Alla inlägg den 13 juni 2010

Av bfalk - 13 juni 2010 21:18

  

    

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Av bfalk - 13 juni 2010 21:00

Nu sitter jag nyduschad i fotöljen här hemma.. Om jag hade fått bestämma hade jag inte suttit här.

Shit, helgen har gått så fort, på en grisblink som man brukar säga.


Jag ska väll berätta lite om vad som har hänt, sen lägger jag upp bilder från helgen i ett annat inlägg.

När vi kom fram på fredagen så var jag helt slut efter att ha bärt min jäkla väska med datorn i, hittade ett skåp och kastade i våra väskor där. Vi åkte till Solna och kollade in pokalerna och så köpte jag en AIKtshirt, skit snygg var den!! Sen köpte jag även skor och ett armband i nån affär i Solna. Vidare in till stan igen och dricka lite cider och sen åka till hotellet.

Som jag skrev igår så blev jag ju lite ovän med tanterna där, det kan inte vara lätt att inte förstå sig på internet.. Blev så jäkla less på dom. Det var ett mysigt rum iaf, men frukosten och allt annat var lite konstigt. Och människorna som bodde där gillade inte oss. Inte alls. Haha, det var lite roligt ändå. Jag önskade så gärna att jag hade med mig en JD och gått ner på frukosten.

På kvällen så gick vi till vårat förra stamhak Vasa's, där vi käkade och kollade på fotboll. Vi var jätte trötta när klockan slog 9, så vi åkte hem. Efter flera glas vin så är det lite svårt att sova måste jag medge..


På lördagen så åkte vi till Söder för att kolla på zombisarna. Det var väldigt kallt, blåste och var grått, så vi gick in till en krog vid Medborgarplatsen. Där blev vi väldigt goda vänner med två som jobbade där, vi satt och kollade på Greklands matchen där och hade trevligt. Vi var där bra länge, sen åkte vi in till stan där jag shoppade loss; linnen, tröja, halsduk så jag inte skulle frysa ihjäl om halsen osvosv.

Nån timme senare blev det middag på min favvoresturang London, där jag självklart käkade fish'n'chips! När vi käkat gick vi runt på Gamla stan, för att sedan gå till Stadsteatern.

Vi såg ju Hamlet som jag berättat några gånger nu, den var underbar! Skarsgård var grym och alla de andra skådisarna var jätte bra! Det var en upplevelse att se en stor pjäs i Stockholm, det enda negativa var stolarna, jäklar vad jag fick ont i arslet av dom! Efter över 2 timmar så var vi även denna kväll väldigt trötta, så vi begav oss till Bromma igen.


Såklart så hinner man ju inte med allt man vill göra när det är så kort tid man är där, men jag hade iaf jätte trevligt och det var kul att få umgås med morsan själv! Nu hoppas jag att tiden går fort så man får besöka den Stockholm igen.


Nu ska jag ladda upp bilderna, sen så måste jag fixa käk till morgondagens jobb och hoppa i säng!

Puss!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards