Alla inlägg den 5 april 2009

Av bfalk - 5 april 2009 19:29


och nu menar jag inte spöken som i spöken utan en människa som aldrig försvinner ur ens liv trots att man sa hejdå till varandra för längesedan. ett spöke som alltid kommer att komma igen, alltid kommer att spöka. när man minst anar det hör man ett BU! och man har hjärtat i halsen och känner hur det vill hoppa ut ur kroppen. spöken som man inte vill ska höra av sig något mer, spöken som egentligen bara kan gå sin väg men vägrar släppa.

när man inte tänker på det, det är då det händer. men, ska man då tänka på det hela tiden, bli ett spöke själv?


jag tror att alla människor man möter, alla man får en relation med - kompis, pojk-flickvän relationer kommer stanna kvar på ett eller annat sätt. även fast man inte tänker på dom hela tiden och även fast det gått flera år så kommer man minnas dom. man kan tänka på dom då och då, undra hur dom har det eller vad dom gör. men jag tror att vissa vägrar släppa just den här relationen, tankarna blir som en tvångstanke och allt kretsar runt det.


det är konstigt, hur människor kan agera. hur dom kan vräka ur sig alla hemskheter i en mening för att sedan vilja bli vänner igen. hur dom sedan väljer att spöka hos just mig.

och jag antar att dom aldrig kommer försvinna.


spöket är som det där såret i munnen som inte tungan kan låta bli.


Av bfalk - 5 april 2009 17:28


igår var det fullrulle här hemma, jag orkade inte bara sitta på ärslet hela dagen utan jag valde att städa. i 2 timmar! och då städade jag i mitt rum och hela lägenheten, tog bort datorn som bara dräller på mitt rum (fatta vad tungt det var!). jag dammsög och skurade tills min rygg och mina fötter skrek (alltså.. typ). efter 6 var jag klar med det, då gjorde jag en välförtjänt middag, nuggets och ris! sjukt gott. det luktade så gott i lägenheten tills ceasar kom hem och kissade på väggen.. ibland älskar jag inte katter alltså. så det blev till att skura lite till.

jag är säker på att jag gjorde något efter maten, med vad? hmm.. på kvällen satt jag och pratade med en rolig prick på msn iaf, skit trevlig :) jag försökte även kolla på robinson men det gick inge vidare.. snacka om att en av killarna var bitter, han klagade och klagade på dom som tränade.. kanske var för att han var en tjockis? sjukt tråkigt program iallafall. gosade med tyrone innan jag valde att lägga mig i sängen och kolla på någon film som gick på 4an.

det blev en tidig kväll för mig, vilket var skönt. smsade lite med mamma innan jag släckte lyset för natten.


inatt fick jag faktiskt drömma helt okej drömmar, hade ett band som skulle spela för en fullsatt krog, det var ballt. så när jag vaknade så nynnade jag på volbeat och backyard babies låtar, haha.

tyvärr så vaknade jag ju vid 8 idag, men jag tvingade mig själv att sova till 11. jag klev upp och såg det underbara vädret med snö/regn och grå himmel. jag tänkte att om jag stannar hemma så kommer jag bara somna igen, och det är illa. så jag bestämde mig för att åka till stan en snabbis, skulle ändå fylla på med lite sminktjoffs.

var där en timme kanske..

jag råkade visst hitta lite mer än väntat.. jeansen är jag mest nöjd över denna dag, sååå snygga!

när jag kom hem så åt jag lite, satte igång webbradion, gick till tvättstugan och laddade första maskinerna, hann sola 10 minuter och sen var det match! AIK - Halmstad BK.

det gick ju galant, ett mål för AIK och ett segertjut av mig när domarn blåste av! 3 poäng för första matchen iår, det är bra gjort.

och för att informera er så tvättar jag än, högar med tvätt! hittade massa kläder i förrådet som jag trodde att jag kastat men det hade jag tydligen inte. så jag tvättar massa sånt som jag ska ge bort, mina vanliga kläder, sängkläder/handdukar OCH mössor/vantar/halsdukar.. kände att det var dax att tvätta sånt, synd bara att jag har hundra saker. nästa gång måste jag nog tvätta alla jackor, så dom är fräscha.

visst är det roligt att läsa om tvättandet? erkänn.


ikväll blir det lugna puckar, ser väll nån film ikväll. nu går jag bara mån,tis,ons sen är det påsklov! det ska bli skönt. det ryktades om någon påskmiddag med familjen, det lär bli skoj :)


nej, nu ska jag springa härifrån!


kram&puss


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards