Alla inlägg under september 2008

Av bfalk - 22 september 2008 21:32


och då var det kväll igen. tycker timmarna går allt för fort, fler timmar på dygnet tack! hinner ju knappt andas, ojoj.

på skolan var det kul! var glad och mitt riktiga jag kom fram, trots illamåendet ^^

jag tror det är det som behövs just nu, att jag får skratta och ha kul. ska nog inte tänka på skolan allt för mycket, lite räcker. just nu iallafall!

hade tre lektioner idag, dagen gick ganska fort. på sista lektionen pratade vi om vi kunde göra vårt projektarbete till ett ungt företag, ska det lyckas? time will see. det är iallafall nått roligt vi ska göra, det är bra :)

flix (och christoffer såklart, maaah baby), ni gör mig glada!


efter skolan gick jag till dallan, ringde gisse så hon fick öppna, det var faktiskt skönt att vara där ensam ^^ drack gochoklad oxå, med grädde.. mmmm.. rakt på rumpan!

efter fyra nångång kom sötmamma, satte sig vid mig och så beställde jag in en snackstallrik med massa gott på! shit, så mycket det var på. jeeesus.

då kom uffe oxå, så han fick käka med oss. han var jätte gullig idag, och sa massa söta saker som man blir glad i hjärtat av. berättade oxå att han gjorde mig glad igår, sånt är nog bra att berätta så folk blir glada.

sen fick vi sällskap av per, tommy lee som jag själv kallar han. en jätte trevlig kille som (inte så konstigt kanske) älskar mötley crüe. han ville ha deras nya skiva, så jag sa att det fixar jag! skulle fixa en till uffe me.

här är det arbete till rock'n'roll gubbarna, haha.

hade skit trevligt iallafall! :)

känner vad bättre jag mår av sånt här, men om man kunde slippa illamåendet på morgonen skulle allt vara perfekt. men i slutet av veckan eller när jag kommer till sthlm så är det nog borta.


längtar som fan nu, det ska bli riktigt kul. ska försöka shoppa mer den här gången, när man är lite rikare. ska lätt handla massa AIK saker i shoppen, det är en sak som är säker.

och äta grekmat.


just nu sitter jag i soffan, lyssnar på volbeat, funderar på om jag ska se dom i örebro.. kan ju inte ångra det? och så pratar jag med söt snuffis på msn, alltid lika bra samtal! :*



nu: en dusch och tänka positiva tankar.

fan! jag skulle ju städa. öööh.


 på återseènde pusspuss&kram





Av bfalk - 22 september 2008 09:41


usch, vilken jobbig natt det varit :/ först kunde jag inte sova pga illamående och hjärtklappning sen när jag väl somnade så drömde jag massa tok så jag fattade inte att jag levde när jag vaknade. sjukt läskigt.


nu har jag just fixat mig, jag är toksnabb på morgonen nu förtiden, fattar inte ;o haha, menmen.

bussen går inte förns om ett bra tag.. jag hittar nog på nått under tiden.

hoppas dagen går fort, orkar inte med skolan, trots att jag just kommit tillbaka till den. efter skolan ska jag till dallan, gisse ville ha sällskap. hennes sista vecka där nu :| aaah, hur ska vi klara oss?, haha.

lär sitta där och dricka choklad sen träffa uffe, fixade metallica skivan åt honom, hoppas han blir nöjd.


nu ska jag fundera ut vilken väska jag ska ta.. alltid dessa problem.


på återseènde pusspuss&kram

Av bfalk - 21 september 2008 20:11


på söndagar brukar jag alltid ha extremt tråkigt (eller vara bakis,hmmm..) men idag har jag haft riktigt kul! :)

jag gick upp vid tolv, duschade och fixade mig sen så åkte jag och mamma ner på stan. vi kollade på nå ungar som åkte skridskor, bara för att dom var gulliga sen så gick vi till oleary's. satt där och kollade på menyn sen så kom gisse och micke.

när vi fått käket så började manchester united matchen och uffe kom dit oxå! jag blev värsta glad när jag träffade han, snabbkramade han bara i fredags innan dess så var det kanske en månad sen vi sågs.

han gjorde verkligen min dag idag, han fick mig att skrattaa hela tiden och när han tog om mig och kallade mig dotter så smällte jag :') om sanningen ska fram så har jag alltid letat en karl som kan ta hand om mig och bry sig om mig eftersom jag inte har min riktiga pappa vid min sida. jag har ju jätte många av mammas manliga vänner på min sida, som bryr sig jätte mycket. som thomas tillexempel. men vi har ju inte samma kontakt som jag och uffe har.

det känns jätte bra att ha uffe i mitt liv, han får mig att må bra och skratta och glömma allt som är jobbigt. han bryr sig verkligen, han hör av sig nästan varje dag och vi ses väldigt ofta. det är så det ska vara! tur att man har rock'n'rollen alltså.

jaja, nog om det ^^

vi satt på olan till matchen var slut (1-1, ronaldo var snygg), sen åkte vi i nån bil som brorsan hade lånat, till willys. handlade där, sen kollade vi på mitt och mammas drömhus sen åkte vi hem!

jag har bara suttit här, ovanligt. jag gör aldrig det jag ska göra.. visst, jag kan verkligen inte plugga just nu, men städa då? neeeejdå. men måste städa innan sthlmsresan. MÅSTE.

jag är värd ett pris om jag gör det... eller vad säger ni? jag begär inte mycket, en puss från dregen elle nått ;)



om en halvtimme ska jag och mamma se på mord i sinnet och käka kex med massa gott på. värsta myyyys! men jag känner på mig att mamma inte kommer orka se på allt :p haha, menmen.

jag älskar mord i sinnet, allt är så rått, mördarna är så råa och bara slaktar alla, haha. jag gillar sånna serier. jag har hört att jag är sjuk när det gäller sånt (det kan ju hända på riktigt), men det är intressant. jag vill jobba med nått sånt, tänk att gå dag ut och dag in på ett ålderdomshem... nej, det vill jag inte.

jag ska bli som tony hill! att vara sjukt smart och bara veta hur mördarna funkar och hur dom tänker.

  "tony hill", mord i sinnet.

eller, man kan ju ta en svensk för den delen: leffe gw (som man kan se i efterlyst). satan, vilken smart gubbe!

har jag sagt vad jag läser för bok för tillfället: "lär känna psykopaten". jag är som gjord för detta. frågan är bara om orken finns... jooo, om man tänker:ålderdomshem tills du blir 65! så kanske det funkar ;)


imorn efter skolan ska jag hänga med uffe, ska fixa metallica skivan åt han oxå.


men du, nu har jag skrivit mycket! skrivit mycket om inget. jag har ju mycket att göra.


på återseènde pusspuss&kram






Av bfalk - 20 september 2008 23:36


igår, fredag var jag oxå hemma. fattar inte varför jag mår som jag gör fortfarande.. vill bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv.

aja, jag vaknade typ tjugo i ett iallafall. gick upp, la mig igen och kollade på 'it's a boy girl thing'. den var helt okej :)

sen ringde mamma och sa att hon ville ha med mig på AIK matchen, så fixade mig lite snabbt och åt lite.

åkte ner på stan, gick på olearys och mötte brorsan och gisse, sen åkte vi ut till nordic hallen. när vi gick dit hade vi sällskap med tre väldigt fulla men ack så roliga AIKare ^^ skrattade som fan åt deras sånger och allt dom snackade om.

men vägen dit, huaa. den vill jag inte komma ihåg, trodde seriöst att hjärtat skulle komma upp i halsen på mig. så var det nästan hela matchen oxå ;s

tur att AIK vann med 4 mål mot 0, höhö. det var jätte många AIKare där, alla var skit trevliga och surrade med oss :) fast dom fattade inte varför vi bor i sundsvall, och det undrar jag oxå över nån gång ibland..


efter matchen ville familia så gärna att jag skulle hänka till nån krog och bara surra, så jag gjorde det. vi hamnade på bishops, hade skit trevligt! men mot slutet av kvällen blev allt bara jobbigt.. jag trodde att jag skulle spy upp allt jag någonsin ätit när jag kom hem oxå ;o naaat så frääsht, men så det kan gå.

letade upp en trevlig bartender när jag endå var igång, han hade världens snyggaste tatuering, en liten backyard babies logga.. mmmmm... mums alltså.

när jag tillslut la mig i sängen så ringde jag matte, vi pratade i en timme kanske sen toksov jag.


idag, lördag, vaknade jag kvart över tre!! sjuuukt. allt började med illamående. blev så rädd så jag ringde mamma som kom in i rummet med te ^^ jätte gulligt, men kunde inte dricka så mycket.

har inte gjort nått idag, har varit helt off.. jag har kollat lite på 'love guru' men den var då inge bra så kollade på 'hancock' istället, den var mycket bättre :)

jag funderar på att se på 'alpha dog' nu snart, jag gillar justin timberlake som fan i den!

snart kommer mamma hem från nån blues klubb, då ska jag sitta och grina över hur dåligt jag mår.

jag har lungor småa som pingisbollar.

hah, fult :(


imorn blir det nog middag på olearys och se på united matchen, med mama brorsan och gisela! 

--

om en vecka sitter jag på råsunda!!


på återseende pusspuss&kram


Av bfalk - 18 september 2008 16:55


åh, jag har nog ganska tråkigt.. gjorde tillomed om utseèndet på bloggen för att ha nått att göra ^^

jag är skit trött, men vill helst inte vända på dygnet. är hungrig, men vill inte äta. är rädd att det sker en olycka, inte fräääscht.

vet inte hur jag ska göra med skolan imorn heller, mår piss.. får se om jag orkar ta mig upp.

imorn kommer ju AIK hockey hit oxå, hoppas jag orkar gå på det, annars tvingar jag mig själv!


har just sett komedifilmen som tv4 har släppt, det var skit roliga klipp med, men blev besviken att inte björn gustafsson eller magnus betnèr var med ;o


nu kanske jag ska roa folk med att lägga upp bilder på bdb. höhö




Av bfalk - 18 september 2008 13:16


hejhallådär.


idag mår jag inge vidare :/ blev hemma från skolan idag efter ganska äckliga upplevelser, mår sjuukt illa. jag klarade inte av att gå idag helt enkelt. vill bara att det här ska försvinna nån gång, jag vill känna mig pigg och må bra! det var ett tag sen min kropp ville det.

är jätte trött blandat med illamående nu, men ska inte sova för då kommer jag inte upp imorn heller. måste nog försöka imorn, det är ju endå fredag.

kollar kanske på nån film senare och så vill jag försöka fixa fint på rummet, det är fortfarande ett bombnedslag här :p


igår, onsdag  blev mitt tekniska liv peeerfeeekt. fick min bärbara dator som jag velat ha i cirka hundra år.

den är finfin och den är skit bra! äntligen har jag en dator som är tyst, som man kan ha miljoners (nästan iaf) filmer och sånt på. hehehhe, och att man kan ligga i sängen, det är livet.

matte var hos mig hela dagen och kvällen och fixade datorn åt mig :) det var väldigt snällt! som tack fick han spagetti&köttfärsås, och kanske en plattskärm till datan? mamma skulle kanske fixa det, haha.

medans han höll på med det så roade jag mig med att knäppa kort, först med hans kamera.. men sen kom jag ju på att jag hade en egen så jag tog den istället. det ska bli roande att se bilderna nu från hans kamera, dom LÄR ju vara seriösa.

på kvällen var det skit kallt, jag trodde jag skulle frysa ihjäl! jag vill ha sommar, tack.


på kvällen så satt jag på msn och kollade på efterlyst, vilka sjuka människor det finns. jag fattar inte riktigt hur man kan träffa en person via internet som man inte känner och sen bestämma träff, jag var dum när jag var ung men inte så dum. pratar om 19åringen som sexmördade en 15årig flicka, han visade allt han gjorde och han visade ingen som helst ånger. fattar inte hur han fick fängselse, han var ju helt klar kanidat för ret.psyk. 

jaja, sånt här kan jag skriva om i flera timmar, men då äre väl ingen som orkar läsa ^^


nu har jag kramp i fingrarna.


på återseende pusspuss&kram

Av bfalk - 16 september 2008 19:44


oj, nu var det lite längesen igen. tror jag, har inte ens kollat, höhö.

måste skriva lite fort nu eftersom top model börjar snart ^^

vet inte ens varför jag kollar, mest på dom här fulsnyggingarna antar jag? dom tar alltid så fina kort. jag vill vara en fulsnygging.


igår, måndag började jag skolan efter 3 veckors sjukdom. det var kul att träffa alla :) alla verkade så oroliga pga sjukdomen, så berättade lite om det och så.. men jag var så sjukt trött och mådde jätte illa. när jag kom hem så gick jag in i dimman (somnade) och sov till middagen. sen gick jag och mamma ut och gick, hon sa att det inte var nå långt och inge jobbigt. VISST! hon är nog en ljugpöppa, det var BARA uppförsbackar och det var långt! höll ju på att svimma baklänges där.

men jag gjorde inte det, som tur var.

efter det så gick vi till komvux, till mammas kompis laaaars vaktmästare. där tiggde jag åt mig glass, choklad och drickchoklad :] det var gott. och så fick jag block och pennor till skolan, men fick ett helt lass så allt kommer jag inte att använda.


idag så hade vi bara en lektion, på den andra så surrade två tanter om företag. tur för mig att jag aldrig kan komma på idéer, så det är nog inget för mig. synd att man inte är en uppfinningsrik människa. 

jag mådde illa idag oxå, det är inge vidare. och jag kan knappt läsa för ögonen går i kors av trötthet :p

hoppas det blir bättre till nästa vecka då medicinerna har gått ur kroppen riktigt.

efter skolan mötte jag matte på stan, vi gick och handlade (eller jag då) en kamera och en dvd. men han fick sköta allt snack eftersom jag inte kan nått sånt där :p imorn kanske jag ska köpa en bärbar, så han ska hjälpa mig med det med. tur att man känner någon sådär teknisk, jag hade nog förstört allt om jag inte hade matte som kunde hjälpa till!

när han åkt hem så käkade jag och såg på SAC, och snart ska jag ju kika på tv.

måste börja städa oxå.. får hoppa från datorn fram till dörren.. nått säger mig att det inte är bra.

aja, får se när det inträffar. 


nejdu, nu har jag inget mer att skriva i bloggen.


på återseende pusspuss&kram 



Av bfalk - 11 september 2008 18:25


tror allt det.

aah, tiden går fort trots att jag är sjuk..

dagarna går så: jag vaknar oftast runt klockan ett eller två, går upp. försöker fatta att jag faktiskt är vaken, mår jätte illa. trycker i mig medicinerna med ett glas vatten, kollar på desperate housewives i en timme, tar på mig kläderna(duschar typ ibland oxå, haha) och försöker äta en macka. 

sen blir jag jätte trött så jag måste lägga mig (helst i sängen), håller på att somna men så kommer mamma hem och håller mig vaken.

kollar lite på tv, äter lite mat sen så kollar jag på mer tv. sitter här emellanåt om jag orkar oxå.

sen lägger jag mig i sängen och kollar på film/sexandthecity, tar mer medicin och mår illa och kan inte sova.. >.<

inte mycket till liv?

jag måste erkänna att jag har tråkigt, MEN jag orkar ju inte göra nått. för ett tag sen gick jag och mamma runt luleåvägen och jag höll på att svimma kändes det som. det tog kålen på mig! det är läskigt. 


på lördag är sista dagen för medicinerna iallafall, sen hoppas jag på att jag mår bättre i kroppen. sen ska jag tillbaka till skolan.. ush, har missat så mycket, har små panik över det. men jag kan ju inte rå för att baciller gillar just mig.. :|

på lördag ska jag oxå försöka ta mig till gullmormor och äta :) hoppas det går bra.


här får ni en video med en gammal kärlek till mig, höhö. ni måste kolla, det är skit bra!

Travis Barker Remix - Soulja Boy "Crank That"

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards