Alla inlägg den 22 juli 2011

Av bfalk - 22 juli 2011 18:45

Idag kom videon till "Full när jag är tuff" ut, har faktiskt längtat då det har pratats mycket om den. 

Det är min kompis Mange (som jag lärde känna genom krogen, vilket sammanträffande!) som har skrivit och framför låten, han är så jädrans bra på att sjunga karln! Jag är jätte glad för hans skull, att allt går bra med musiken. 

Jag känner igen nästan alla i videon, vilket inte är så konstigt eftersom det är Sundsvallsbor.. Men ni kan även se Timbuktu, Thomas Rusiak och Jens Westin från Corroded i den! Och även våra alldeles egna stjärnor Thomas, Johan och Erik, haha!

Jag tycker låten träffar perfekt, om man är ute och festar ganska mycket eller om man bara varit dum och jätte full nångång så känner nog alla igen sig på något sätt.. 




"Jag är alltid full när jag är tuff, tuff när jag är full"

Av bfalk - 22 juli 2011 14:03

Success is like being pregnant: everybody congratulates you, but nobody knows how many times you've been fucked











Av bfalk - 22 juli 2011 10:00

 

ÅÅÅÅÅÅH JESUS vad trött jag äääääär! Jag lyckades sova ganska bra på jobbet inatt ändå, men man är ändå bombad när klockan ringer. Jag får dock inte sova, inte än iallafall.. Jag behövde verkligen tvätta (och så vill jag vara en god lillasyster då jag inte behöver betala för mig den här veckan jag bor här), och tvättmaskinen kan vara den segaste i hela världshistorien. Jag hatar den. Så, jag måste vänta tills det är klart. I will die av trötthet. 


Och så är det bra om jag somnar, för nu är det dax att vända på dygnet igen för jag jobbar vaken natt imorgon! Blir tokig på passen alltså, på måndag jobbar jag som vanligt folk igen.. Inte konstigt att man blir störd i huvudet. 


Och så var det fredag ja.. Jag skulle ha käkat pannkakefrukost hos Hildur, men varken hon eller jag hade ägg, haha! Och så är det ju fredag.. Ska man festa då eller vad är det frågan om? Jag tycker den känslan har fisit av efter min hårda vecka under gatufesten.. Kanske får besök av en brunögd man istället.. 


Pöss.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards