Alla inlägg den 29 september 2012

Av bfalk - 29 september 2012 09:30

   


Hejhej hallå däääär denna lördag! Vad gör jag vaken nu undrar ni? Jo, jag ska ju såklart jobba. Och jag klagar inte. Tänk att alla timmar föll på plats såhär sista dagarna i september.. Må det inte bli så nästa månad, håller ju på få hjärtattack..

Fick förövrigt bilder på mig själv av mamma igår, dom har fixat en scanner och mamma var väääldigt snabb att lägga in massa kort på mig och brorsan när vi var pluttar. Tur att man var gullig på den tiden. Notera att sista bilden har jag klätt ut mig till Axl Rose och sjunger/dansar på bordet.


Igår var det en härlig lugn fredag, gick till ica och hämtade ut paket samt köpte trocadero (godaste drickan ever), färgade hår och beställde pizza. Blev så tjurig när jag såg att pizzan inte alls var som jag beställt den - inga tomater och vitlökssås istället för rhode island. Jag fick tomater och rhode island sås. Kände en bestämd känsla av att jag ville springa efter tjejen som levererat pizzan och skrika på henne. Dock så tyglade jag mig och åt ändå. Rhode island sås på en kebabpizza.. Hur fan tänker man då?!


Imorse var det dock inte lika mysigt. Vaknade av att en ungjävel traschade i hela trapphuset. Eller det lät som det. Skrek och slog på min dörr. TACK TACK TACK älskade mamma som inte säger åt din unge! Såklart att detta händer när jag ändå har lite sovmorgon innan jag börjar jobba. 

Jävla skit ungjävlar. Usch.


Nu ska jag dricka upp mitt te och så måste jag vattna blommor.. Ska vi slå vad om att jag glömmer det?

Ha en fin lördag alla, puss.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards