Alla inlägg den 22 mars 2009

Av bfalk - 22 mars 2009 15:59


hejdär! :)

nu tänkte jag faktiskt att det är dax att skriva igen, om det finns något roligt att berätta..

senaste jag skrev så kan jag berätta att AIK vann, det var himla skönt! med en huvudvärk som inte ville släppa så gick jag och la mig efter matchen.

torsdagen var jag på skolan, skulle ju klippa mig efter men det gick ju inte. så jag åkte hem och toksov istället. det var nog ganska bra.

jag har varit skit trött hela veckan, det är ganska jobbigt. så jag hoppas att jag kan vara lite piggare till nästa vecka :)


i fredags så hade jag bara två lektioner, skulle redovisa oxå men det hann vi inte med. fick veta att jag kan uppnå VG i religionen, det var kul att höra.

jag käkade sen åkte dom andra iväg till sidsjön medans jag åkte hem. eller, en snabbis på stan sen så åkte jag hem!

satt framför datorn ett tag sen så hämtade jag tvätten mamma hade tvättat och la mig i sängen för att få sova lite. var jätte trött. vaknade efter en timme ungefär, fick stressa lite men jag hann precis! slurpade i mig tre cider sen så tog jag och mamma bussen till stan.

var hos kim och tomas efter sju nångång, kollade runt i deras nya fina lägenhet och så käkade vi där. det var huuuuur gott som helst, blev jätte mätt i magen. drack vin och pratade på. sen så tog vi oss ner till stan för att gå på den nya klubben alexis! det var inte nått drag alls där när vi kom, men efter ett tag så blev det det. jag träffade mina söta vänner, dansade en massa med jessica och johan och hade jätte kuuul! senare på kvällen var det trans show, det var riktigt roligt att se.

jag och mamma tog oss hem med sista bussen, råkade somna till i soffan tillsammans med en fin hicka men kom till sängen tillslut.


jag vaknade en snabbis på lördagen med sprängande huvudvärk, så jag sov vidare. helt sjukt, jag vaknade halv 7 på kvällen! jag fattar inte hur man kan sova så länge. jag trodde att jag skulle få må bra då, men icke. mådde så fruktansvärt illa på kvällen, försökte äta men det gick inte.. mindre än en halv macka fick jag i mig.

kollade lite på film på kvällen, sen så la jag mig i sängen och läste skvaller på natten.


natten till idag så har jag sovit jätte konstigt, vaknade hela tiden. dessutom har jag ont i höfterna så det är inte den bästa dagen. har bara suttit/legat i soffan idag. råkade somna en snabbis, har just kollat på reprisen av hemmafruarna.

snart spelar AIK igen.. åh. denna nervositet. man får hoppas att dom klarar det!


det blev inte det roligaste inlägget, men det kommer något roligt snart så snart!

kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards