Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

- TORSDAG

Av bfalk - 14 augusti 2008 20:26


igår, onsdag. så var det min sista dag på jobbet, det kändes ganska bra när jag vaknade på morgonen trots att jag som vanligt var jätte trött. jag fick stressa dit oxå, det regnade så jag kunde inte ta cykeln så jag fick småspringa. as drygt -.- blev jätte varm oxå, äckligt.

när jag kom dit fick vi veta att en av 4 var sjuk. då var vi bara 3, så jag fick ta en hel sida själv. sjuuukt stressigt, men det gick ju. efter ett tag kom det en tjej som skulle jobba med mig under dagen, så vi fick ju upp alla endå.

tiden gick jätte snabbt och vid 4 fick jag gå hem :) fick världens kram av en som jobbar där, det var gulligt ^^

hoppas man får jobba där senare oxå!


när jag kom hem fick jag snabba mig, byta kläder och fixa mig sen åka ner på stan. träffade mamma och hennes kompis, fick min KISS tröja som jag hade beställt och så gick vi på pleasure och köpte tygmärken.

efter det blev det middag på dallan, efter en stund kom uffe och hans vän! :) jag och uffe satt och kramades och pratade, det var verkligen jätte kul! vi pratade om allt medans dom andra tjyvlyssnade. och jag var så otroligt snäll så jag bjöd på resterna av min mat, det är kärlek det.

när uffe hade gått fick jag skit ont i magen, beställde varm choklad - då blev det genast bättre.

när vi gick därifrån så vandrade vi till hemköp, handlade lite där sen åkte vi hem. jag var vaken ganska länge, typ till 1 och då gick mina ögon i kors. toksomnade på en gång!


idag, torsdag. vaknade jag vid 1, var helt seg i skallen. sovit lite väl länge kanske? ;o

ringde mamma och pratade med henne en stund, hoppade in i duschen och sedan sminkade jag mig.

även att symaskinen ville vara min vän idag, helt otroligt. gjorde om 3 par jeans till skjorts (om jag endå inte använder jeansen så blir dom mer populär i mina ögon när dom är skjorts) och så ska jag sätta fast tygmärken på nått av paren, har inte kommit på vilken än bara.

sen har jag bara suttit vid datorn och lodat. vid halv 5 började min mage kurra, då kom jag på att jag inte hade ätit nått. så åt 2 mackor, men var endå inte så sugen på mat kände jag.


efter ett tag kom mama, hon gjorde pita bröd med kebab. jag älskar det, men åt bara en halv. har verkligen ingen matlust idag ;o wiierd.

och så har jag varit helt död i skallen, är skit trött. men ska nog inte sova än, då vaknar jag inatt och är klarvaken.


ska se på film eller på 'heroes' snart tänkte jag, får se vad jag väljer ^^

imorn ska jag till onoff och hämta mina bilder jag beställde i måndags, och så ska jag nog inhandla ramar till vissa bilder och så ska jag köpa hårfärg och några snygga strumpbyxor.

jag längtar som en gris till tisdag, då ska jag förhoppningsvis bli lite snyggare när jag kollar mig i spegeln. mihihi.

bara mina pengar räcker till allt jag ska köpa, det måste dom göra - annars blir jag förbannad. känns som man inte kommer få sådär jätte mycket i lön heller ;o iaf inte augusti lönen. jaja, jag måste ha sakerna jag ska köpa ^^


nej, nu svamlar jag igen.

ska lägga mig i sängen och glo på nått nu!


på återseende pusspuss&kram



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards