Alla inlägg under juli 2010

Av bfalk - 27 juli 2010 16:30

The Killers - When you where young

Låten sätter sig, på något sätt. Gillar även videon jätte mycket.

Av bfalk - 26 juli 2010 13:15

   

     


Av bfalk - 26 juli 2010 12:12

Hej mina söta vännor!

Idag mår jag mycket bättre, puhh. Tur det, att vara bakis är inte något man vill uppleva, men det är sånt man får ta. Det verkar vara helt omöjligt att vända på dygnet, eftersom jag jobbar natt den här veckan så vill jag vända på dygnet så jag inte är död första natten, men det går som sagt.. Inte bra. Jag vet att jag kommer vara dyngtrött vid midnatt men jag får väll härda.

Jag ska ta med mig massa filmer och bara mysa ner mig på jobbet, det är inte ofta man kan göra det. Att jobba vaken natt är väldigt skönt faktiskt.

Ungefär såhär kommer min vecka se ut:

runt 7.00 - kommer hem, duschar och sover

16.00 - går upp, äter

17.00-20.00 - sover ännu mer

går/åker buss till jobbet igen.


Yes, jag kommer vara en väldigt socal varelse alltså!

Nu ska jag kolla klart på hemmafruarna sen ska jag laga lite mat.

Puss.

Av bfalk - 25 juli 2010 20:48

Vilken kväll det blir igår, trots att AIK förlorade hade vi jätte kul. Jag, Micke och Lena käkade på Allstar sedan gick vi till Jocka som bor mitt inne i stan och satt där och pratade och lyssnade på musik. Efter ett tag så var det ganska många där, men brudarna gillade inte mig. Haha, antingen gillar man mig eller så får man hatblickar, förstår inte problemet. Jaja, det sket jag rätt kraftigt i, festade på ändå.


Jag kommer dock inte ihåg så mycket när vi landade på Allstar igen, fast några timmar senare. Jag kommer ihåg att en tjej var helt vild på dansgolvet, att jag råkade dricka alldeles för mycket JD och ja.. Typ så.

Jag fattar inte hur jag tog mig till bussen, jag klarade av det iaf. På natten så spydde jag som en jävla gris, jag tror min lever inte mådde så bra.

Jag måste ha däckat väldigt hårt, jag hörde inte mobilen som hade ringt jätte många gånger.


Idag har jag bara legat i sängen och det ska jag fortsätta med, nu ska jag bränna ut första säsongen av Solsidan, skrattade som en idiot när det gick på tv.


Av bfalk - 24 juli 2010 14:30

Efter middagen och matchen så ska jag nog dricka lite sprit.. Som sagt så var det längesen min kropp fick alkohol i sig, nu är det dax! Och det blir alltid vingligast med brorsan, så nu jäklar!

Jag packar med mig vin, cider och jäger.. Så syns vi imorn.


  

Av bfalk - 24 juli 2010 12:15

Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa mig, något jag inte gjort på flera veckor.. Jag har mest gått osminkad och luktat illa.

Sen ska jag åka ner till stan, köpa lite smink sen ska jag träffa brorsan och Lena (brud från sthlm) för vi ska kolla på Malmö - AIK. Jag hoppas att turen är med oss denna gång oxå och att de spelar lika bra som förra gången de mötte Malmö, totalt utspelade och så vann ju AIK med 2-0. Kom igen Gnaget!

Vi ska även käka där, Micke surrade om att vi skulle fixa egen mat (=jag får stå och fixa) men det tackade jag bestämt nej till. Hoppas det finns något gott där bara.

Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, om det inte händer något speciellt tar jag mig en kvällspromenad när jag kommer hem.


Det där med att försöka vända på dygnet igen så jag inte är död på måndag går inte alls bra.. Fanå.

Nej nu ska jag nog börja fixa mig. Hur var det man sminkade sig nu igen...?


  

me&brother 

Av bfalk - 23 juli 2010 21:00

Mmm.. Historien om Joel Kinnaman under gatufesten orkar jag inte ta upp just nu, men det var härligt för mina små blå ögon.


Nu ska jag kika på Snabba Cash, mamma köpte den till mig idag, iiiiih! Lycklig i hjertat.

  


Av bfalk - 23 juli 2010 11:46

Oj, vad trött jag är. Jag vaknade jätte tidigt, runt 8, men det kanske inte var så konstigt eftersom jag var helt död igår när jag kom hem från jobbet och somnade klockan 22.

Jag känner mig psykiskt förlamad, jag har haft några riktigt jobbiga dagar på jobbet. Jag är fruktansvärt less. Nu ska jag verkligen njuta av att jag är ledig i helgen och koppla bort allt, sen ser jag faktiskt fram emot att jobba en vecka vaken natt.


Har precis ätit mackor och druckit o'boy, nu väntar jag på att mamma ska fika klart sen ska vi gå ut på en promenad. Jag kan inga vägar här, och det finns några stycken. Så hon kanske visar en bra som jag kan gå imorgon oxå. Jag känner att jag måste ha sällskap idag så jag inte vandrar iväg och tappar bort mig, haha.



Sen ska jag faktiskt hem och sova en timme eller två, så jag blir lite piggare. Sen tror jag att jag ska hänga med Jessican och Alex, mina sötnosar.


Nu sitter jag bara i fotöljen, jag har klickat hem kläder, accessoarer och skor precis.. Oops. Det skulle tydligen komma i mitten av augusti, jag hatar att vänta.

Nu ska jag nog ta på mig lite kläder och hetsa mamma lite.

Puss.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards