Alla inlägg under juli 2010

Av bfalk - 6 juli 2010 08:03

Men grisapa vad trött jag är! Kanske skulle ha tagit en cider för lite eller åkt hem tidigare, haha. Men det är straffet man får ta! Jag vill verkligen inte jobba, men vad ska man göra.

Hade skit kul kväll igår, kan återkomma med bilder och text när jag är hemma igen! :)


Puss.

Av bfalk - 5 juli 2010 16:21

 

    

Av bfalk - 5 juli 2010 10:03

Åh så less man blir så sånt, man är ju så beroende av en fungerande dator med internet på. Igårkväll helt plötsligt så dog internet, hemmatelefonen fungerar inte heller. Vettetusan vad det är, men det är ju lite bra att det kommer nu eftersom jag kommer jobba och vara upptagen hela veckan. Ser verkligen inte fram emot jobbdagarna, jobbar 8-21 imorn,onsdag och torsdag. Hoppas det går fort.


Ja, igår hade jag det sjukt kul med Jessica, vi åkte till Sidsjön med sallader, dricka och ett konstigt humör! Vi låg där ett bra tag på en brygga, sedan så kom även Johan och Thomas :) Och det känns som alla vi fyra har samma humor (sjuk och jävligt rolig!). Vi satt där ännu ett tag, gick sedan till deras replokal. Sen så gick jag och Jessica till dallan och käkade mat och drack cider, en bakisbror kom även in och kollade så konstigt på oss.

Jag hade en asbra dag och kväll igår och idag kommer det bli lika bra!

Ska möta Jessican på stan, sen ska vi dricka lite ciders, käka lite middag och sen kolla på Johan och Thomas band; A New Way To Flavour. Dom spelar nämligen idag, första gatufestdagen! Jag har aldrig sett dom live, konstigt nog. Hoppas det går bra för dom.


Ja.. Sen har jag inte så mycket mer att säga. Jag hatar att knappa på ett vanligt skrivbord, får ont i fingrarna. Bäst jag slutar.

Puss!

Av bfalk - 4 juli 2010 20:02

"When I drink I drink to get drunk."

Av bfalk - 4 juli 2010 19:55

Äntligen har jag fått skivan!

Royal Republic kommer bli något stort, shit så bra dom är! Och dom måste komma till stan, annars måste jag nog avlida ett tag.

Det är är ett riktigt bra svenskt band, lyssna bara på All becuse of you och Tommy Gun, båda låtarna har jag lagt upp i bloggen. Plus i kanten att dom verkar kunna driva med sig själva och skoja, rock'n'roll ska inte vara så jävla seriöst.


  

Av bfalk - 4 juli 2010 10:21

Känner ni tjejen som gick för en jättebrandt och aslång trappa imorse....?

Jag trodde jag skulle dö, men jag klarade det! Jag ville inte gå i en jätte brandt backe med sol i ögonen (döden) så jag valde att gå en trappa så man kom upp till Norra Berget. Fytusan, jag tror hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig. Jag tar kål på mig själv, jag går så himla snabbt så jag vill dö när jag stannar, haha. Ja men det var ju bra att man rörde på fläsket iallafall. Men känner mig stolt över att ha gått från Södra till Norra. I tygskor.


Nu sitter jag i handduk och ska slänga på mig kläder, sen ska jag möta Jessican och glassa med henne! :)


Puss på er!

Av bfalk - 3 juli 2010 20:00

   

   

           

  

       

     

  

  

Av bfalk - 3 juli 2010 17:00

Mina damer och herror, det här är nått av det ballaste jag sett. Får ståfräs, håret ställer sig upp, ja.. Det är bra helt enkelt!!

Lyssna - or die (ja, man får hota)

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards