade. Jag fattar inte rikigt varför jag skulle dit, men jag hade ju trevligt med lite folk där iallafall. Sen vandrade jag till Bergsgatan och nu är jag alltså hemma!

Bilder kommer upp senare, orkar inte lägga in nått nu.


Puss.


Av bfalk - 12 mars 2010 17:07

Nu har jag precis kommit hem, nu är det lite stressigt i min kropp men eftersom jag är lite smått beroende av internet och datorn måste man ju faktiskt skriva en rad här, eller hur?

Var hos Josse med Jessica, Sandra och Snuff och käkade tårta och kakor, blev faktiskt väldigt mätt. Efter det så gick jag och Jessica på stan och då köpte vi biljetter till Andreas Grega! Åh jag är så lycklig i själen, det har varit så mycket velande om jag ska gå och se honom eller inte, men nu ska jag få göra det! :) Jag gillar ju honom starkt, så det kommer bli kung!

Snart så kommer brorsan och käkar sen ska vi damer pimpla massa vin. 4 liter vin råkade vi handla idag.. Ja, det är ju en dag imorgon oxå som man brukar säga.


Nu måste jag sminka mig och börja peppa!


Av bfalk - 12 mars 2010 17:00

"I livet, till skillnad från schack, fortsätter spelet efter schackmatt."

/Isaac Asimov

Av bfalk - 12 mars 2010 12:00

För det är Josse's födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Idag fyller min  goda vän Josse år, hela 21 år. Shit, tiden går alldeles för fort. Jag hinner nästan inte med mig.

Nu har jag precis fixat mig, ska snart åka till damen och kalasa lite! :) Sen ska jag nog till stan och inhandla alkohol och andra nyttiga saker..

Seeyaaa!

 

  


Av bfalk - 11 mars 2010 22:45

Jag mår fysiskt illa när jag ser jeanskjolar? Alltså, det måste vara det vidrigaste plagget som finns! En lång lite skuren jeanskjol... ÅÅÅÅhh, jag bara ryser! Och vita strumpbyxor är inte heller en favvo.



Av bfalk - 11 mars 2010 17:45

För nån timme sen så kom Micke och lämnade ett paket till mig. Så jädra gulligt! Han är så orolig över mig, stackarn. I paketet så låg det en AIK tröja, med nr tio på ryggen. Tian står för Ivan Obolo, som var min favorit i AIK. Nu har han tyvärr lämnat klubben för att åka tillbaka till sitt hemland Argentina.

Jag blev såklart jätte glad, jag tror Micke är jätte stolt och framförallt glad att jag är lika intresserad av AIK och har samma kärlek för laget som han.

 

 

             

(synd att inte 2009 står på Golden years)

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards