Alla inlägg den 1 april 2009

Av bfalk - 1 april 2009 17:42


igår hade jag väldigt kul med min mamma, vi var på stan en timme ungefär (köpte mig ett linne), handlade mat å sånt sen så gick vi till dallan. där satt både peter och dave medans vi käkade. det var så gott! vi satt där ett tag till men sen så gick vi vidare till biosalongen där kenny begins skulle börja. och jag måste säga: fan så rolig den var! jag och mamma skrattade så tårarna rann alltså. det är då en sann hjälte den där kenny. men jag tror nog om du inte sett serien så kan du inte förstå det roliga och så måste man nog ha en ganska bred humor. alltså, en typisk bella humor film! rekomenderas starkt. ibland behövs sånna här töntiga, roliga filmen när det görs så många tragiska drama filmer.

efter filmen så gick vi tillbaka till dallan för att hämta det vi handlat tidigare på dagen och där sitter thomas och benke. så det blir att man sitter och pratar med dom i en timme ungefär, det var trevligt :) har inte träffat thomas på jätte länge nu.. hmm.. måste styras upp!

vid 9 slutade dave så då fick vi skjuts av honom, det är skönt att slippa bussen faktiskt. när vi kom hem så yrade mamma på med att packa hennes resväska medan jag duschade och la mig i sängen och läste bok.

vid halv elva kunde jag inte längre hålla ögonen öppna och jag stängde mina små blå.


mina drömmar har varit så konstiga den senaste tiden. som jag skrivit i tidigare inlägg känns det som jag blir så påverkade av drömmarna jag har att det känns som jag inte sovit ett dugg! inatt var på ett läger där det hände massa tokiga saker, jag var förbannad och arg, ledsen över att kompisarna sviker och tog till droger för att underlätta.. någon gång måste jag fundera över mina drömmar, något kanske alla borde göra? jag har hört att dom brukar betyda något, något undermedvetet.. men hur ska man hinna med det när klockan ringer och det redan är onsdag?

upp som tuppen! eller nja, inte riktigt. var nog på väg att somna om, men jag tog mig upp. denna dag orkade jag inte sminka mig, vilket sällan händer. men jag tycker min sömn är viktigare, sover hellre än kvart till än att sminka mig. och behöver jag säga att jag var huuuur trött som helst? när jag är sådär trött så rinner det ur ögonen, det är jätte störande och tillsammans med rinnande ögon - så stoppar jag alltid mascara borsten i ögat! och även denna ljuva morgon gjorde jag det. det gör så sjukt ont och jag var glad att jag inte hade någon fundation på mig, då hade det blivit alldeles vitt av alla tårar som kom. jag har fortfarande ont.. ska man sluta upp med smink helt och hållet? jag blir ju tillome skadad av det nu. självskade bella?


eftersom jag har IG varning i friskvård (på själva idrottsdelen) så kan man välja att få G i ämnet genom att gå på olika aktiviteter. jag valde att gå dessa, det är bättre med ett G! så imorse, kl 8.10 var jag och christoffer på plats på friskis och svettis för att ha KI balance. jag tyckte inte att det var särskilt roligt. jag kan verkligen inte slappna av, hur gör man? och i en grupp blir det ännu svårare. det är nog inget för mig. men slå på en rockskiva så kan jag nog slappna av..

efter det gick jag, c och lisa till affären sen vidare till skolan. käkade en god macka där och hade samhälle. sen har dagen bestått av lunch och psykiatri. där handlar lektionerna om våld i nära relationer. jag har valt att arbeta om våld i samkönade relationer, det var ingen som valt det (vilket gör det roligare att söka fakta, tycker jag) och så tycker jag att det kanske är roligare att lyssna på, då man oftast hör om mannen som slår kvinnan. det existerar, men man hör inte lika mycket om samkönade's relationer där våld är inblandat. det ska bli kul, sålänge jag är intresserad av vad jag ska göra.

och när vi endå är på det homosexuella spåret så kan jag med ett leènde på mina läppar läsa detta i tidningen idag:


i artikeln står det att det inte är någon skillnad på människors kärlek, och det är ju verkligen sant! kärlek är kärlek. och ingen annan kan ta ifrån en det. jag anser bara att det är sjukt att ett par INTE ska få gifta sig.. det är ju upp till var och en att bestämma en sådan sak och jag tycker inte en politiker har någon rätt att säga att 'du får inte gifta dig' och 'du känner inte samma kärlek'.

hoppas sverige är på rätt väg..

för att läsa hela artikeln -->  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4789485.ab


~

efter skolan tog jag en sväng på stan, tog ut pengar och fyllde på mobilen och köpte mig en bok. jag såg den igår då mamma och jag var på stan, väldigt billig oxå: 25 kr. det är det nog värt.

när jag kom hem låg det ännu mer böcker och väntade på mig.

den längst upp är den jag köpte idag


jag tycker det är roligt att läsa böcker, så jag hoppas dom nya är bra! nu har jag något att göra medans man solar, vilket är bra. jag tycker inte att det är roligt att bara ligga.. haha.

just det, imorse tog jag farväl av min mamma som åkte till sthlm idag. hon är där idag för att sedan imorn åka till new york med gisse och brorsan som hon fick i 50årspresent. jag kommer sakna henne. jätte mycket. eftersom vår relation är både mor/dotter samtidigt en kompisrelation så kanske det inte är så konstigt. och att inte kunna ringa henne och höra hur allt är, det är nog värst. men jag hoppas att dom får jätte kul! man kan ju önska sig en liten present oxå.. hihi.

så, ikväll är det alltså första kvällen på länge JAG ska laga maten.. jag kan ju laga till pasta och nudlar.. och ris.. men jag ska faktiskt göra något lätt, korv och strips. mmmmmmmmm. kanske ska göra det nu?

nu känner jag att inlägget blev ganska långt, bra eller dåligt? jag läser hellre långa inlägg än två rader. man får mer 'information' och åsikter med långa inlägg tycker jag.

och eftersom jag försöker göra bloggen så seriös som möjlig (vilket inte alltid funkar!) så kan man ju kolla på bilddagboken för att få en mindre seriös bild av mig. men det är så här det ska vara, seriöst eller inte: bara det är bra!


peter siepen och gw ikväll. kan det bli bättre?!


take care


kram&puss


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards